en ufak şeyde kapıyı vurup evi terkedip giden ve telini kapatan erkek

Bu durumu yasayan ablam . Beyefendının yaş 45 canım .her ıkısınınde ıkıncı evlılığı olacak. beyefendı öğretmen . nişanlandılar imam nikahı kıyıldı 15 tatılde de resmı nıkahları yapılacak .Ama bir değil iki değil ailecek şaştık kaldık yahu boyle bır seyı hıc yasamamıştık.havadan sudan nemden her an bunu yapıyor .
salın ipini
yaaaa yookk yokkk başka yere bağlayın orada kalsın :KK48:

Bu durumu yasayan ablam . Beyefendının yaş 45 canım .her ıkısınınde ıkıncı evlılığı olacak. beyefendı öğretmen . nişanlandılar imam nikahı kıyıldı 15 tatılde de resmı nıkahları yapılacak .Ama bir değil iki değil ailecek şaştık kaldık yahu boyle bır seyı hıc yasamamıştık.havadan sudan nemden her an bunu yapıyor .
Ayrılsın.
Adam şahane ilişki yurutebiliyormuş gibi evlilikle neticelendirmeye gerek yok.

Babam 60 yaşında yıllarca anneme bize cay demli olmuş yok açık olmuş köfte pişmiş yok pişmemiş diye küstü bu kadar aptalca sebeplerden
Şimdi annem o kadar yıprandı ki yüzüne bakmak istemiyor maalesef çok degil 3 ay önce yaz tatili için gittik çocuklarıma küstü bana küstü boyle bir ömür hayal ediyorsa ablan devam etsin çünkü bu sekilde devam ediyor bence bu yorumlari ablan okusun geleceğini görsün k.cina tekmeyi bassın diyeceklerim bu kadar

Hemen herseyi iptal etsin ablaniz akli varsa. Rezil olur sonra.

Evli misin sen bu asalakla ? Hemen boşanmalısın onu annesinin evine götürüp bu daha meme çocuğu benim basımı yaktıniz diyip dava açman gerekir

Bak evli zannettiğimiz halde hemen boşan dedik düsün yani. Ablanın nişanlısıymış. Hemen ayrılsın hemen. Zaten ikinci evliliğiymiş çok iyi düşünüp karar vermesi gerekir aynı hatayı düşer yoksa ablan

her tartismayi bahane edip evi terkedip telefouda kapatip o gunleri nerede gecirdigini sorgularim ben.
biraktigim yerde bekliyodur nasil olsa rahatligi vermissiniz.
bir dahaki gittiginde toplayin piliyi pirtiyi esyayi guzelce gidin arayip bulamamak neymis nasil oluyormus anlasin

devlet nikahi olmadan imam nikahi kiyan imam ve buna uyanda bir ögretmen mi var ortada yani.
adam baştan kokmuş zaten.
e madem nikahta kiyildi istesin ablaniz mehirmi nedir neyse alsin guzelce ayrilsin bi daha kimseye onden nikah kiyip kapiyida carpip cikamasin eniste beyiniz

Aman sakın nikah kıydırmayın. Hiç arkasına bakmasın ablanız kaçsın bu adamdan. Zaten başarısız bir evlilik yapmış ve bitmiş. İkincinde neden mutlu olmasın ki. Böyle biriyle mutluluk hayal. Katlanırım diyorsa bilemem. Yazık günah.

Merhaba hanımlar . Fikirlerinizi almak istiyorum . En ufak bir tartışma ve sorunda dahi kapıyı vurup giden , günlerce telefonlarını dahi kapatan , çooooooooook sonra telini açan sen aramadan arayıp sormayan , ilk adımı sürekli senden bekleyen inat erkekler için ne yapmak lazım bu durumu yaşayan var mı ?Sizce ne yapılmalı ?
Yani şimdi bana demeyin "tabi oradan konuşması kolay diye" ama inanın ben olsam daha eve almam öyle adamı.. Ne ararım ne de sorarım.. Bu erkekler kendini ne sanıyor acaba?? Basın tekmeyi nereye gidiyorsa gitsin..

devlet nikahi olmadan imam nikahi kiyan imam ve buna uyanda bir ögretmen mi var ortada yani.
adam baştan kokmuş zaten.
e madem nikahta kiyildi istesin ablaniz mehirmi nedir neyse alsin guzelce ayrilsin bi daha kimseye onden nikah kiyip kapiyida carpip cikamasin eniste beyiniz
Nikah öncesi imam nikahı serbest artık maalesef..

Inşallah dini nikâhımız kıyıldı, aynı eve girdik aman da millet ne der diye bu 40 yaş ergeni hayatına iyice musallat etmez ablanız, çünkü buraya fikir sormak bile saçma şu durumda yapılacak belli bam bam bamm, tüm işlemler iptal.

Erkeğin böylesi hiç çekilmez ömür tüketir böylesi.
Allah yardımcısı olsun

Belki de aslında alınganlık falan yapmıyordur yalnız kalmak isteyince ya da takılasi geldiğinde trip atar gibi yapıp yoluna bakıyordur. Günlerce telefonu kapatmak falan hiç normal değil. İşi gücü yok mu bu adamın? Ablanızdan başka arayanı soranı falan da mı yok? Belki de başka bir telefonu daha vardır :işsiz:

aa bundan haberim yoktu.
cok başlar ağrıtır bu olay bana göre.
nikahli hanimla evde oturayim imam nikahliyla da ayrica takilayim oh muhabbetine doner bu is yine
Epey oldu zaten,önceden evlilik cüzdanını gösterdin mi hoca nikahı kıyılıyordu.
Mihir olayı varya zaten kaç tane adam veririki bunu,
Biz kızımdada aynını yaşadık eve hoca geldi nikahı kıydı sonra resmi nikah oldu.

Bu ne be evlerden ırak. Bir de yaşı küçük değilmiş. Bir de neden resmi nilahtan önce dini nikah yapıyorsunuz 🤦

Biz kızımdada aynını yaşadık eve hoca geldi nikahı kıydı sonra resmi nikah oldu.
Rahat rahat birden fazla kadına imam nikahı kıyabiliyorlar yani?

ben imam nikahi kiydirmadim ama gorumcemin imam nikahina 2 sene once imam,devlet nikahindan sonra kiyarim dedi, hatta bu yuzden dugunde yapacaklari nikahi erkene almak zorunda kaldilar hoca kiymadi yani

Back
X