En Tarz Üye Yarışması ✄ Oylama Vakti !

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    344
  • Anket Kapalı .
olur olur. resmin güncel olması için süper bir fikir

ben anlamadımmm..madem tarih yok gazeteyi niye tutuyoo..

Merhaba ..

Bu gazete olayını bölüm editör arkadaşımla konuştuk , ve gazete yerine eline bir kağıt alıp ''kadınlar kulubü ve altına resim çektiği tarihi yazıp '' bu şekilde kombini yayınlayacak.. Resim çekerken mutlaka kombini oluşturan kişinin elinde bunu görmemiz şart..

Ve böylelikle herkes yarışmaya son bir hafta içerisinde hazırlanmış olacak..
Haksızlık olmayacak..
En önemliside fake resim olayını yaşamamış olacağız..

Ayrıntılı açıklamaları konsept seçme anketinde anlatacağım yarın , ikinci yarışma için konsept seçeceğiz..

aynen canım. en doğrusu bu..

Oy oy ben nerelere gidem.. Oyuma mı yanayım yorumların haklılığına mı yanayım:)

Ciddi anlamda yanıyorum ona mı yanayım

niye öyle diyosun ki :)
1. Açık verme ihtimalime karşı düşük aldığımı söylemek yeterli olacak sanırım :) pek ozenmedim daha doğrusu çok aceleye geldi.
2.Migrenim var deli ağrı çekiyorum. Karabiberle kendimi yakmaya çalıştım geçer diye geçmedi

Gel kız sarılalım
Ya ben seni çok sevdim bu yarışma sayesinde sarılalımmm

Geçmiş olsun canım , bu yarışma popüler olmuşsa senin ve diğer yarışmacıların cesareti sayesinde popüler oldu =) ayrı ayrı teşekkür ederim..
Bende migren hastasıyım başım ağrıdığında bir tatlı kaşığı dondurma yerim , hemen geçtiğine inanıyorum geçiyorda..

Sağol canım dondurmayı ilk defa duydum. Onu da deneyeyim :)

Bende ilk defa böyle bişeye cesaret ettim. Acemiliğime gelse de pişman değilim eğlence oldu bana:) Katılan herkesin böyle düşündüğüne inanıyorum.

Ben teşekür ederim asıl o kadar uğraştın, destek verdin :)

Rica ederim canım =)

ben bitane arkadasi tanidim. fotoaunu daa once cok gormustum. sonradan farkettim. ama onu uzun zamandir kk goremiyodum. nikinimi degistirdin kiz

napiosn burcu. fotonu tanimadim. migren bendede var. migrexin diye ilac verdi. iyo gekio ama kullanmak istemiorm ilac :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…