• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En ufak şeyde gemileri yakmak.

sürekli kişiliğinize laf ettiği diğer konuları bilemem ama burda basbayağı haksızsınız. bana da birisi aynısını yapsa senin tribini mi çekecem derdim
Aslında hatalı olduğumu biliyorum ben. Yani ergen tribine girdim bir anda. Ama karşınızdaki sevdiğiniz insan olsa aynı tepkiyi verir miydiniz ?
 
Neyin blöfünü yaptınız bu ne lüzumsuz bi davranış ya valla bende çekemem böyle hareketleri. Sürekli böyle lüzumlu lüzumsuz davranışlara giriyorsanız adamın artık dolmuş olması çok normal.
Haksız olduğumun farkındayım bunu yazmaktan usandım. Onun haksız olduğu şeyler dahi olsa ben ona ağzıma geleni saymıyorum ya da karakterine kişiliğine laf etmiyorum. O bunu hep yapıyor
 
kurban olduğum Allah da hiç dengini dengine yazmaz. :eek: İllaki bir sınavlar, bir denemeler efenim bu sefer kulum ne yapacak demeler :dondurma:

bak yine kendinden örnek veriyor diyecekler de :lülülü: görüştüğüm bir çocuk vardı, o da böyleydi. bir şeyler olurdu, meğersem naz filan yapıyor olurmuş. tabii ben "düz adam sami". en sonunda bir gün beni bir final sınavım öncesi sabaha dek ağlattı sinirden. o finale girdim çıktım ve o ömür törpüsüne elveda dedim.

yapman...etmen ya... :işsiz:
 
Olay bu malesef. Bunu nisanlim yapıyor. Bugün bukusacaktik 7 gibi işten çıkacaktı. Biz arkadaşımla dışarıdaydik zaten biraz gezmistik. Ben ona blöf olsun diye yurda geçebilir miyim yoruldum canım fln yazdım. O da tmm yazmış. Epeydir de görüşmüyorduk. Beni görmeye gönüllü değilsin demek yazdım sonra patladı bana. Yok işte onu yaşlandırmisim, yok olmuyormuş. 28 yaşına gelmiş, böyle afra tafra kaldiramiyormus. Kimsenin tribiyle ugrasamazmis..bla Bla.. Benim yaptığım çocukça olabilir evet farkındayım ama bu kadar dolmuş olması tuhafıma gitti. Daha iki gün öncesine kadar çok mutlu olduğunu söylüyordu. Aslında zoruma giden; benim karakterime habire laf etmesi. Yani detay olacak ama devamlı işte sen söylesin böylesin demesi. .Bilmiyorum sizce ben mi abartıyorum?
Birincisi erkeklere blöf yapmayacaksın ikincisi sürekli karaktere laf eden nişanlıya hop orda bir dur hele haddini bil diyeceksin...üçüncüsü değişmiyorsa bu ilişkiyi bir daha gözden geçireceksin.
 
Aslında hatalı olduğumu biliyorum ben. Yani ergen tribine girdim bir anda. Ama karşınızdaki sevdiğiniz insan olsa aynı tepkiyi verir miydiniz ?

Aynı şeyi sürekli yapıyorsan adam boğazına gelince patlamış olabilir mi? Sürekli kapris çekmek bunaltır çünkü.
 
Bu deneme işlerini erkekler sevmiyor.ben sana aslında bunu demek istemiştim olayını yanı.biz kadınlar yapıyoruz ama onlar neyse onu soyluyor,boyle bloflere de kafaları basmiyor zaten :) o yüzden fazla bu tarz blofler yapma baya sinirlenmiş belli ki.ve belki de sıkılmış biraz.erkekleri yola getirmek kolay aslında sana hakaret falan ediyorsa uğraşmaya değmez ama böyle birşey yoksa onu önemsemiyormuş gibi davran ama ilginizi kesme.sorunsuz biri ol yani anlatabildim mi.sorunsuz kadınlara baglaniverir erkekler
 
Trip insanları gerçekten hayattan bezdiriyor. Hayır niye blöf yapıyorsunuz ki? "Hayır seni görmezsem şu an ölürüm" ya da buna benzer bir tepki verip ısrar etmesi, ya da üzüldüğünü görüp "şaka şaka hadi buluşalım" demek için. Ama bunlar çok can sıkıcı şeyler. Bence adam haklı. Bir yere kadar tahammül eder diyeyim.
 
O an birseyler test edesim geldi bilmiyorum. Aslında zamanı değildi farkındayım ama oldu işte
Neyi test edesiniz geldi anlamadım. Bu adam sizin nişanlınız değil mi? Zaten bi şeyleri test edip evliliğe karar vermişsiniz. Test aşamasını geçmişsiniz yani. Bu test etme edilme olayı ayrı bi saçmalık zaten. Güvenmiyo musunuz karşınızdakine?
Sizde evlilik olgunluğu göremedim ne yazık ki, nişanlınız bunalmış belli ki test(!)lerinizden, o yüzden patlamış. Devam etmek istiyorsanız bu gereksiz test olaylarından uzak durun derim, nacizane.
 
Kendin kaşınmışsın. Her zaman yaptığın bi şaka bile olsa komik değil, o da demekki komik bulmuyormuş ki patlamış artık. Kendimi yerine koydum da nişanlım akşama kadar arkadaşıyla gezip tozup bizim buluşacağımız vakit ''yorgunum canım yurda geçsem'' dese ben sadece tamam demez ''bi daha hiç buluşmayalım'' derdim.

Hadi iyi zamanıma denk gelmiş tamam demiş olayım, üstüne bana tutup ''buluşmaya gönüllü değilsin demek'' dese ilk cümlesinde değilse bile bu cümlesinde patlardım. Bana buluşmayı iptal etmeyi teklif eden kendisi, ama görmeye gönüllü olmayan benim öyle mi?

Eğer her zaman böyle şeyler yapıp üstüne trip atıyorsan, ya da her durumda böyle tripler atıp bunaltıyorsan sürekli eleştirmesi de bana şaşırtıcı gelmedi. Bence kendine çeki düzen vermesi gereken kişi sensin. Burdan bakınca böyle görülüyor.
 
Back
X