- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
- Konu Sahibi Latinachica
-
Gercekten elimde degil gunlerce dusunuyorum sonrasinda. Disardan belki takmiyo gibi gorunuyorum ama oyle degil eve gidince butun gun aklimda oluyo. Psikologa basladim. Ama bunu asmak icin cok firin ekmek yemem lazim sanki kendimi biliyorumGerçekten iyi bir psikolog bu işi çözer bence.
Bunu kendi başınıza gerçekten aşamazsınız.
Bunu bende yapamıyorum ama kendinizi üzmeyin,hayat o kadar boş ve kısa ki bu zamanları harcamak için.
Ya belki bunlar somut ornek. Ama soyut seyler de var. Mesela odaya biri girse herkese karsi konusup bana bakmasa niye bana bakmadi herkrse konustu beni secti fln diye bozuluyorum. Bosver demeyi o kadar istiyorum ki gunlerce dusunuyorum bunun yerineBunlar kimsenin hoşuna gitmez zaten. Böyle şeyler olunca Amaaan çok mu lazım diye düşünün. Bir de insanlar genelde bu kabalıkları bilerek yapmıyorlar, kafada bir sürü şey olunca davranışlarının kabalık olacağını düşünemiyorlar. Kötü niyetle yapanı da Allah görür zaten. Onun halledeceği işi siz yüklenip yorulmayın
Ben bir ortamda konuşurken mesela masada oturuyorsak oradaki herkesle göz teması kurarım. Birisi tam tersini yapıyorsa bana bakmıyor da başkalarına bakıyorsa onun ayıbıdır fözgüsüzdür kendisi. O konuşurken ben de mesaj yazarım ya da kafamı çevirir etrafa bakarım.Ya belki bunlar somut ornek. Ama soyut seyler de var. Mesela odaya biri girse herkese karsi konusup bana bakmasa niye bana bakmadi herkrse konustu beni secti fln diye bozuluyorum. Bosver demeyi o kadar istiyorum ki gunlerce dusunuyorum bunun yerine
İnsanlar pozitif enerji aldıkları kişilere yönelirler. Siz olsanız siz de kendinizi iyi hissettiren kişilere ister istemez yakın davranırsınız. Bunlar size özgü değil, kişisel algılayıp kendinizi üzmeyinYa belki bunlar somut ornek. Ama soyut seyler de var. Mesela odaya biri girse herkese karsi konusup bana bakmasa niye bana bakmadi herkrse konustu beni secti fln diye bozuluyorum. Bosver demeyi o kadar istiyorum ki gunlerce dusunuyorum bunun yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?