• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En yaKIn Arkadaşım Bana Aşık oldu :(

bu duyguyu bende çok yaşadım.. ama araya öncekinden de çok mesafe koydum. görüşmemezlik etmedim,uygun bir dille de bunu ona anlattım. şimdi hala vazgeçmedi ama çok sık görüşmemeye bakıyorum..sende eskisi gibi sık görüşmemeye bak.. bi tercih yapmak zornda değilsin..sevdiğin insan senin seçimindir zaten

bakarsın sevdiğin kişinin yanlışını görürsün,sende onda denersin şansını.
dostluğunu bitirme derim ben.

Aşk sizce yapboz gibi birşeymi...
Ne olur ne olmaz yancebimde dursun mantığı sizce nekadar doğru...
O insanın hissetmiş olduğu duyguları ne olacak peki...
Sevgilimin yanlışını gördüm sana geldim beni kabul edermisin bumudur yani...

Bence eğer arkadaşına karşı birşey hissetmiyorsan acık acık konus oda seni anlıyacak ve umudunu kesecektir..
Ama seni anlayama çalışmıyosada ilişkilerini kesersin...

bence sevgiline haksızlık etme onla kesinlikle görüşmemen gerekiyor erkek arkadaşın yapsa böyle bir şey yani sadece arkadaş olarak bile görüşse hoşuna gider mi?

Aşk sizce yapboz gibi birşeymi...
Ne olur ne olmaz yancebimde dursun mantığı sizce nekadar doğru...
O insanın hissetmiş olduğu duyguları ne olacak peki...
Sevgilimin yanlışını gördüm sana geldim beni kabul edermisin bumudur yani...

Bence eğer arkadaşına karşı birşey hissetmiyorsan acık acık konus oda seni anlıyacak ve umudunu kesecektir..
Ama seni anlayama çalışmıyosada ilişkilerini kesersin...

katılıyorum sana canım yazık değil mi,günah değil mi sevemeyeceğin biriyse dostluğunu da bitirmek zorundasın çünkü o aksini söylese de bir beklenti içinde olacak zaten dostluk filan da devam etmiyor kesinlikle hiç görüşmemekte fayda var o da zamanla unutacaktıra.s

Umutlu_OL isimli üye uzun anlatmis ama güzel anlatmis..
Mantikli yorumlarda bulunmus...
Ona katiliyorum...
Bence onu kaybettin.. ve senin su anki durumun ne yazikki belirsiz...
Bence daha kimi sevdigini bile bilmiyorsun...:1closedeyes:

bu arkadaşının sorunu ........senin kimi sevdiğin önemli madem sevdiğin var diyosun bu olay seni bağlamaz ...sen ona arkadaşça yaklaşmıssın ki sevgilin olduğunuda biliyor senin yapacağın bişey yok ....istiyosan arkadaşınla aranıda soğutmaya bak böyle olmasıda hoş değil ......

Ne demek istediğini çok iyi anlıyorum eliracım...
Aynı olayı geçen sene ben de yaşadım...
Hem üzmek istemedim karşımdakini hem de üzüldüm haline ben de...
Sonuç mu?
Onla açıkça bunu konuştum. (Neden konuşuyorsam o da var gerçi, çünkü zaten benim 3,5 yıllık ilişkim vardı... Ve bunu kendisi de çok iyi biliyordu. Detayına kadar.)
Kırıldı kendince sebeplerle üzüldü ve bir daha görüşmedik...
Bazen mail filan atardı o olayın üstünden aylar aylar sonra a.s
Hatta bir ara tekrar bana samimi arkadaşıymışım gibi davranmaya çalıştı. Sırf beni kaybetmemek için.
Ama anladığım için durumu hiç oralı olmadım, artık kesinlikle konuşmuyorum...
Hâlimi hatrımı sormak için mesaj atsa bile... :umursamaz:
Duygularına sahip çıkmayı bilseydi belki arkadaşlığımız hala devam ediyor olacaktı...
Bunları anlattım çünkü demem o ki; içini ferah tut.
Kırıcı konuşmaktan çekinme her şeyi dobraca söyle, çünkü ancak kırılırsa umudu düşer senden...

Son düzenleyen: Moderatör:
ZATEN ERKEKLERN ÇOĞUNDA OLUYO BU DUURM. HERŞEYİNİ ANLATIP DOST YERİNE KOYDUUĞUN Bİ ZAMAN SONRA AŞIK OLDUĞNU İTİRAF EDİYOR. AMA SEVDİĞİN Bİ İNSAN VAR DÜŞÜNMENE GEREK YOK SEN ONA AŞIK DEĞİLSİNKİ HADİ SEVGİLİNİ TERK ETTİN ONUNLA SIRF O ÜZÜLMESİN DİYE Mİ BİRLİKTE OLACAKSIN?? ZATEN ONUNLA GÖRÜŞMEYE BAŞLAMAN UMUT VERMEN DEMEK. EN DOĞRU KARARI YİNE SEN BİLİRSİN AMA EN İYİSİ GÖRÜÜŞMEMEKK..olumunekankayizsmile

güzel fikirleriniz için teşekkürler yeni üye olmama rağmen çabuk ısındım siteye sayenizde ... gelelim derdime arkadaşımla yeniden görüşmeye başladım ... aslında eskiden çok sık mesajlaşır görüşürdük şimdi 3-4 güne bir o mesaj atarsa kısa kısa cevap veriyorum. onu çok seviyorum bu gerçek ama asla onun istediği gibi sevmedim.. sevdiğim kişi sevgilim değil daha çok platoniğimm... kabul etmek gerekirki insan sevdiğinden darbe yedikçe seni sevenle ol düşüncesine kapılıyor... bu düşünceye bende kapılmadım değil... ama bu çok bencilce... ve kimse bunu haketmez.. sanırım artık dostumu dediğiniz gibi kaybettim...

Back
X