• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En yakin arkadasim evli bir adama asik oldu.

o adam o kadından boşanmaz. Arkadasiniz da yillarca beklemekten mahfolur.

kendi dusen aglamaz derler koca koca insanlar ne halleri varsa gorsunler.

ben olsam arkadasimi da silerim bir daha görüsmem. Evli adamla iliskisi olan bir kadinin arkadasi olma sifatini bile kendime yakistiramam.

Yaklasik 9 yildir yedigimiz ictigimiz ayri gitmeyen arkadasim yeni bir iliskiye basladi. Adam evliymis ama evine gittigi yok haftada 5 gun arkadasimin yaninda kaliyo 2 gun evine cocuklarinin yanina gidiyomus. Bosansin dedim hatta adamlada konustum seviyosan secim yap diye zorlamadim degil. Amaci ne arkadasimin ne benim yuva yikmak Allah korusun.Arkadasim evine git cocuklarin ozlemistir diye yanimda bile defalarca soyledi Seviyorum diyor israr ediyo yani ayri ev kurmak istiyo evine cocuklarini gormeye gittigini ama asla bosanamiycagini soyluyo. Arkadasimi vazgecirmek icinde cok ugrastim. 5 aydir beraberler ve annesi dahil hepimiz konusuyoruz. Hic kimse sevmemis beni diyerek bizi susturuyo bildigim kadariyla adamin eside durumdan haberdar ama yerinden kipirdamiyor. Sizce ne yapmaliyim? Vazgecirmeye calistikca dahada baglandiklarini gordum. Sizce nasil bir yol izlemeliyim?
Arkadaşın çocuklarının yanına mı git diyor sevgilisine
Vah vah kıyamam ya:)))

Bu kadar düşünceli ise evli bir adamla takılmasın
Adam arkadaşınla bildiğin gönül eğlendiriyor
Boşanmaz tabi neden boşansın
Orda kurulu düzeni var
Evde yemek kokan
Çamaşır suyu kokan bir karısı var
Sorunlar var Ödemeler faturalar vs

Dışarıdaki hatunda dert YOk
Adam kafasını dağıtmaya geliyor arkadaşını kullanıp evine gidiyor

Bu adam ne karısını sever ne de arkadaşını

Arkadaşına bunları söyle
Kendini evli bir adama heba edip kullandırmasın

Hiçbir evli erkek boşanmaz başka bir kadın için

Arkadaşın çocuklarının yanına mı git diyor sevgilisine
Vah vah kıyamam ya:)))

Bu kadar düşünceli ise evli bir adamla takılmasın
Adam arkadaşınla bildiğin gönül eğlendiriyor
Boşanmaz tabi neden boşansın
Orda kurulu düzeni var
Evde yemek kokan
Çamaşır suyu kokan bir karısı var
Sorunlar var Ödemeler faturalar vs

Dışarıdaki hatunda dert YOk
Adam kafasını dağıtmaya geliyor arkadaşını kullanıp evine gidiyor

Bu adam ne karısını sever ne de arkadaşını

Arkadaşına bunları söyle
Kendini evli bir adama heba edip kullandırmasın

Hiçbir evli erkek boşanmaz başka bir kadın için

Cok dogru bir soz. bu adam ne karısını ne de arkadası seviyor. Bu adamın tek sevdiği canlı var o da kendisi.

Esimle mutlu bir evliligim var nasil seni sevdm bilmiyorum ama sadece seni sevdigim icin yanindayim demis anlattigi kadariyla arkadasimin o nasil ismis oyle bi kalp 2 kisiyi sevemez dedim. Allah yasatmasin elestirmiycem
Adama bak , Ben arkadaşına üzüldüm bu durumdan keyif aldığını düşünmüyorum onun, eğer gerçekten bi dostluk varsa onu yalnız bırakma. Hani hafif bi kadın olur böyle bi hayat tarzı vardır o zaman tamam ama, belli ki zor durumda sırt çevirme.

Adama bak , Ben arkadaşına üzüldüm bu durumdan keyif aldığını düşünmüyorum onun, eğer gerçekten bi dostluk varsa onu yalnız bırakma. Hani hafif bi kadın olur böyle bi hayat tarzı vardır o zaman tamam ama, belli ki zor durumda sırt çevirme.
Zaten hep yanindayim zaten cok hirpalaniyo aslinda her gece ayrilcam diyo sabah yanina gelince sar bastan.

Adam kesinlikle boşanmayacagini söylemiş daha ne desin? Hala evine git çocuklar özlemiştir diyorsunuz pes. Adama göre hava hoş iki taraf da durumdan haberdar, iki taraf da pek geniş maşallah. Hadi eşi belki çaresizdir çocuklar yüzünden sabrediyor olabilir o tarafı bilemeyiz de arkadaşınız halinden memnun gibi. Ben sadece çocuklara üzülüyorum böyle durumlarda, yazık keşke babalarını seçebilirseydiler.

Eeee yuh yani..
Gerçekten de arkadaşınızın da sizinde amacınız yuva yıkmak değilmiş..
Kimse yaşattığıni yaşamadan ölmez..
O çocukların vebaline giriyor ya burnundan fitil fitil gelsin..

Back
X