Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de meydan okuyorum yazacaktım da son 3 kategoridir formdan düştüm ,riske atmayayım dedimBende size meydan okuyorum o zaman abi... tarifinizi bekliyoruz
Acaba @Nevreste ye tarifini ayırttı mı,kurallara uymazsa şikayet edelim![]()
Acaba @Nevreste ye tarifini ayırttı mı,kurallara uymazsa şikayet edelim![]()
Biz alıştık : )ayırttım ayırttım hatta birde bana posta koydu lütfen tatlının ismini özel mesaj başlığı yapıp ayırtın diye...
Kategori basinda ayritti diye biliyorum deynep anne:)Acaba @Nevreste ye tarifini ayırttı mı,kurallara uymazsa şikayet edelim![]()
baya baya ciddisin, valla bi kabak tatlin kalmis aklimda.. baya olmus sanirim onada ben katilmiyordum o zamanlar yarismalara. merakla bekliyoruz bakalim. :)ayırttım ayırttım hatta birde bana posta koydu lütfen tatlının ismini özel mesaj başlığı yapıp ayırtın diye...
Ben formumdayim bu aralar, buyuk bir cesaretle meydan okudum , fiss diye sonmem insallahBen de meydan okuyorum yazacaktım da son 3 kategoridir formdan düştüm ,riske atmayayım dedim![]()
hayt bee bize topic mi dayanir :))
Benden bahsetmiyor posta koydu diye,Nevoşdan bahsediyor,özelden tarifi yazınca ,özel başlığa tarif adını yaz,düzelt diyor ya ,ondan bahsediyorBiz alıştık : )
Senin altintida deynep in adı neden morhayt bee bize topic mi dayanir :))
Oyu sana verip geride kalmanı sağlayacakbeni banlayacak misin? bunun icin tehdit mi ediliyorum acaba suan? : )
ben tatlimi yaptim abi sende yap gorelim senin serbetli tatliyi madem :))

Anladım ona da alıştıkBenden bahsetmiyor posta koydu diye,Nevoşdan bahsediyor,özelden tarifi yazınca ,özel başlığa tarif adını yaz,düzelt diyor ya ,ondan bahsediyor![]()
senin alintiladigin yaziyida ben yazdim deynep yazmis gibi cikmisOyu sana verip geride kalmanı sağlayacak![]()
renklere fazla anlam yuklememeyi ogrendim benS
Senin altintida deynep in adı neden mor![]()
O mesajın içine nasıl girdim ben ,benim mesajım değil oOyu sana verip geride kalmanı sağlayacak![]()

Nevroşa selam verip birşey diyorum hoppppp birde bakmışım tarif bende, garip bir aurası varBenden bahsetmiyor posta koydu diye,Nevoşdan bahsediyor,özelden tarifi yazınca ,özel başlığa tarif adını yaz,düzelt diyor ya ,ondan bahsediyor![]()