En ufak aile toplantısında beni unutuyor aramıyor

firmus

bu dünya hepimizin!!!
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
676
2
26
Konya
kızlar
onun ailesi beni tanıyor ben ailesinden ablasıyla tanıştım sadece
annesi babası enişteleri babaannesi herkes biliyor
ama en ufak aile toplantısında beni unutuyor aramıyor:(
dün tartıştım 3 saat aramadı beni tamam söz olmayacak bi daha dedi
bugün yine aynı iftara gitti 4 saat oldu sadece arıcam ben seni dedi ve kapattı
gayet soğuk bi şekilde herkes biliyor sonuçta ne olur sanki 5 dk geçse bi kenara
konussak
nasıl düzeltebilirim bu durumu???

Son düzenleme:
bence düzeltmen gereken senin davranışın,bu kadar sıkma bence bide 3 yıl olmuş biraz ağırdan sat,sürekli aramasıyla ilgili diyolağa girme bence..hem sen dedikten sonra araması o istedigi için degil sen istedigin için oluyor,bi anlamı yok yani

Olagan seyler canm bu kadar takılma aıle yanındaysa pek telefon gelmıodur aklına bazen boyle olabılıyor.ama yapmaması lazım bı msjda olsa atması senı dusundugunu bellı etmesı lazım ama yınede bı art nıetle yapmıodur yada aılesının azına laf vermek ıstemıodur bak bızım yanımızda bıle hıc elınden tel dusmuo gıbı.

bir akşamcıkda konuşmasanız belki sıkıntı oluyordur.benim kaynımda sürekli ark. ile konuştuğu için herkez muzdarip bu konudan ailede.bence çok üstüne gitme sen zararlı çıkarsın ,sonuçta hayatındaki tek kişi sen değilsinki

bence biraz abartiyosun canim, sonucta iftara yemege gitmis orada kalabalikta cekinmistir evet haklisin 5 dk zaman ayirip arayabilir aslinda ama belkide cekiniyodur ailesinin akrabalarinin yaninda

3 yıldır birlikteymişsiniz.Ne olur 3-4 saat konuşmasanız ?

Aile iftarı kalabalık olur.Herkes bir odada sohbet muhabbet.Hangi köşeye kaçıp seni arasın ki ?

Benim anladığım,ararsa,"bana ailesinden çok önem veriyor" diye düşüneceksin.

O yüzden bu kadar gözüne batıyor.

bence düzeltmen gereken senin davranışın,bu kadar sıkma bence bide 3 yıl olmuş biraz ağırdan sat,sürekli aramasıyla ilgili diyolağa girme bence..hem sen dedikten sonra araması o istedigi için degil sen istedigin için oluyor,bi anlamı yok yani

benim kızdığım nokta aslına ben birgün önce bunun kavgasını yaptığım halde bugün
yine aynı şeyi yapması
ailesinin yanında ablası bile olsa kolay kolay bitanem canım kelimelerini kullanmıyor
özellikle dikkat ediyorum bazen sıktığımı düşünüyorum
ama benide ailesi gibi görsün istiyorum:(

Olagan seyler canm bu kadar takılma aıle yanındaysa pek telefon gelmıodur aklına bazen boyle olabılıyor.ama yapmaması lazım bı msjda olsa atması senı dusundugunu bellı etmesı lazım ama yınede bı art nıetle yapmıodur yada aılesının azına laf vermek ıstemıodur bak bızım yanımızda bıle hıc elınden tel dusmuo gıbı.
kesinlikle en azından bi mesaj bekliyorum ne yaptığına dair
normal zamanda 1 saat ne yaptığımı söylemesem olay çıkartıyor
ama ailesinin yanında nedense hep unutulan ben oluyorum:(

bir akşamcıkda konuşmasanız belki sıkıntı oluyordur.benim kaynımda sürekli ark. ile konuştuğu için herkez muzdarip bu konudan ailede.bence çok üstüne gitme sen zararlı çıkarsın ,sonuçta hayatındaki tek kişi sen değilsinki
tamam ama ben hep beni arasın sürekli tel elinde dolaşsın istemiyorum ki
sadece beni unutmadığını belirten mesaj yada 5 dk lık konuşma bekliyorum

benim kızdığım nokta aslına ben birgün önce bunun kavgasını yaptığım halde bugün
yine aynı şeyi yapması
ailesinin yanında ablası bile olsa kolay kolay bitanem canım kelimelerini kullanmıyor
özellikle dikkat ediyorum bazen sıktığımı düşünüyorum
ama benide ailesi gibi görsün istiyorum:(

Aranizda resmi birsey yokken, ailesinin yaninda canimli cicimli konusmamasi bence gayet dogal, saygi meselesi...
Abartma bu kadar canim :34:

bence biraz abartiyosun canim, sonucta iftara yemege gitmis orada kalabalikta cekinmistir evet haklisin 5 dk zaman ayirip arayabilir aslinda ama belkide cekiniyodur ailesinin akrabalarinin yaninda

işte bende çekinmesini anlamıyorum herkes biliyor
neden konusamıyor ki onların yanında hadi kimse bilmese
derim ki çekiniyor ondan

3 yıldır birlikteymişsiniz.Ne olur 3-4 saat konuşmasanız ?

Aile iftarı kalabalık olur.Herkes bir odada sohbet muhabbet.Hangi köşeye kaçıp seni arasın ki ?

Benim anladığım,ararsa,"bana ailesinden çok önem veriyor" diye düşüneceksin.

O yüzden bu kadar gözüne batıyor.

ailesinden çok önem veriyor diye düşünmek için değilde
beni ailesinden biri gibi görüyor benim eksikliğimi hissediyor
anlamı çıkarmak istiyorum aradığıında

sevgilinin hafizasinda sorun mu varki saat basi arasin beni unutmadigini belirtsin diye dusunuyorsun :44: cok cocukcu

Son düzenleme:
Aranizda resmi birsey yokken, ailesinin yaninda canimli cicimli konusmamasi bence gayet dogal, saygi meselesi...

bilmiyorum erkek kardeşim bizim yanımızda gayet normal konuşabiliyor
belkide o yüzden biraz fazla büyüttüm gözümde tşk ediyorum yorum için

Bak bu da var,katılıyorum.
Ayrıca duyanlar takılır,dalga geçer.
Hesap veriyorsun derler,yakanı kaptırmışsın derler.Denir yani...
Rahat konuşamaz zaten.

sevgilinin hafizasinda sorun mu varki saat basi arasin beni unutmadigini belirtsin diye dusunuyorsun :44: cok cocukcu
hayır aradığında beni unutmadığında eksikliğimi hissettiğinde mutlu oluyorum
çocuksu gelebilir sizin görüşünüz

bence üstüne gitmişin durduk yere nevar belki ailesiyken rahat etmek istiyo belki rahat konuşamıyor boşver sorun yapma böyle şeyleri

kesinlikle en azından bi mesaj bekliyorum ne yaptığına dair
normal zamanda 1 saat ne yaptığımı söylemesem olay çıkartıyor
ama ailesinin yanında nedense hep unutulan ben oluyorum:(

evlenene kadar aılesının yanında bı kac saatlık unutulmalara alıs derım.sonucta aılesı bı zarar gelmezkı arkadaslarıyla olsa tamm ama su msj olayını yapsın barı senıde kırmasın sende onun ustune gıtme.bence aılesıyle bu konuda yuzgoz olmaktan korkuyordur.bende msj attıgımda mesela annesı hep kara kız kapıyı caldı dermıs kı benı çok çok sever bende onu.. bu bıle bı ımaydı onu ıcın .bu tıp seyler olabılır ustune gıtme sonucta aılesıyle oldugundan emınsen sorun yoktur.

Şahsen ailem yanımdayken eşimle bir arada olmasak saat başı aramak aklıma gelmezdi ki bu da eşime önem vermediğim anlamına gelmez..
Üzme kendini böyle 3 yıl olmuş ilişkinizin üstüne sonuçta arayacak ortam yoktur kötü düşünmee...

evlenene kadar aılesının yanında bı kac saatlık unutulmalara alıs derım.sonucta aılesı bı zarar gelmezkı arkadaslarıyla olsa tamm ama su msj olayını yapsın barı senıde kırmasın sende onun ustune gıtme.bence aılesıyle bu konuda yuzgoz olmaktan korkuyordur.bende msj attıgımda mesela annesı hep kara kız kapıyı caldı dermıs kı benı çok çok sever bende onu.. bu bıle bı ımaydı onu ıcın .bu tıp seyler olabılır ustune gıtme sonucta aılesıyle oldugundan emınsen sorun yoktur.

sevgisinden hiç şüphem olmadı güven problemide çok şükür yaşamadık
anladım az çok ne demek isediğinizi:)
ama mesajı gece gündeme getireceğim:)

Back
X