- 23 Aralık 2018
- 183
- 79
- 18
- 34
- Konu Sahibi Tezerleyla
Bende istemiyorm ama zamaninda seni her kotulukten zorluktan kaldiran kisiyi hayatinizdan zor gununde atarmiydiniz?Bence muhattap dahi olup günahlarına şahit olma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende istemiyorm ama zamaninda seni her kotulukten zorluktan kaldiran kisiyi hayatinizdan zor gununde atarmiydiniz?Bence muhattap dahi olup günahlarına şahit olma
Bu daha cok itekliyo insan sevince kor olabiliyo yanlisi cok buyuk suclu zaten tek o degil yani adami uzaklastirmaya calistim kiz arkadasimida engellemeye daha da yaklastilar.Iıııyyyyk nefret ediyorum arkadasin gibilerden.Arkadasina o...luk yapma diyeceksin. Bunu da mi biz ogretelim
Arkadaşınıza söyleyecek çok şey var yazık bi kadının düşmanı yine bi kadın başkasının kocasını sevmek evine almak ne demektir yaa bide melek maaşallah evine git çocuklar özlemiştir bilmiyormuydu başından evli olduğunu adamda açık açık niyetini koymuş ortaya boşanamam demiş yani hevesim geçince aşksa eğer aşkım bitince giderim demek istemiş töbe töbe gece gece sinirim zıpladı arkadaşınıza dikkat edin ahlaktan baya eksik ilerde sizin kocanızlada yapar evli bekar farketmiyor belliYaklasik 9 yildir yedigimiz ictigimiz ayri gitmeyen arkadasim yeni bir iliskiye basladi. Adam evliymis ama evine gittigi yok haftada 5 gun arkadasimin yaninda kaliyo 2 gun evine cocuklarinin yanina gidiyomus. Bosansin dedim hatta adamlada konustum seviyosan secim yap diye zorlamadim degil. Amaci ne arkadasimin ne benim yuva yikmak Allah korusun.Arkadasim evine git cocuklarin ozlemistir diye yanimda bile defalarca soyledi Seviyorum diyor israr ediyo yani ayri ev kurmak istiyo evine cocuklarini gormeye gittigini ama asla bosanamiycagini soyluyo. Arkadasimi vazgecirmek icinde cok ugrastim. 5 aydir beraberler ve annesi dahil hepimiz konusuyoruz. Hic kimse sevmemis beni diyerek bizi susturuyo bildigim kadariyla adamin eside durumdan haberdar ama yerinden kipirdamiyor. Sizce ne yapmaliyim? Vazgecirmeye calistikca dahada baglandiklarini gordum. Sizce nasil bir yol izlemeliyim?
Yahu 5 yaşındaki çocuğa evli birini göstersem şununla evlenecem desem ama o zaten evli der. İnsanlar biraz kafalarını çalıştırsınlar kendi sonunu görebiliyor mu acaba kendisi. Size faydası dokunduysa sağolsun varolsun allahla kendisi arasındaYarin pisman olmak istemiyorum. O beni ayaga kaldirdi simdi birakmak kotu hissettiriyor beni
Uzak dur o arkadasindan. Belli kizin manevi, ahlaki sorunlari var sana da bir gun zarari dokunurBu daha cok itekliyo insan sevince kor olabiliyo yanlisi cok buyuk suclu zaten tek o degil yani adami uzaklastirmaya calistim kiz arkadasimida engellemeye daha da yaklastilar.
Ben cok zor gunler gecirdim hep yanimdaydi. Simdi onu yanlz birakmak istemiyorum sadece.
Suan zor günü değil hasta değil hayatında vefat eden biri yok vs vs suan keyfi bi durum arkadaşının kiBende istemiyorm ama zamaninda seni her kotulukten zorluktan kaldiran kisiyi hayatinizdan zor gununde atarmiydiniz?
Bekarlar evlilerden ne bekliyor amac neee o arkadasiniz sa soyleyin seytan secdeye oturursa belki adam bosanir. Sen karismaaa yolun sonu yokYaklasik 9 yildir yedigimiz ictigimiz ayri gitmeyen arkadasim yeni bir iliskiye basladi. Adam evliymis ama evine gittigi yok haftada 5 gun arkadasimin yaninda kaliyo 2 gun evine cocuklarinin yanina gidiyomus. Bosansin dedim hatta adamlada konustum seviyosan secim yap diye zorlamadim degil. Amaci ne arkadasimin ne benim yuva yikmak Allah korusun.Arkadasim evine git cocuklarin ozlemistir diye yanimda bile defalarca soyledi Seviyorum diyor israr ediyo yani ayri ev kurmak istiyo evine cocuklarini gormeye gittigini ama asla bosanamiycagini soyluyo. Arkadasimi vazgecirmek icinde cok ugrastim. 5 aydir beraberler ve annesi dahil hepimiz konusuyoruz. Hic kimse sevmemis beni diyerek bizi susturuyo bildigim kadariyla adamin eside durumdan haberdar ama yerinden kipirdamiyor. Sizce ne yapmaliyim? Vazgecirmeye calistikca dahada baglandiklarini gordum. Sizce nasil bir yol izlemeliyim?
Yaklasik 9 yildir yedigimiz ictigimiz ayri gitmeyen arkadasim yeni bir iliskiye basladi. Adam evliymis ama evine gittigi yok haftada 5 gun arkadasimin yaninda kaliyo 2 gun evine cocuklarinin yanina gidiyomus. Bosansin dedim hatta adamlada konustum seviyosan secim yap diye zorlamadim degil. Amaci ne arkadasimin ne benim yuva yikmak Allah korusun.Arkadasim evine git cocuklarin ozlemistir diye yanimda bile defalarca soyledi Seviyorum diyor israr ediyo yani ayri ev kurmak istiyo evine cocuklarini gormeye gittigini ama asla bosanamiycagini soyluyo. Arkadasimi vazgecirmek icinde cok ugrastim. 5 aydir beraberler ve annesi dahil hepimiz konusuyoruz. Hic kimse sevmemis beni diyerek bizi susturuyo bildigim kadariyla adamin eside durumdan haberdar ama yerinden kipirdamiyor. Sizce ne yapmaliyim? Vazgecirmeye calistikca dahada baglandiklarini gordum. Sizce nasil bir yol izlemeliyim?
Tamam tesekkur ederimÇok özürdiliyorum ama kendine
(çok iğrenç bir söz ama tam bu) kapatma olmayı yakıştırıyorsa bırakın yaşasın ve görsün. Alacağı dersi alsın.
Sİz de evli biriyle birlikteyken size destek olmadıysa sorun yok. Yani bu durumda arkadaşınıza rest çekin ve aldatan insanlarla bir arada olamayacağınızı söyleyen. 2 gün karısının gönlünü yapıyor beş gün bunun sonra üçüncü bulur bunu. Günü de kesilir.Ben cok zor gunler gecirdim hep yanimdaydi. Simdi onu yanlz birakmak istemiyorum sadece.