- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.261
- 73
- Konu Sahibi Tezerleyla
Kusura bakma ama arkadaşın gerçekten de çok İĞRENÇ ! O adamın karısına yaşattıklarını bir gün kendisinin de yaşaması dileğiyle ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonunda! Cok tesekkur ederim ya bende bu tarz degil ama bazi seyler yasadim zamaninda. Ben burda cozum isterken herkes sert bi sekilde kiniyorlar malesef. Peki bana surecinizi nasil atlattiginizi yazarsaniz ozelden cok yardimci olursunuz.
Kusura bakmayinSizler? Hanimefendi konu benim degil okumadan yorumlamayin lutfen ben olsaydim yazardim oyle cekinen bi yapiya sahip degilim ve zaten ben evliyim
Iyi de ben alinti yapmamisim ki sizden yanlislikla alinti yaptim sandim ben de kusura bakmayin dedimKusura bakmayin
Tamam cok tesekkur ederim onerileriniz icin bunlari en kisa surede arkadasima ileticem ve bi destek almasini saglayacagimİnsanız, hata yapabiliriz. Ben de çok seviyordum ancak kendimi de seviyor ve kendime saygı da duyuyordum ve ikinci kadın olmayı asla haketmediğim gibi, bir hemcinsime böyle acı bir tecrübe yaşatmanın da insanca bir davranış olmadığını düşünüyordum. Uykusuz geceler, gel gitler, aksatılan işler güçler, her saniye ağlamalar... Neler oldu neler... Bir gün dedim ki kendime, ne kendine ne diğer kadına bunu yaşatma, acı mı? Çek, hiç bir acı sonsuza dek sürmez! Ağlamak mı? Ağla, nasılsa kuruyacak gözyaşların ama kendi özsaygını yitirmene sebep olacak bu kapkaranlık olayın içinden kendini al ve en uzağa fırlat kızım! Yoksa daha büyük acılar çekeceksin. Git! Ve kendime söylediklerimi uyguladım. Her yerden engelledim ve yaptığı her şeye tepkisiz kaldım. Çok üzüldüm, ağladım, hala da üzülüyorum ama kendime de başka bir kadına da yazık etmemenin verdiği gönül rahatlığına sığındım...
Arkadaşınıza, evli erkek / bekar kadın ilişkileri ile ilgili profesyonel yorumların olduğu yazılar okutun, bende çok işe yaramıştı. Bu tarz erkekler, ikinci kadını kaybetmemek için çok yalan söylerler, evdekinden de vazgeçmek istemezler ve evdekine de daha iyi davranır ve ona da bolca yalan söylerler. İnanın bana, evde işler söylendiği kadar kötü gitmiyordur zaten, en büyük yalan da budur. Sonu mu? Erkek, bir süre sonra ikinci kadının yaşayacağı biz ne olacağız krizlerinden sıkılıp evine dönecek ve hayatına kaldığı yerden devam edecektir ve biraz moladan sonra yeni bir ikinci kadın avına çıkacaktır. Sizin arkadaşınızı bekleyen de deriiin bir travmadır. İnanın bana son hep böyledir. Ha diyelim ki boşandı, sanıyor musunuz ki sizin arkadaşınızla mutlu mesut bir hayatı olacak? Asla! Ona da aynılarını yapacak. :) Maalesef yapacak! O kadar çok örnek var ki... Lütfen, okuyun, araştırın ve arkadaşınıza da okuyup araştırmasını söyleyin.
Tesekkur ederim yorumlariniz icin evet son ayni bende cogu kisiyi gordum biliyorum evliligim kotu demiyor zaten hatta hicbir problem yok demisti ogun konustugumuzda seviyorum arkadasini buyuzden yanindayim ve karima herseyi anlattim 1 hafta neredeyse disarda kaliyor bu adam haftasonuda geceleri degil sadece gunduzleri gidiyor. Bilmiyorum tujaf bir durumBENDE SİZE, ÇIKIŞ YOLU SÖYLÜYORUM ?
TELEFON NUMARASI DEĞİŞECEK. SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN ENGELLENECEK. ONDAN GELEN HİÇBİR MESAJI ARAMAYI GÖRÜŞMEYİ KABUL ETMEYECEK. HEPSİ BU !
BU KADAR BASİT ASLINDA... ARKADAŞINIZI METRES OLARAK KULLANIYOR ? EĞLENMESİ BİTTİĞİNDE PAÇAVRA GİBİ BİR KENARA ATACAK.
BELKİ SUAN @Mune TARAFINDAN BAN YİYECEĞİM AMA 3 YIL ÖNCE BAŞINA AYNI OLAY GELMİŞ BİRİ OLARAK KONUŞUYORUM. HİÇBİR EVLİ ERKEK EVLİLİĞİM İYİ GİDİYOR DEMEZ ALDATAN KİMSE DEMEZ. HERKESİN KÖTÜ GİDİYOR EVLİLİĞİ NEDENSE. AMA BUNDAN EVDEKİ KADININ HİÇ HABERİ YOK NE İLGİNÇTİR..
ADAM KADINDAN AYRILSA DA KALKIPTA HİÇBİR ZAMAN METRESİNE GİTMEZ. BUNU UNUTMAYIN.
SEVGİLER.
Yasattiklariniz adama karisina donsun diye baski yaptim secim dedigim buydu kendinizce elestiriyorsunuz sadece. Sanki arkadasimla ben tanistirip cikardim lutfen duzgunce okuyun.Hahhhah bu kısma çok güldüm :/
Kısa mini bir fıkra gibi adeta...
Herneyse, yeterince güldük eğlendik artık fasulyenin faydalarına gelirsek, sadece "yaşattığınızı yaşayın" diyorum.
Bu bir dua mı yoksa beddua mı orasını yaşattıklarınız belirleyecek.
Evet bunu biliyorum ben sadece onu nasil vazgecircem nasil davranicam diye sormustum ama burda herkes kiniyor ve elestoriyor ben arada bazi arkadaslardan yapmam gerekn seyleri ogrendim tesekkurlerBak arkadasım bide evliymişsin yarın öbürgün kız işin içinden çıkamayınca sucu sana bile atabilir bizi o tanıştırdı der eşinle aranı bozar benim böyle bi arkadasım olsa eşim hayatta izin vermez konuşmama buradaki kimse seni tanımıyo senin kötülüğünü istemez yani ki burda bu sebeple canı yanmış cok kadın var bizim sana dediğimiz sen kendini uzak tut ilerde evlenir duyulur sana suç atar insanın basına ne geleceği belli olmuyo inan ki arkadasım belli olmuyo kimse kınamıyo şahsen ben hiç kınamıyorum ama Allah korusun yani insan bundan korkar ya birebir boyle bi olaya şahidim adam kızı da idare ediyordu kıskanclık krizlerine giriyodu her dediğini yapıyodu ama eşimi boşayamam da diyodu yani boşamayacak bu bu kadar net
Tamamdir ilk bir devlete gotureyim bakiyim sonra durumu burdan da yazarim.Türkiyedeki sistemi bilmediğim için bunu bilmiyorum (burda terapi doktor tarafından gerekli bulunuyorsa zaten sigorta ödüyor) , ama eline ilaç tutturulup gönderilmemesine dikkat edin. Arkadaşınıza görüşmeli terapi lazım bir süre. Şansınız varsa onun sayesinde gözü açılır ayrılır o adamdan
arkadasin metres olmayi secmisse bol sans yuva yikanin nasilsa yuvasi olmaz onun burnundan fitil fitil gelir utanmaz arlanmaz lar ben o kadina ve cocuklarina acirim haberi varmista bise yapmiyormusta hangi kadin ister aldatilmayiYaklasik 9 yildir yedigimiz ictigimiz ayri gitmeyen arkadasim yeni bir iliskiye basladi. Adam evliymis ama evine gittigi yok haftada 5 gun arkadasimin yaninda kaliyo 2 gun evine cocuklarinin yanina gidiyomus. Bosansin dedim hatta adamlada konustum seviyosan secim yap diye zorlamadim degil. Amaci ne arkadasimin ne benim yuva yikmak Allah korusun.Arkadasim evine git cocuklarin ozlemistir diye yanimda bile defalarca soyledi Seviyorum diyor israr ediyo yani ayri ev kurmak istiyo evine cocuklarini gormeye gittigini ama asla bosanamiycagini soyluyo. Arkadasimi vazgecirmek icinde cok ugrastim. 5 aydir beraberler ve annesi dahil hepimiz konusuyoruz. Hic kimse sevmemis beni diyerek bizi susturuyo bildigim kadariyla adamin eside durumdan haberdar ama yerinden kipirdamiyor. Sizce ne yapmaliyim? Vazgecirmeye calistikca dahada baglandiklarini gordum. Sizce nasil bir yol izlemeliyim?