En Yakın Arkadaşım Evli Bir Adamla Birlikte Nolur Yardım Edin Bana :(

evet evet çok ii anlattınız.. bunların hepsini bende söyledm ona ama dinlemiyor. Ve adamın karısı omadığında bunlar adamın evine gidiyorlar anlamadığım nokta midesi nasıl kabul ediyor nasıl kabullenebiliyor o kadının yattıgı yataga yatmaya.. bunların yuzunden uyku uyuyamaz oldum gecelerimi rüyama giriyorlar.. offf inşş bi an önce bırakır gider adam bunu o da ağladıgıyla yalnız kaldığıyla ve geleceğini kaybetmişliğin acısıyla yasamaya devam eder. :(

Böyle bir durumda

Önce konuşursun..
anlamazsa ısrarla konuşursun..
Konuşarak vazgeçiremediysen ve hala yardım etmek istiyor arkadaşlığını bitirmek istemiyorsan

Ailesine vs söyliceksn..Yok veya onuda yapamıyorsan
Şahsı yalnız bırakıcaksın..

Çünkü o noktodan sonra durum sanada zarar vermeye başlar..

Emin ol herşeyi unut ama bu söylediğimi TUT AKLINDA..

Eğer,
ısrarla arkadaşınla görüşmeyi kesmezsen..
Birgün bu iğrendiğin utandığın durumun tam ortasında
en etken kişi rolü oynamak zorunda kalıcaksın:34:

bencede adamın karısına anlatmalısın her şeyi...

hatta bunların fotoğraflarını filanda çek çaktırmadan ki elinde delil olsun..

zaten böyle adamların dönüp dolaşacağı yer yine karıları...

arkadaşınızla evlenecek hali yok ya, adam heyecan peşinde işte..

Son düzenleme:
büyük konuşmaktan her zaman korkmuşumdur ama..
bir kadın! 2 kadın olmayı nasıl kabul eder?
çok mu aşıkmış? yuva yıkan bir kişinin yuvası olur mu?
birde masummuş gibi ortalıkta gezinmeleri yokmu!!
bunun adı aşk değil..sevgi değil..
bizim toplumumuzda bu tip kadınlara ne söylenir bilirsiniz.
umarım bu sözüm yüzünden ceza falan almam ama..bu işi ticarete dökmüş insanlardan bile değersiz görüyorum onları..!!benim annemde bu tip bir kadın yüzünden boşandı..adamda hiç mi suç yok? zaten ona adam bile denilmez..
ya ne kadar sinirlendim anlatamam..yazıklar olsun onun kadınlığına..gururuna..
hiç mi allah korkusu yok yahu? ben bu kadının..bu çocukların haklarını nasıl ödiycem demiyor mu bu kadın !!!

sen neden onunla hala dertleşiyorsun?
bunu vicdan meselesi yaptığına göre bunlara karşısısın bizler gibi düşünüyorsun madem..
uzak dur karışma..sonra bu tip kadınlar sevgilmde gözün mü var der çıkar..
ağlar zırlar ortalıkta kendini haklı çıkartır!!
bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyliyim diye bir söz var dikkatli ol!!!

evet ya bulcam karısını gidip bide kendi gözümle görüyüm bilip bilmediğim.. eger karısı da biliyorsa zaten bırakıveririm bu işin ucunu

Adamın karısı anlamıştır diye düşünüyorum.
Evine falan gitmş.İnsan farketmezmi evine birilerinin girdiğini.
Veya eşinin düzenli olarak başkasıyla yattığını?
Farketmeyen aptaldır herhalde..
Adam başkasıyla yatıcak ee senınle beraber olmak istemicek haliyle.

Kırmızıya koşan boğa değilki erkekler:34:

Anlaşılır yani bir şekilde...

Zaten herkez kendi sorununu bilir ve sorunsuz bir evlilktede bunlar olmaz

.(Not:sorunsuz evlilik olmaz..burada kullandığım sorun kelimesini basit indirgemeyin ciddi sorunlardan bahsediyorum)

Vesselam kadın ya biliyor yada tahmine diyordur.
Ama sabiliyorsada ilişkinin yaşanıp bitmiş oldugu söylenmiştir ona..

İnsanlar aldatılınca eşlerini affedebilr..,
Ama hiçkisme eşinin düzenli sevgilisi oldugunu bile bile evliliğini sürdürmez.

Hı istisnalar olabilir çok uç insanlar bir şekilde çıkarları vardır birbirlerinden
takılmazlar bunlara ama onlara evlilik demek pek doğru olmadıgından hiç girmicem okonuya.

Son düzenleme:
ya ailesine söyleyeceksin kızlarından haberdar olsunlar(belkide biliyorlar)
yada kendi haline bırakacaksn canım ne haltları varsa yesinler....
gün olur devran döner o adamın karısının ve çocuklarının ahları tutar....
o alçak adam bir başkasıyla aldatır arkadasını
evlenseler bile mutlu olacaklarınımı zannediyorlar
şuan onun gözü kör kulağı sağır seviyor ya güya
bazı şeylerin farkına varınca artık herşey için çok geç olmuş olacak

Böyle erkeklerden de, kadınlardan da nefret ediyorum. Allah onları bildiği gibi yapsın, ıslah etsin!
Hiç mi düzgün insan yok? olanlar da zamanla bozulacak mı hep böyle?

büyük konuşmaktan her zaman korkmuşumdur ama..
bir kadın! 2 kadın olmayı nasıl kabul eder?
çok mu aşıkmış? yuva yıkan bir kişinin yuvası olur mu?
birde masummuş gibi ortalıkta gezinmeleri yokmu!!
bunun adı aşk değil..sevgi değil..
bizim toplumumuzda bu tip kadınlara ne söylenir bilirsiniz.
umarım bu sözüm yüzünden ceza falan almam ama..bu işi ticarete dökmüş insanlardan bile değersiz görüyorum onları..!!benim annemde bu tip bir kadın yüzünden boşandı..adamda hiç mi suç yok? zaten ona adam bile denilmez..
ya ne kadar sinirlendim anlatamam..yazıklar olsun onun kadınlığına..gururuna..
hiç mi allah korkusu yok yahu? ben bu kadının..bu çocukların haklarını nasıl ödiycem demiyor mu bu kadın !!!

sen neden onunla hala dertleşiyorsun?
bunu vicdan meselesi yaptığına göre bunlara karşısısın bizler gibi düşünüyorsun madem..
uzak dur karışma..sonra bu tip kadınlar sevgilmde gözün mü var der çıkar..
ağlar zırlar ortalıkta kendini haklı çıkartır!!
bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyliyim diye bir söz var dikkatli ol!!!

Böyle erkeklerden de, kadınlardan da nefret ediyorum. Allah onları bildiği gibi yapsın, ıslah etsin!
Hiç mi düzgün insan yok? olanlar da zamanla bozulacak mı hep böyle?

bir şey söyliyim mi..
bu tip kadınlar düzelmedikçe,erkeklerin en masumu bile bozulur yani..
kadının kendine saygısı yoksa..kendi bedenine ruhuna saygısı yoksa adamın onun bi taraflarına saygısı olur mu??
hemcinslerimizin yaptığını kimsecikler yapmıyor ya..

Ne yazık ki öyle...:( boşuna dememişler kadının düşmanı yine kadındır diye demek ki doğru canım...

bir şey söyliyim mi..
bu tip kadınlar düzelmedikçe,erkeklerin en masumu bile bozulur yani..
kadının kendine saygısı yoksa..kendi bedenine ruhuna saygısı yoksa adamın onun bi taraflarına saygısı olur mu??
hemcinslerimizin yaptığını kimsecikler yapmıyor ya..

bir laf vardır evliye gönül verme eve gider unutur seni diye çook dogru bir sözz ee kızA ne dicek tabiki karımı sevmiyom diyip onu kendine baglıcak onunla ayrı yatıyom diyip onla beraber olcak bu saf ta ona inanıp herşeyiyle ona teslim olcak ama yarın kullancak kullancak atcak bi kenara ona bişey olmucak erkek evi düzeni olcak bu kızcagızda aldıgı damgayla yargılanacak ama konu sahibi sen uzak dur böyleleri senide ortak eder bulaştırır başın çok agrır bir abla tavsiyesi sen ona üzüldükce seni üzülcek hale getirir

bir laf vardır evliye gönül verme eve gider unutur seni diye çook dogru bir sözz ee kızA ne dicek tabiki karımı sevmiyom diyip onu kendine baglıcak onunla ayrı yatıyom diyip onla beraber olcak bu saf ta ona inanıp herşeyiyle ona teslim olcak ama yarın kullancak kullancak atcak bi kenara ona bişey olmucak erkek evi düzeni olcak bu kızcagızda aldıgı damgayla yargılanacak ama konu sahibi sen uzak dur böyleleri senide ortak eder bulaştırır başın çok agrır bir abla tavsiyesi sen ona üzüldükce seni üzülcek hale getirir

Öyle yapmaktan başka lüksüm kalması sanırım artık.. En azından vicdanımı rahat tutmak için elimden geleni yaptıgıma inanıyorum :(

Bu tarz olayları duydukça çok sinir oluyorum ya dünyada sanki erkek veya kadın kıtlığı var.
Arkadaşın suçlu ama adam daha da suçlu ve eminim arkadaşın olmasa o adam yine bir başkasını bulurdu.
Hatta bir müddet sonra arkadaşından sıkılıp başka kadına geçme ihtimali yüksek.

Bu tarz olayları duydukça çok sinir oluyorum ya dünyada sanki erkek veya kadın kıtlığı var.
Arkadaşın suçlu ama adam daha da suçlu ve eminim arkadaşın olmasa o adam yine bir başkasını bulurdu.
Hatta bir müddet sonra arkadaşından sıkılıp başka kadına geçme ihtimali yüksek.

orası allahın emri zaten ilkinden ikinciye geliyorsa üçüncüye dördüncüye neden gitmesn.. Ama Derler ya ; Tilkinin dönüp dolaşıp giedeceği yer kürkçü dükkanıdır diye.. Arkadaşımda arkasında kaybettikleriyle kalacak hemde geri dönüşü olmayan hataların vermiş olduğu pişmanlıklarla..!!

Güya kaç aydır ayrı yataklarda yatıyorlarmış aynı sofrada yemek yemiyorlarmış falan öyle dedi arkadaşım bana.. Ve şöyle aci bir durum da var arkadaşım bu adamla birlikte olmuş yani hayatını namusnu vermiş ona :S ona olan bütün sevgimi herşeyimi bitirdi ama yine de acıyorum onu bu acizliğinden bazı şeyler için geç kalmışta olsam kurtarmak istiyorum daha fazla kayıplar yasamadan once :(

sen ne yapsanda ne soylesende senı şu anda anlamaz o. o yuzden hıç kendını uzme. yasayacak ve görecek cnm.

Konu içeriği nedeniyle "Arkadaş çevresi" başlığına taşındı.
Lütfen konuları ilgili başlıklara açalım.

aynı durumu ben de yaşadım;
ortaokul arkadaşım evli bir erkekle beraberdi ve devamlı yurtdışına kaçıyor birlikte oluyorlardı
bana anlattığında tepkimi çok açık bir şekilde ortaya koydum
hem dini yönden hem deinsani bakımdan yanlış bir yolda olduğunu anlattım
defalarca bırakacağım dedi, başlarda vicdan azabı duyuyordu
sonra n'oldu?
adamın karısı ütü yapmazmış, çirkinmiş, tatilde bikini bile giyse yakışmazmış, adama yazıkmış,
kendi kendine bahaneler uydurup onların arkasına sığınarak ilişkinin boyutunu iyice arttırdılar
adam büyük bir holdinge yöneticiydi, işi tehlikeye girmesin diye benim salak arkadaşım gık demeden metres hayatı yaşadı
ona sorsan "asıl karısı benim, onunla ilişkiye bile girmiyor artık" deyip kendini avuturdu
aylarca yalvardım
ne zaman ki adamın kadınla devamlı bahane uydurup onu yıldırıp kaçırmak için kavga ettiğini öğrendim işte o zaman çileden çıktım
kadın yemek yapsa kıl çıktı demeler, ütüsüz gömleklerini giyinip kadına çatmalar, 5dakka geç gelse iftira atmalar,
kadına yaptıkları manevi eziyete bakar mısın? üstelik bunu akıl edinen de benim arkadaşım!
sonunda n'olcak, şiddetli geçimsizlikten boşanıp ver elini hafifmeşrepler diyarı!!
kadına bunu yapmalarına dayanamadım ve aradım
anlattıkça ağladım ağladıkça anlattım
baştan arkadaşım arattırıyor sandı
ama kadına arkadaşımın tüm bilgilerini verdim;
eşinin arkadaşımın kurbanını olduğunu anlattım..
off öyle çok şey oldu ki içim sıkılıyor hatırladıkça

aynı durumu ben de yaşadım;
ortaokul arkadaşım evli bir erkekle beraberdi ve devamlı yurtdışına kaçıyor birlikte oluyorlardı
bana anlattığında tepkimi çok açık bir şekilde ortaya koydum
hem dini yönden hem deinsani bakımdan yanlış bir yolda olduğunu anlattım
defalarca bırakacağım dedi, başlarda vicdan azabı duyuyordu
sonra n'oldu?
adamın karısı ütü yapmazmış, çirkinmiş, tatilde bikini bile giyse yakışmazmış, adama yazıkmış,
kendi kendine bahaneler uydurup onların arkasına sığınarak ilişkinin boyutunu iyice arttırdılar
adam büyük bir holdinge yöneticiydi, işi tehlikeye girmesin diye benim salak arkadaşım gık demeden metres hayatı yaşadı
ona sorsan "asıl karısı benim, onunla ilişkiye bile girmiyor artık" deyip kendini avuturdu
aylarca yalvardım
ne zaman ki adamın kadınla devamlı bahane uydurup onu yıldırıp kaçırmak için kavga ettiğini öğrendim işte o zaman çileden çıktım
kadın yemek yapsa kıl çıktı demeler, ütüsüz gömleklerini giyinip kadına çatmalar, 5dakka geç gelse iftira atmalar,
kadına yaptıkları manevi eziyete bakar mısın? üstelik bunu akıl edinen de benim arkadaşım!
sonunda n'olcak, şiddetli geçimsizlikten boşanıp ver elini hafifmeşrepler diyarı!!
kadına bunu yapmalarına dayanamadım ve aradım
anlattıkça ağladım ağladıkça anlattım
baştan arkadaşım arattırıyor sandı
ama kadına arkadaşımın tüm bilgilerini verdim;
eşinin arkadaşımın kurbanını olduğunu anlattım..
off öyle çok şey oldu ki içim sıkılıyor hatırladıkça

çok onurlu bir davranışta bulunmuşsun canım tebrik ederim seni.gerçekten cesaret işi yaptığın ama iyi olmuş.peki sonra ne oldu arkadaşın öğrendimi kadın ne yaptı.

Back
X