• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hadi bakalım sevgilinizle arkadasınızla olan KOMİK anılarınızı anlatın gülelim :)

ayscgr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2011
444
18
118
Tokat
hadi arkadaslar gülelim bıraz sevgılınzle arkadasınızla eşinizle olan komık anılarınız anlatın gülelim birazcıkkk :1::1:

Açılışı ben yapiyim o zmn geçen gün nişanlimin kuzeni doğum yaptı ama normal doğum istiyodu sezaryenla doğdu bebek içerde susuz kalmış.bende üzüldüm dedim nişanlim niye dedi hem erken doğum oldu hem sezaryen istemiyodu bebek susuz kalmış aldılar bebeği dedim oda bana dedi ki "AŞKIM SENDE HIC SU İÇMİYORSUN BIZIM BEBEGIMIZ DE SUSUZ KALIR MI" dedi koptum ya

Kızım 8 aylikken sütten kesilmeye başladı istemiyordu emmeyi

Ağustos sıcağı sut saatlerce göğsümde bekliyor prenses binbir naz ve eda ile iki kez çekip bırakıyor neyse esim ve ben doktoruna götürdük

Sorun ne dedi 6-7 saatte bir emıyor dedim katı besinlere başlayalım 5-6 saatte bir meme verirsiniz dedi

Tamam da doktor bey bu sıcakta memede 6 saat bekleyen sut bozulmaz mı dedim

Durdu
Durdu
Durdu ve haklısınız Afrika da ki kadinlar derin dondurucuya giriyor dedi

Eşimle evlenmeden önce iş çıkışı buluştuk düğün hazırlıkları vs yorucu günler beni eve bıraktığı esnada arabada uyuya kalmışım :) ve bir ses ben uykudan bir uyandım ki :KK47: Gerisini siz tahmin edin o_OEşim gülmekten öldü ben ise utançtan:oops:

Bir bomba daha gelio :KK71:
Yukarıyı okuyanlar eşimle evlendik tabi benim adım ossuruk böcüğüne çıktı :-) Bir gece uyuyoruz gecenin 3 nde bir ses ama bu kez benden değil :KK59: Eşim uyandı ben kahkahalarla gülüorum :KK31:Yok inanmıo kendinin olduğuna hayır dio o ses senden geldi hayır diom benden gelmedi senden :-) Benimle o kadar dalga geçersen sonu böle olur:KK9:

Hahahah yazilanlar harika ya ne güzel benimde bir sevdicegim olsa da ben de onunla boyle eeğlenceli durumlar yasayip paylassam ahh ah:KK8::-)

Ay bayıldım yaa anlatılanlara. Ben sürekli parmağını ısırcam diye tutturuyom o da tabi izin vermiyo didişip duruyoruz . :)

Back
X