Dua et bu saatlerde burada olmuyor, yoksa senin topukta çoktan bir delik açılmıştıTabi ki ablam herşeyi kendim için yapıyorum
Ablacım o kategoride Hanım Ablamın rakibi yok direk 1. yaparız
Ben ecelime susadım galiba Hanım Ablam beni öldürecek
Hafta sonuda girmiyorDua et bu saatlerde burada olmuyor, yoksa senin topukta çoktan bir delik açılmıştı
Bol fıstıklı olsun, malzemeden kaçmaHafta sonuda girmiyorBen birkaç gün idare edebilirim Pazartesi helvayı kavurursunuz
Hanım'a nene dedin, hadi beni geç, Hanım'aaaa neneeee aboooooooo, helva kesinlikle bol fıstıklı olsun, birde rica ediyorum iyi kavurÇok sevindin galiba
Ablam ben ona daha neler neler söylüyorumHanım'a nene dedin, hadi beni geç, Hanım'aaaa neneeee aboooooooo, helva kesinlikle bol fıstıklı olsun, birde rica ediyorum iyi kavur
Başka kim vardı sizin mikserlerden
tolin koşşş en sevdiğin şey, Nevreste'nin helvası Hanım'a nene dedi, P.tesi Hanım topuğa sıkar, kaçırma aksiyonu
oleyyyyyy inşallah nevoş giderde sıra sana gelir mune nihahhahahahah
Benden kurtulamazsınoleyyyyyy inşallah nevoş giderde sıra sana gelir mune nihahhahahahah
ben onu gazlarım sen merak etme ediliğinde bana kalır yupiiiiiiiBenden kurtulamazsınHanım Ablam bana kıyamaz Yazdıklarıma alıştı
Çok beklersinben onu gazlarım sen merak etme ediliğinde bana kalır yupiiiiiii
o zaman sen benden kurtul yakında gidicem kına yakın arkamdanÇok beklersin
İlla birimiz gitmek zorundamıyızo zaman sen benden kurtul yakında gidicem kına yakın arkamdan
Bir yere gitmeeccuk gitsem olmamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?