- Emoji Skoru
- 42.986
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Bence de :) bu yıl bana ve aileme sağlık birde money money getirsin başka bir şey istemem :)Ne münasebet
Asla asla, lütfen
Oğlaklar olarak eski arkadaşlıklarımizi bu yıl geride bırakıyorduk.
Burcumuzun kehanetine uyalim please
Teşekkür ederimDoğum gününüz kutlu olsun nice mutlu yaşlar dilerim
Yine yazım yanlışları ile dolu bir editör, bir yazar hanım konusu, vesaire kelimesini de çok seviyorsunSelam hanımlar;
Çok yakın olduğum birlikte tatile gittiğim bir arkadaşım var. Ya da artık vardı demek istiyorum.
Hemen hemen her şeyimizi konuştuğumuz, yediğimizin içtiğimizin bir gitmediği bir arkadaşımdı bu. Ben ondan yaşça bir tık daha büyüğüm. Önce ki gün yılbaşımı kutlamadı neyse dedim misafiri vardır yoğundur önemli değil dedim. Ama bugün doğum günümdü.( gece 00.00’ı geçti gerçi ama )
Doğum günümü kutlamadı. Ne bir arama ne bir mesaj. Görmeme imkanı yok, sosyal medyadan pasta vesaire paylaştım. Ama hiç bir şekilde kutlamadı. Ben onun doğum gününü direkt 00.00 da kutlamıştım. Kırıldım da açıkçası. Keza bir kaç kişi daha o şekilde kutlamadı görmelerine rağmen. Hiç ummadığım insanlardan mesaj vesaire geldi.
Açıkçası tdkya dergi çıkartmıyorum telefondan yazıp geçiyorum. Laf sokmuş olmak için yazmayın bir zahmet !Yine yazım yanlışları ile dolu bir editör, bir yazar hanım konusu, vesaire kelimesini de çok seviyorsun
Niye kutlamadı bilemiyorum ama ben olsam bozulur ve ben de bir daha özenmezdim.
Amin amin güzel oglakBence de :) bu yıl bana ve aileme sağlık birde money money getirsin başka bir şey istemem :)
Benımde hali hazırdaYine yazım yanlışları ile dolu bir editör, bir yazar hanım konusu, vesaire kelimesini de çok seviyorsun
Niye kutlamadı bilemiyorum ama ben olsam bozulur ve ben de bir daha özenmezdim.
Teşekkür ederimÖncelikle yeni yaşınız kutlu olsun aynı yıl doğumluymuşuz ne güzelBenımde özellikle doğum günü kutladığım bana dost olan iki arkadaşım var. Malesef biri benim doğum günümü hiç kutlamaz bende onun kini kutlamıyorum artık çünkü ne kadar meşgul olduğunu hem çalışan bir anne hemde desteksiz çocuk büyüten bir ebeveyn olduğunun farkındayım. Bende anne olunca anladım açıkçası. Sizin arkadaşınızda böyleyse belki anlayışlı olabilirsiniz bu tarz durumlar harici nasıl bir arkadaşlığınız var sürdürmeye değer mi?
Savunma da buAçıkçası tdkya dergi çıkartmıyorum telefondan yazıp geçiyorum. Laf sokmuş olmak için yazmayın bir zahmet !
Rica ederim. Peki kendinin doğum gününü kutlamadığında nasıl bir tepki veriyor?Teşekkür ederimbu kişi bekar ve çocuksuz biri. Hani ev geçindirme derdi vesaire olan biri değil. Çocuklu evli olsa bir nebze anlarım.
Daha önce sözlü olarak kutladım doğum gününü. Ama bu sefer kutlamayı düşünmüyorum artıkRica ederim. Peki kendinin doğum gününü kutlamadığında nasıl bir tepki veriyor?
Mesala bazı arkadaslarım var tarih çok unutuyorum ben bıkac arkadasım yıllardır arkadasız. Bılıolar unuttuğumu. Böle bı şey olabılır. Doğum gününüz kutlu olsun. Umarım çok güzel bır yılınız olur.Selam hanımlar;
Çok yakın olduğum birlikte tatile gittiğim bir arkadaşım var. Ya da artık vardı demek istiyorum.
Hemen hemen her şeyimizi konuştuğumuz, yediğimizin içtiğimizin bir gitmediği bir arkadaşımdı bu. Ben ondan yaşça bir tık daha büyüğüm. Önce ki gün yılbaşımı kutlamadı neyse dedim misafiri vardır yoğundur önemli değil dedim. Ama bugün doğum günümdü.( gece 00.00’ı geçti gerçi ama )
Doğum günümü kutlamadı. Ne bir arama ne bir mesaj. Görmeme imkanı yok, sosyal medyadan pasta vesaire paylaştım. Ama hiç bir şekilde kutlamadı. Ben onun doğum gününü direkt 00.00 da kutlamıştım. Kırıldım da açıkçası. Keza bir kaç kişi daha o şekilde kutlamadı görmelerine rağmen. Hiç ummadığım insanlardan mesaj vesaire geldi.
Iyi ki doğmuşsunBenımde hali hazırda
bakalımbu hafta buluşup pastali kutlayacak mı, sadece mesajla vay kardeşim oy sen benim için çok anlamlısın ıyıkı dogdun deyisiyle mı kapatacak mevzuyu dıye pusuya yattığım bı arkadasim var, Napayım ne diyosun
Teşekkür ederim. Unutmak başka, sosyal medyadan görüp kutlamamak başka amaMesala bazı arkadaslarım var tarih çok unutuyorum ben bıkac arkadasım yıllardır arkadasız. Bılıolar unuttuğumu. Böle bı şey olabılır. Doğum gününüz kutlu olsun. Umarım çok güzel bır yılınız olur.
Thank uIyi ki doğmuşsun
Ben böyle nerede duracağını kestiremediğim kişilere yakın hissedemiyorum, beklentim de olmuyor hiçKutlarsa ne âlâ, yoksa da ben de aynı karşılığı verir geçerdim.
O zaman pek önemsemiyor demekki bence bu konu haricinde bakın artı ve eksi yönlere ona göre iletişimi bizi kesin.Daha önce sözlü olarak kutladım doğum gününü. Ama bu sefer kutlamayı düşünmüyorum artık
Haklısınız. Sızı aradıgında acıkca soyleyın.Teşekkür ederim. Unutmak başka, sosyal medyadan görüp kutlamamak başka ama
Uzaklaşmak daha mantıklı geliyorO zaman pek önemsemiyor demekki bence bu konu haricinde bakın artı ve eksi yönlere ona göre iletişimi bizi kesin.
Ararsa açıkça kırıldığımı söyleyeceğim.Haklısınız. Sızı aradıgında acıkca soyleyın.