- 3 Mart 2013
- 2.798
- 3.069
- 373
- Konu Sahibi Varolmayan
Acaba 16 yıllık arkadaşına kendisi mi ileri derecede takık ? Da hiç bir ilişkisi sürmüyor nişanlınızın??
İyicene araştırmadan hareket etmeyin..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogru olabileceğine dair suphelendıgınız seyler neler?Biraz zaman geçince anlatacam zaten kendisinde istersen anlat dedi... Hiç korkusu yok onun... Ancak bunun doğru olabileceğine dair şüphelerim var benim de bilmiyorum olabilir... Aralarında aşk olduğunu zannetmiyorum kadın öne stand takılan biri ve nişanlım bunu biliyor... Birbirleri hakkında herseyimin biliyorlar zaten.
Evet ben izledim ve benziyor fark ettim ancak bu durumun gerçek olduğundan ciddi manada şüphelenmeye başladım zaten biraz şüphelerim vardı ayrıca biraz araştırdım narsistlik özellikle bizim bildiğimizden çok daha fazla yaygınmış toplumda..Fi dizisini mi izlemiş yakın arkadaşı![]()
Ayırmak gibi bir niyeti olduğunu sanmıyorum çünkü aralarında duygusal bir ilişki olmayacak kadar fazla şey biliyorlar birbirleri hakkında yani mesela kadın one stand takılan birisi ve nişanlım biliyorum bunları hatta dalgasını bile geçtiği oldu...Ben olsam kulak ardi etmezdim bu soylenenleri dogruluk payi var gibi geldi bana bilemiyorum sizi ayirmak icin soylemis de olabilir
Ne zamandır tanışıyorsunuz be kadar tanıyorsunuz nelerden şüphelendiniz hem zengin hem yakışıklıysa öz güveni biraz fazla olması da normal olabilir belkiEvet be
Evet ben izledim ve benziyor fark ettim ancak bu durumun gerçek olduğundan ciddi manada şüphelenmeye başladım zaten biraz şüphelerim vardı ayrıca biraz araştırdım narsistlik özellikle bizim bildiğimizden çok daha fazla yaygınmış toplumda..
Açık özlü olacağım; bunca varlıklı insanlardan beş kuruş dahi alamadan boşanmak istemiyorum.
Benim ilk görüşmeye başladığımız zamandan itibaren alırsak 5 yılımı çaldılar. Tamam bu süreçte rahat bir hayat yaşadım ama anladım ki huzur olmadıktan sonra o rahatlığı yaşayamıyorsunuz.
Benim yaşadıklarımın da bir bedeli olmalı ve bunu bana ödemeliler. Belki beni istemeseler çok daha mutlu hayatım olacaktı? Belki başkasıyla tanışacaktım?
Tesadüfe bak ki kocan da nişanlın gibi narsist.Çok ama çok teşekkür ederim tüm ifade etmek istediklerim bu yazıda vücut bulmuş. Sanki o mükemmel ama ben değersiz biriyim gibi bir hal içerisindeyim. Ve evet sanırım fazlasıyla narsist.
Hatta ben şöyle bişey söyleyeyim; sadece iş güç konularında değil bir narsistlik değil; ben bir erkeğin evin içinde bu kadar aynaya baktığını hiç görmemiştim. Gidip gelip dakikalarca aynaya bakar. Saçını düzeltir, durup dururken sağdan bakar, soldan bakar vs. Çok ilginç gelmişti bana ilk zamanlar... iyi dilekleriniz içinde teşekkürler umarım herşey hepimiz için güzel olur...
Anlattığına göre nişanlım zaten 19 yaşından beri psikolojik yardım alıyormuş gizli gizli... Kadın 4 yıl önce klinik psikoloji yüksek lisansını bitirmiş ve o zamandan beri nişanlımı o devralmış düzenli seans yapıyorlarmış anlattığına göre ama kimse bilmiyormuş... Hasta mahremiyetine ve dostluğumuza aykırı bu anlattıklarım ama sana üzüldüğüm için anlatıyorum dedi bana...
Ve de zengin.Tesadüfe bak ki kocan da nişanlın gibi narsist.
Niye soruya cevap vermiyorsun?Ağustos'ta evlisin. Ne ara boşandın da birini bulup nişanlandın?
Çok garip bir durum içerisindeyim arkadaşlar... Maalesef içinde bulunduğum durumu kimse anlamıyor ve hak vermiyor... Hakkımda genel kanı “bulmuşta bunuyor.” Nedeni ise sadece eşimin çok yüksek maddi olanakları ve saygın bir ailesi olması...
Zengin ve saygın bir aileye gelin gittiyseniz sorun çıkaran siz oluyorsunuz genel toplumsal kanı böyle...
Eşimle benim aramı kayınvalidem yaptı. Aynı memleketteniz ama görüşmemiştik biz hiç o zamana kadar. Hatta kendisi başta çok karşı çıkmış benim bağnaz biri olduğumu düşünmüş ama görünce çok şaşırmış ve beğenmişti. Öyle görüşmeye başlamıştık. Beğeni söz konusu yani.
İlk başlarda herşey çok güzeldi. İlgiliydi bana karşı. Sonra birden bu ilgi kesildi, ev hayatı boşlandı. Üstüne düşünce öğrendim ki kolejden bir kıza aşıkmış bu ta o zamanlar. Onla çok kez ayrılıp barışmışlar üniversite sonrası ABD’ye gitmiş; görüşmemişler biz evlendiğimiz dönem ve sonrası. Şimdi o TR’ye geri dönmüş ve eşim bu eski arkadaşlarının hepsiyle görüştüğü için haberini almış. Hatta bu kızla kalabalık arkadaş gurubu içerisinde görüşmüşler. (Nedense bu kolej çevresi beni pek aralarına almadı. Sadece bir arkadaşından kısıtlı bilgi aldım. Gerisini kendi çabamla öğrendim.)
Elimden hiç bişey gelmiyor. Eşimle konuşmaya çalışıyorum ama konuşturmuyor maalesef beni. Kendisinden biraz çekindiğim için çok ileri gidemiyorum korkuyorum maalesef çünkü çok normal bir insan değil... Kayınvalidem de destek olmuyor bana; suçu bana atıyor.
Bilmiyorum ben ne yapmalıyım? Son çare buraya içimi dökmek istedim...
Ve kocası bir kadına takık, nişanlısı da.Ve de zengin.bahsi geçen diziyi kimin izlediği de belli oldu...