AŞIRI KISKANÇ SEVGİLİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya su adamlara nasil iyi diyebiliyorsunuz erkek kardesinizle bile konusmaniza laf eden acaba kendi kiz kardesine ne gozle bakiyordur hic dusundunuz mu hani yabanci erkekleri gectim kardesiniz ya sizde bu adama uyup dediklerini yapiyorsunuz oyle mi ensesti yakistiriyor size farkinda misiniz
Kendi kiz kardeşini düşünmüyorsa bile en azindan atiyorum var olmayan ablasını mast fantezisi olarak kurguluyordur en azından. Bunu kafasindan hic gecirmeyen biri tutup da sevgilisinin erkek kardesinden killanmaz. Adam her ayrintiyi seksle bagdastirip sinirleniyor.

Merhaba Hanımlar. Ben kaymakamlıkta çalışan bir memurum. Yaklaşık 5 yıllık ayrıl barış bir ilişkim var. Sevgilim olacak şahıs aşırı aşırı kıskanç birisi. Amirimle bile konuşmamı istemez. Televizyon izlememi istemez. Tek başıma spora gitmemi bile istemez. Eğer onun dediklerini yaparsam benden iyisi yok ama yapmazsam küfür kıyamet. İlk başlarda evliliği çok istedim ama gün geçtikçe kıskançlığı arttı. Ben öyle sağa sola gitmeyen, karşı cinsle samimi asla konuşmayan ağır birisiyim. Fakat onun gözünde hepsini yapabilirim. Bana bir akıl verin. Ne yapsam kendimi inandıramıyorum. Yaptığım her şeyi yazar resim video atarım. Bu baskı beni çok yıprattı. Kız arkadaşlarımla bile iletişim neredeyse koptu. Erkek kardeşime laf eder. Eve gittiğimde anahtarın sesini duymadan telefonu kapatmaz. uyandığım andan itibaren sürekli iletişim halinde oluruz. İyiliğine iyi bir insan ama kafada kuruyor. Yapmadığım şeyleri yapmışım gibi itham ediyor. Sürekli kıyafetlerimi eleştirir. Tesettürlüyüm ama hep bir kulp bulur. Telefonda biriyle konuşuyorsam ve o o an aramışsa hemen kiminle konuştuğumu ekran çekip atarım. Whatsappa girişim sınırlıdır. Annem dahi olsa uzun süre yazışıyorsak çık artık diye bekler. Bunlar şuanlık aklıma gelenler. Devamlı benimle vakit geçirir öyle beni kısıtlayıp kendisi gezmez ama sürekli yere bakarak yürürüm. Yolda yürüyen birisine bakıyorsun diye maraz çıkarır.

Not: Yorumlarınız çok kıymetli ama benim de ruh sağlığımı mantıksız kararlarımı etkilediğini unutmayın. Zaten sizler gibi olsaydım bu kadar uzatmazdım. O an anlamıyorsun çünkü tatlı dille seni kendi fikrine ikna ediyor. suçu kendinde arıyorsun.
Allah aşkınıza kendinize gelin nolur. Nereden buluyorsunuz bu mağara canlılarını? İnsanın eşi bile karışamaz şu yazdıklarınızın bir tanesini eşim benden talep etse hayırdır sen bana mı güvenmiyorsun diye hakaret sayarım kendime. İyi olan yanı batsın lütfen dikkatli bir şekilde ilişkiyi bitirin ama bu tipler çok tehlikeli olur beni asıl düşündüren bitirirseniz size neler yapacağı… malum isteyen istediğine istediğini yapıyor 🤷‍♀️ kötü olmadan ayrılmaya bakın hırslandırmamaya çalışın korkunç birisi çünki herşey yapabilecek bir karakter canlandı gözümde.

Allah razı olsun. itham edilmek kadar gurur kırıcı bir şey yok.
Etsin cok mu onemli siz kendinizi bildikten sonra yasin daha kucuk yapma bunu kendine lutfen haberlerde izledigimiz kadinlardan olmayin boyle adamlari daha ilk tanistiginizda anladiginizda uzak durun ne dusundugu ne istedigi umrunuzda olmasin annen seni ne zorluklarla buyuttu yuru duye konus diye yemek ye diye ne zorluklar cekti degmez ya kendin icin yaptiklarin okumussun bir yerlere gelmissin kendine reva gordugun hayat bu olmasin

Etsin cok mu onemli siz kendinizi bildikten sonra yasin daha kucuk yapma bunu kendine lutfen haberlerde izledigimiz kadinlardan olmayin boyle adamlari daha ilk tanistiginizda anladiginizda uzak durun ne dusundugu ne istedigi umrunuzda olmasin annen seni ne zorluklarla buyuttu yuru duye konus diye yemek ye diye ne zorluklar cekti degmez ya kendin icin yaptiklarin okumussun bir yerlere gelmissin kendine reva gordugun hayat bu olmasin
teşekkür ederim bu yüzden bitirdim zaten artık reva görmüyorum çünkü genç yaşta dert sahibi oldum

Kendi kiz kardeşini düşünmüyorsa bile en azindan atiyorum var olmayan ablasını mast fantezisi olarak kurguluyordur en azından. Bunu kafasindan hic gecirmeyen biri tutup da sevgilisinin erkek kardesinden killanmaz. Adam her ayrintiyi seksle bagdastirip sinirleniyor.
Tabi canim kisi kendinden bilir

Tabi canim kisi kendinden bilir isi kizim var allahim
teşekkür ederim bu yüzden bitirdim zaten artık reva görmüyorum çünkü genç yaşta dert sahibi oldum
Dikkatli olun son kez konusalim der dusundum der haklisin bitmesin der gitmeyin zitlasmayinda

Sadece konunuzu okudum yeni daha diger yorumlara bakmadim Allah askina caninizin kiymeti yok mu ayrilin gitsin evlenseniz perdeyi actirmaz size boyle bir komsumuz vardi yillar evvel komsu dedigimize bakmayin kac yil kadini hic gormedik sonrada oradan tasindik anneside ayni mahalledeydi kızının derdinden bir deri bir kemik kalmisti arkasi yoktu gariban kadindi bir sey yapamiyordu bir kere kafasini tezgaha vura vura bayiltmisti kadini serefsiz hastaneye bile goturmemisti bu arada kendisi sizin arkanizdan ne haltlar ediyordur kac kere boynuzlamistir bir dusunun
E tabi eğer devam ederlerse olacak olan belli. Kıza mesleğini bıraktıracak eline tuşlu telefon verecek. Dışarı bakkal markete bile çıkmasına izin vermeyecek ben getiririm diyecek. Ailesiyle görüşme saatlerine de paşa gönlü karar verecek ve ailesinin yanına da tek göndermeyecek. Varsa arkadaşlarıyla arasını da bozacak onu iyice yalnızlaştırıp kendine muhtaç hale getirip enerjisini sömürecek

Ayrıca hastalıklı şekilde tutucu olan erkekler ya aldatıyor ya da herkese bakan nefis nedir bilmeyen tipler. Kişi kendinden bilir işi derler. Kendi aklından geçirdiği şeyleri karşı tarafa yapma diye kısıtlıyor onun hayatını kontrol ediyor. O sırada kendi hastalıklı düşüncelerini de faaliyete geçiriyorlar

E tabi eğer devam ederlerse olacak olan belli. Kıza mesleğini bıraktıracak eline tuşlu telefon verecek. Dışarı bakkal markete bile çıkmasına izin vermeyecek ben getiririm diyecek. Ailesiyle görüşme saatlerine de paşa gönlü karar verecek ve ailesinin yanına da tek göndermeyecek. Varsa arkadaşlarıyla arasını da bozacak onu iyice yalnızlaştırıp kendine muhtaç hale getirip enerjisini sömürecek
Bu adam tuslu telefonda vermez mazallah biriyle konusur diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X