• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Utandığınız AnıLarınızı anLatınDa Dinleyip Gülelim :) :)

kedi35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
6.759
360
0
31
İngiltere
:66::66:En Utandığınız AnıLarınızı anLatınn hanımlar Hadi buyrunn :)

En utandığınız anılarınız Varsaa hadi buyrun muhappet topiğimize :) Hanımmmlarrrrrrrrr hadii bakalımmm :21::21::21::21:

olmaz mı :60:

bi kere otobüste feciiii utanmıstım...

otobüs biraz kalabalıktı önümde de biri duruyodu ileri gitcem onun yüzünden gidemiyorumm :15:

oyle de güzel saçları var ki arkadan allahım anlatamam yanii upuzun böle acık kumral biyandan da kıza bak saclar o biçim diyorum içimden tabi

neyse otobüs iyice dolmaya baslayınca el mecbur artık güzel saçlıya arkadan tık tık yaptım

pardon hanımefendi biraz ilerlermisiniz dedimmmmmm ve o an malum hanfendi yüzünü bi döndü kiii :26::26::26:

meğer hanfendi değilmiş :60: uzun saçlı böle sakallı makallı bir adammış :60:

ben tabi nasıl kıvırcagımı sasırdım eee öö sey kem kümmm derken aradan sıvıştım arkaya geçtimm otobüsten indigimde cocuk tuhaf tuhaf bana bakıodu camdan ben kıpkırmızı tabi :26:

hayatımda öle utandıgım anlar nadirdir heralde....

olmaz mı :60:

bi kere otobüste feciiii utanmıstım...

otobüs biraz kalabalıktı önümde de biri duruyodu ileri gitcem onun yüzünden gidemiyorumm :15:

oyle de güzel saçları var ki arkadan allahım anlatamam yanii upuzun böle acık kumral biyandan da kıza bak saclar o biçim diyorum içimden tabi

neyse otobüs iyice dolmaya baslayınca el mecbur artık güzel saçlıya arkadan tık tık yaptım

pardon hanımefendi biraz ilerlermisiniz dedimmmmmm ve o an malum hanfendi yüzünü bi döndü kiii :26::26::26:

meğer hanfendi değilmiş :60: uzun saçlı böle sakallı makallı bir adammış :60:

ben tabi nasıl kıvırcagımı sasırdım eee öö sey kem kümmm derken aradan sıvıştım arkaya geçtimm otobüsten indigimde cocuk tuhaf tuhaf bana bakıodu camdan ben kıpkırmızı tabi :26:

hayatımda öle utandıgım anlar nadirdir heralde....
: - Hahahah iyim$$:D:D:27::27:

ayy benim bi anım var allahım.. yazarken bile gülmektan kırılıyorum..:27::27:

- bi gun okuldayım Neysse 5.derteyız son derse gircez tenefus oldu neysse gittim kola su felann içtimm ohh tmm buraya kadar süper..

Daha içeri girdim derse amannn bir sıkıştım birr sıkıştım ama anlatamam allahım of dedim puf dedim öyle mkızardımki hoca bişeymi var dedi hocamm gidiyimmi dedim nereye dioo:D
hocam çook sıkışım dedim Hoca : dersetn kaçamanın yeni yolmu bu felann allahh napcmm:53:
nasıl oynuyrum yerimde ama Çıkmamıza 3 dk var Tutamadımmm:52::52::52::52:

: çember olduu sıradaa altan şır şırr hemn pet şişedeki suyu doktumm ama sidik kokuyooo:D allahım Etek yaş hahahahhaha belime kazak bağaldım öyle ve gittim :35::35::35::35::35::35:

Konunuz İlgili Başlığa Taşınmıştır..

: - Hahahah iyim$$:D:D:27::27:

ayy benim bi anım var allahım.. yazarken bile gülmektan kırılıyorum..:27::27:

- bi gun okuldayım Neysse 5.derteyız son derse gircez tenefus oldu neysse gittim kola su felann içtimm ohh tmm buraya kadar süper..

Daha içeri girdim derse amannn bir sıkıştım birr sıkıştım ama anlatamam allahım of dedim puf dedim öyle mkızardımki hoca bişeymi var dedi hocamm gidiyimmi dedim nereye dioo:D
hocam çook sıkışım dedim Hoca : dersetn kaçamanın yeni yolmu bu felann allahh napcmm:53:
nasıl oynuyrum yerimde ama Çıkmamıza 3 dk var Tutamadımmm:52::52::52::52:

: çember olduu sıradaa altan şır şırr hemn pet şişedeki suyu doktumm ama sidik kokuyooo:D allahım Etek yaş hahahahhaha belime kazak bağaldım öyle ve gittim :35::35::35::35::35::35:

heheh geçmiş olsun :) sınıftakiler naptı ay ne utanır insan :1:

ben çok rezil olmuşumdur... aklıma gelenlerden bir tane yazdım ama utandıgım için başka yazıyorum :D:D:D:D eşimle sevgiliyken buluştuk.. çalışmanı istemiyorum çık o işyerinden dedi... ne diyorsun sen dedim... ben o işten asla çıkmam kovulmadıgım sürece... eve bi geldim işe beraber gittiğim arkadaşım kızz kovulduk parayı verdiler diye mesaj attı... ne diyon yalan söleme diyorum ama kovulmuşuz:D:D:D

Son düzenleme:
daha dün akşam rezil oldum :(( komşuya oturmaya gitmiştim kardeşim sivilcesini sıkıyodu bende kızdım bian konuşamadım sivilceni mi sıkıyosun diyeceğime tam s*k dedim orda kaldım :0 komşunun oğluda odadaydı rezalet yerin dibine geçtim :50:

Back
X