En yakın arkadaşım benden hoşlanıyor mu?

Midnightsunn

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2018
11
5
6
Çok ama çok yakın olduğum bir erkek arkadaşım var. Her yere birlikte gidiyorduk, görenler sevgili misiniz diyorlardı ve sürekli sevgili olup olmadığımız soruluyordu. Arkadaşımla her gün görüşürüz, günde üç kez napıyorsun diye mesaj atar ve her fırsatta benimle bir yere gitmek istediğini söyler. Geceleri saat ikiye üçe kadar konuşuruz (arkadaşça bir şekilde, günlük meselelerden, bazen dedikodu yaparız) yattığım zaman son görülmeme bakar ve sabah whatsappa girdiğimde kaç saat uyuduğumu bile hesaplar. Bana ailevi meselelerini bile anlatıyor, en özel şeylerini bile.

Arkadaşım son zamanlarda sürekli cinsel konular açmaya başladı, eskiden bana sarılmazdı bile fakat şu sıralar sürekli kolunu omzuma atıyor sürekli dokunmaya çalışıyor. Neden böyle yapıyor bilmiyorum. Ona bana karşı farklı şeyler hissettin mi diye sorduğumda hayır seni kardeşim olarak görüyorum dedi ve benimle konuşmayı kesti. şu an onun sevdiği biri yok fakat benim var. Ben onu kardeşim gibi görüyorum fakat o beni böyle mi görüyor bilmiyorum. Sizce ben ne yapmalıyım?

Not: benim sevdiğim insan (onu sevdiğimi biliyor ve reddetti) arkadaşıma çok kötü davranıyor. Aynı şekilde onun arkadaşları sürekli sevgili olup olmadığımızı soruyor.

Eyvah eyvah. Adam abayı yakmış.
Aynı şeyi bende yaşadım yakin bir arkadasim vardi etle tirnak gibiydik, bir sevgilim olduğunda dellendi adam gözü döndü dövüyordu çocuğu meğer aşıkmış bana.
Sadece arkadaş gözüyle bakıyorsan araya mesafe koy, konuşup bişey paylaştıkça umut bağlıyorlar.

Önceden yaşadığım olay olmasa kesin sizden hoşlanıyor derdim. Fakat yıllar önce bir olay yaşamıştım. Bu dediklerinizin aynısını bana en yakın arkadaşım yapmıştı. Kıskançlıklar, sırdaş olmalar, sürekli saatlerce telefonda konuşmalar, benden hoşlanan ve bana teklif eden bir erkeğe kötü davranmalar, iltifatlar... vs. En sonunda ben ona gönlümü kaptırdım ve adım attım. Sen beni yanlış anladın ben seni arkadaş olarak görüyorum dedi Peki bunları neden yaptın diye sorunca senin iyiliğin için dedi Bence bir erkeğin ağzından direk “seni seviyorum” cümlesini duymadan asla kendinizi kaptırmayın ve sakın bir adım atmayın.

Benim de var çok yakın erkek arkadaşım onun arkadaşlarından soranlar oluyordu sevgili misiniz diye ama alakası yok. Nasıl ki bazı kadınlar erkeklerle daha iyi anlaşıyorsa bazı erkekler de kadınlarla daha iyi anlaşabiliyor çok nadir oluyor bu durum ama var yani. Eski bir arkadaşım da böyleydi çok yakın bir kız arkadaşı vardı etle tırnak gibi her yere beraber gitmeler geceli gündüzlü kalmalar sevgililerini kıskanmalar hatta arkadaşım kızdan hoşlanıyor sanmıştım ama sormadım hiç. Sonradan kızın yakın arkadaşıyla sevgili oldu. Belli olmaz yani o işler yapısal olarak korumacı bir tiptir. Bir de cinsel muhabbetlere dokunmalara izin vermeyin ilerde aranız bozulursa abuk sabuk konuşabilir ben erkeklere o konuda güvenmiyorum.

Bi laf vardı kanka ayağı ... ayağı diye hiç inanmak istemezdim ama hepsinde öyle olmasada bu kadın-erkek kankalığının çoğu öyle bitiyor

Şuan konuşuyoruz arkadaşımla.

Durumdan pek rahatsiz olmusa benzemiyorsunuz. Kusura bakmayin ben kadinla erkegin kanka olaylarina inanmam. Gece 2lere 3lere kadar ne konusuyorsunuz ya? Cinsellik konusuyorda siz ne diyorsunuz karsilik olarak? Lacka olmussunuz iyice

Benim de en yakın arkadaşım 8 yıl sonra bana duyguları olduğunu söyleyince arkadaslığımı bitirmiştim. Sanırım erkekler samimiyeti biraz yanlış anlıyorlar.

her gün görüşüyorsunuz ve günde 3 kere napıyorsun yazıyor.

yaş kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…