• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En yakın arkadaşım buradan benim hakkımda konuşmuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

noone333

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2021
1
-4
1
24
öncelikle merhaba. konuya hakim olanlarınız ve benim dövülmemi isteyenleriniz dahi var aranızda. ama olmayanlar için baştan anlatıyorum.15 16 yıllık arkadaşım ve kardeşiyle çok yakınız. kardeşiyle 3 4 yıl önce tanıştım ve daha önce hiçbir arkadaşının sevmediği kadar sevdim kardeşini. hatta artık kardeşim olmadan bir şey konuşamıyoruz özelimiz kalmadı falan dediğin de güldüm ve arada özelden konuşmaya çalıştım. ben hayatımda kimseye saygısızlık yapmadım. sokakta köpeği tekmeleyen dayı dışında birine bağırmışlığım dahi yok. 15 senelik dostunuz oldu mu bilmiyorum ama ona mal dediğiniz de ağzınızdan bir sevgi sözcüğü gibi çıkar olur artık. kendi aranızda bir dil gelişmiş gibidir. aranızda esprileriniz vardır ve bunlar KARŞILIKLIDIR. ben bir sorun olduğunda ona kardeşimin ve ablamın olmadı ortamlarda özel bi yerde onunla konuşmaya çalışırım insanların içinde de o sorunla alakalı dalga geçerim gülsün etsin çok takılmasın canı sıkılmasın diye. kendisi gülmek için aşırı hassas olduğum dini konular üzerinden şaka yapıp ağlattı mesela defalarca. bizim her günümüz wp grubumuza güno yazarak başalar ve şakalar espriler görüntülü konuşmalar şeklinde devam eder her şeyin yolunda olduğunu sandığım bir gün kardeşi bana bi mesaj attı ve arkadaşım buraya bizimle ilgili aklıma dahi gelmeyecek şeyler yazmış bana virüs demiş 15 yıldan sonra. öyle bir şok öyle bir hayal kırıklığı. arkadaşlar sorununu burdan çözmemeli. 25 yaşında gelip bir şeyleri konuşarak halledebiliyor olmalı insan. tşk

Hepiniz birbirinizden uzak olsanız bunlar olmayacak sonuçta.
Herkes birbirine bişey demiş.
Ne gereği var konuşmayın birbirinizle iletişimi kesin bitsin sonuçta duzelmeyeceksiniz.
Şakasına mal demek birincide bişey demese de ikinci de insanın canını sıkabiliyormus demekki.

Benim de 15yıllık arkadasım var zaten alınsak birseyler demeyiz birbirimize ama alınıyor ve kaldırılmıycak laflar söylüyorsa sen bu konuda hassazlıgını belirtseydin bu arkadaşlık değil hep kırmışsınız birbirinizi gerçek sahiplenmemiş anlayamamişsiniz yada.

O konuyu hatırlıyorum. Sizin şaka zannettiğiniz şeyler bana zorbalik gibi geldi açıkçası. Buraya yazabilir sonuçta anonim bir platform. Adınızla soy adınızla ifşa etmedi ya. Sadece nasıl davranması gerektiğine dair hiçbirinizi tanımayan insanlardan fikir aldı. Demek ki bu konuyu taktı kafasına üzüldü. Karşılıklı diyorsunuz saka diyorsunuz ama sürekli kizin zekasını aşağılamanin neresi şaka? Bizimle konuşabilirdi diyorsunuz e demek ki kendini rahat hissetmemiş sizinle konuşmak için. Bence biraz empati yapmalı ve kendi davranışlarınızi sorgulamalisiniz. Gerekirse özür dilemelisiniz ve karşılıklı duygularınızı ifade etmelisiniz. Bunu yapamayacaksınız bir süre birbirinize ilismemelisiniz kanımca.

Az önce çok samimi arkadaşınız da konu açtı resmen dalga geçti acaba sen de haksız olabilir mısın denen yorumlarla. Onun için inandırıcılığını kaybetti sizin hakliliginiz. Ama bize bakmayın siz kendi aranızda çözün.. Ama uçunuz de ben haklıyım.deyip at gözlüğü takarsanız bu konu da dahil hicbir konuyu çözemezsiniz.

sıkabilir haklısın ama 14 yıl sıkmayıp 15. de sıkmaya başlayacaksa ben bunu nasıl tahmin edebilirim. kendisi de yazmış onların yanında hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorum demiş. koz vermek istemiyomuş. Allah aşkına sıradan insanların birbirimize karşı ne kozumuz olabilir böyle bi konuda ne alakası var koz şu bu.
Mal diyorlar,salak diyorlar anlamamış gibi yapıyor anlamazsın sen zaten salak diyorlar diyor.
Buna 20 yıl geçse de birisi alınır.
Bir olur,iki olur ama insanın tahammülü bitince artık bikabilir.
Aynı şekilde sizi de sırf gülmek için aglatmis bu normal bir ilişki değil.
Konu da geçen kişiye de herkes ilişkinizi bitirin demiş.normali bu çünkü.
Kardeşi arasında ki konu daha vahim.siz aradan çıkın ki abla kardeş bir şekilde normal olabilsin.
Benim kardeşimle veya ailemden biriyle aramda sorun oluşturan kişiyi asla içimizde tutmam.kardesimin de kendi ilişkiminde ortasından çıkartırım rahat ederim.
Sizin içinde bunu tavsiye ediyorum.
Buradan hepiniz birbirinizi suçlayarak,laf atarak cozemezsiniz.

öncelikle merhaba. konuya hakim olanlarınız ve benim dövülmemi isteyenleriniz dahi var aranızda. ama olmayanlar için baştan anlatıyorum.15 16 yıllık arkadaşım ve kardeşiyle çok yakınız. kardeşiyle 3 4 yıl önce tanıştım ve daha önce hiçbir arkadaşının sevmediği kadar sevdim kardeşini. hatta artık kardeşim olmadan bir şey konuşamıyoruz özelimiz kalmadı falan dediğin de güldüm ve arada özelden konuşmaya çalıştım. ben hayatımda kimseye saygısızlık yapmadım. sokakta köpeği tekmeleyen dayı dışında birine bağırmışlığım dahi yok. 15 senelik dostunuz oldu mu bilmiyorum ama ona mal dediğiniz de ağzınızdan bir sevgi sözcüğü gibi çıkar olur artık. kendi aranızda bir dil gelişmiş gibidir. aranızda esprileriniz vardır ve bunlar KARŞILIKLIDIR. ben bir sorun olduğunda ona kardeşimin ve ablamın olmadı ortamlarda özel bi yerde onunla konuşmaya çalışırım insanların içinde de o sorunla alakalı dalga geçerim gülsün etsin çok takılmasın canı sıkılmasın diye. kendisi gülmek için aşırı hassas olduğum dini konular üzerinden şaka yapıp ağlattı mesela defalarca. bizim her günümüz wp grubumuza güno yazarak başalar ve şakalar espriler görüntülü konuşmalar şeklinde devam eder her şeyin yolunda olduğunu sandığım bir gün kardeşi bana bi mesaj attı ve arkadaşım buraya bizimle ilgili aklıma dahi gelmeyecek şeyler yazmış bana virüs demiş 15 yıldan sonra. öyle bir şok öyle bir hayal kırıklığı. arkadaşlar sorununu burdan çözmemeli. 25 yaşında gelip bir şeyleri konuşarak halledebiliyor olmalı insan. tşk

e siz niye buraya yazdınız o zaman. 25 yaşında konuşarak halledilmeliyse arayıp konuşsaydınız böyle konu açmışsın hakkımda diye.
hiç tanımadığınız sizi hiç tanımayan insanlara kendinizi aklamaya çalışmaya hiç gerek yokmuş.

O konuyu hatırlıyorum. Sizin şaka zannettiğiniz şeyler bana zorbalik gibi geldi açıkçası. Buraya yazabilir sonuçta anonim bir platform. Adınızla soy adınızla ifşa etmedi ya. Sadece nasıl davranması gerektiğine dair hiçbirinizi tanımayan insanlardan fikir aldı. Demek ki bu konuyu taktı kafasına üzüldü. Karşılıklı diyorsunuz saka diyorsunuz ama sürekli kizin zekasını aşağılamanin neresi şaka? Bizimle konuşabilirdi diyorsunuz e demek ki kendini rahat hissetmemiş sizinle konuşmak için. Bence biraz empati yapmalı ve kendi davranışlarınızi sorgulamalisiniz. Gerekirse özür dilemelisiniz ve karşılıklı duygularınızı ifade etmelisiniz. Bunu yapamayacaksınız bir süre birbirinize ilismemelisiniz kanımca.
Az öncede kardeşi konu açtı.simdi arkadaşı bu böyle uzar gider.

Onu bi doktora götürmek istiyorum belki bir sıkıntısı olabilir diye düşünüyorum umarım buna sıcak bakar. Çünkü insanlar bazen içinde olan şeyleri anlamsız bir olayda dışarı tepki olarak çıkarabiliyorlar. Benim düşüncem bu şekilde siz ne önerirsiniz merak ediyorum ve objektif yaklaşmaya çalışıyorum. Bir hatamız varsa arkadaşım da ben de bunu görmek isteriz ve ona nasıl yaklaşmamız gerektiğiyle ilgili tavsiyelerinizi öğrenmek isteriz. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim..

sizin gibi kardeşte arkadaşta düşman başına.

burayı da iyice çocuk oyuncağına çevirdiniz. birbirinizin gıyabında konu açıp durmak yerine gidip düzgünce konuşsanıza birbirinizle. amacınız bence eğlenmek, madem çok kibarsınız falan,gidip arkadaşınızla konuşun direkt.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X