En yakın arkadaşım çok kötü kokuyor.

2-3 gunde bir banyo yaparim ve her banyomda mutlaka kese yaparim ve aynen kizarana kadar yaparim..
yagli bi vücut tipim var... kese yapmadikça temizlenmis hissine giremiyorum...
banyo yapmayi sirf bu kese yüzünden sevmiyorum... ama olmazsa olmazlarimdan...
" Kesenin hergün vücuda tatbiki selülit mücadelesi dışında mahsurludur. İdeal zamanı 10 günde bir olarak Tıp insanları tarafından tavsiye edilmektedir. Selülit önlenmesinde hergün kalça ve baldırlara uygulanmasında nazik dokunuşlar esastır."
Alıntı Kelebek Kese

Yurtta yakın bir arkadaşım çok kötü kokuyor. Onu seviyorum çok iyi birisi ama yanına yanasamıyorum, odasına giremiyorum bazen .. Yurttaki bütün kızlar bundan rahatsız, gidip hep beraber konustuk ama nafile .. Koltukaltlarını falan hiç ama hiç almıyor tüyden görünmüyor resmen :/ Koltukaltı boyleyse cinsel bolgesini dusunemıyorum .. Napsam nasıl konussam bilemiyorum ki kızlar yok mu bunun çaresi :26::26:
acaba sevgilisiyok diye depresyona girdide mi bakmıyor kendine?

2-3 gunde bir banyo yaparim ve her banyomda mutlaka kese yaparim ve aynen kizarana kadar yaparim..
yagli bi vücut tipim var... kese yapmadikça temizlenmis hissine giremiyorum...
banyo yapmayi sirf bu kese yüzünden sevmiyorum... ama olmazsa olmazlarimdan...
Çok yanlış yapiyorsunuz işte. Vücudu çoğu zaman sadece suyla yıkamak gerekiyor. Erken yaşlanmaya yol açıyor sık kese yapmak

ya benım de vardı boyle bir arkadas...aynı konservatuvardaydık..o kadar tatlı ki iyilik meleği..ama bır ınsan,,günlerce tuvalette kalmıs gıbı kokar mı :D
bır de ustune parfum sıkıp duruyo ve dıyor kı havalar soguk ya yıkanmaya usenıyorum :))2 haftada 1 dıyor :))
napcan bunlar da böyle işte
Nasil yaa:KK57:
Iki haftada bir mi?
o saclar ne oluyor bu kadar zamanda??
bir de konservatuvar ha,
gozumdeki sanatci imaji paramparca su an:KK64:
Temizlik takintisi olan bir arkadasim var.
sandalyeyi silmeden oturamaz, elini bir yere dokunsun, bir sry yrsin agzuni burnunu eskitur temizleyecegim diye.
o da grcenlerde cok soguk diye vucudunu yikadigini ama saclarini 5-6gunde bir yikadigini soyleyince buyuk dumura ugramistim.:confused:

Nasil yaa:KK57:
Iki haftada bir mi?
o saclar ne oluyor bu kadar zamanda??
bir de konservatuvar ha,
gozumdeki sanatci imaji paramparca su an:KK64:
Temizlik takintisi olan bir arkadasim var.
sandalyeyi silmeden oturamaz, elini bir yere dokunsun, bir sry yrsin agzuni burnunu eskitur temizleyecegim diye.
o da grcenlerde cok soguk diye vucudunu yikadigini ama saclarini 5-6gunde bir yikadigini soyleyince buyuk dumura ugramistim.:confused:

evet yanı goren de onun hakkında oyle dusunmezdi ama bazen pskolojık sorundan olabılıyor ya..bak senın dedıgın de tuhafmıs..vucudu yıkıyor saçlar nolucak. keçe gibi :D zaten bıraz da bakımsızlıktan dökülür saç :)

Arkadaşını başkaları senin hakkında konuşuyor ben çok üzülüyorum senin hakkında konuşmalarına hemde temizlik imandan gelir kendine dikkat et deee

o ne yaa insanlığımany utandım yeminle öghhh hamıleyken 9 ay epilasyon yapmayanlar var bide nasılsa eşim yanasmıyo diye insanın kendine saygısı olur yaa pfff midem kalktı valla sosyal yönünü çektim dinen de temizlik inanan gelir deniyo

o ne yaa insanlığımany utandım yeminle öghhh hamıleyken 9 ay epilasyon yapmayanlar var bide nasılsa eşim yanasmıyo diye insanın kendine saygısı olur yaa pfff midem kalktı valla sosyal yönünü çektim dinen de temizlik inanan gelir deniyo

ahaha aynen :D nasıl olsa yanasmıyo diye yanı temızletmek bıle koca için allahın cahilleri tükürük kadar değersiz insan işte onlar....cınsellık ve koca ıcın yasıyorlar hayatı sadece sinirlenmemek elde değil

bence 'bi arkadaş vardı ' diye başlayan ve çaktırmadan rahatsızlığınızın ciddiyetini farkettiren bi konu anlatın, ciddiyetini belli edin ki anlasın, girdiği ortamlarda dışlanır bu sebepten yoksa....:KK14:

Back
X