öncelikle merhaba. konuya hakim olanlarınız ve benim dövülmemi isteyenleriniz dahi var aranızda. ama olmayanlar için baştan anlatıyorum.15 16 yıllık arkadaşım ve kardeşiyle çok yakınız. kardeşiyle 3 4 yıl önce tanıştım ve daha önce hiçbir arkadaşının sevmediği kadar sevdim kardeşini. hatta artık kardeşim olmadan bir şey konuşamıyoruz özelimiz kalmadı falan dediğin de güldüm ve arada özelden konuşmaya çalıştım. ben hayatımda kimseye saygısızlık yapmadım. sokakta köpeği tekmeleyen dayı dışında birine bağırmışlığım dahi yok. 15 senelik dostunuz oldu mu bilmiyorum ama ona mal dediğiniz de ağzınızdan bir sevgi sözcüğü gibi çıkar olur artık. kendi aranızda bir dil gelişmiş gibidir. aranızda esprileriniz vardır ve bunlar KARŞILIKLIDIR. ben bir sorun olduğunda ona kardeşimin ve ablamın olmadı ortamlarda özel bi yerde onunla konuşmaya çalışırım insanların içinde de o sorunla alakalı dalga geçerim gülsün etsin çok takılmasın canı sıkılmasın diye. kendisi gülmek için aşırı hassas olduğum dini konular üzerinden şaka yapıp ağlattı mesela defalarca. bizim her günümüz wp grubumuza güno yazarak başalar ve şakalar espriler görüntülü konuşmalar şeklinde devam eder her şeyin yolunda olduğunu sandığım bir gün kardeşi bana bi mesaj attı ve arkadaşım buraya bizimle ilgili aklıma dahi gelmeyecek şeyler yazmış bana virüs demiş 15 yıldan sonra. öyle bir şok öyle bir hayal kırıklığı. arkadaşlar sorununu burdan çözmemeli. 25 yaşında gelip bir şeyleri konuşarak halledebiliyor olmalı insan. tşk