En Yakın Arkadaşım Evli Bir Adamla Birlikte Nolur Yardım Edin Bana :(

çok onurlu bir davranışta bulunmuşsun canım tebrik ederim seni.gerçekten cesaret işi yaptığın ama iyi olmuş.peki sonra ne oldu arkadaşın öğrendimi kadın ne yaptı.

anlatsam roman olur cnm.
hatta konu açmıştım geçenlerde.
kadını kandırmışlar.
sırf o ş.siz adamın kariyeri riske girmesin diye kadın kendi rızasıyla ve kendi kusuru yüzünden boşanana kadar böyle yaşayacaklarmış.
o yüzden şöyle bi yalan uydurmuşlar:
sözde arkadaşım adama takıkmış; adamın evliliğini yıkmak için uğraşıyormuş;adamı iş yerinde de rahatsız ediyormuş; bi şekilde işten kovdurcakmış; adam o kadar sıkıntının içnide bi de bu meseleyle uğraşırken hala aldatılma ayağına üstüne gelmemeliymiş...
özetle sanki adam mağdur kadın onun yanında olmazsa suçlu.
ve şimdi hala beraberler.
kahroluyorum.
adamın hain planıysa hala devame diyor.
kadın ne yapsa bi kusur bulup kavga çıkarıyor.
benim salak arkadaşımla ...işmeye devam... :(:(

Bence buna bir çare bulunmalı, ne bu böyle gerçekten!
Kesinlikle Hadım cezası gelmeli, başka yolu kalmadı!
:47::47:
(Eşlerini aldatan erkeklere, kadınlara da başka bir ceza olmalı. Bence tabii)

anlatsam roman olur cnm.
kadını kandırmışlar.
sırf o ş.siz adamın kariyeri riske girmesin diye kadın kendi rızasıyla ve kendi kusuru yüzünden boşanana kadar böyle yaşayacaklarmış.
sözde arkadaşım adama takıkmış; adamın evliliğini yıkmak için uğraşıyormuş;adamı iş yerinde de rahatsız ediyormuş; bi şekilde işten kovdurcakmış; adam o kadar sıkıntının içnide bi de bu meseleyle uğraşırken hala aldatılma ayağına üstüne gelmemeliymiş...
kahroluyorum.

Son düzenleme:
çok yakın olmasak ta benim de bir arkadaşım evli bir adamla beraber...üstelik adam tam bir pislik arkadaşımla birlikteyken bana da asılmıştı bunu arkadaşıma söyleyemedim çok yakın arkadaşım olsa kesin söyerdim ama ikisinin de pisliğine bulaşmak istemedim bu yüzden sustum.Her ikisi de benden uzak dursun tek üzüldüğüm nokta o alçak adamın eşinin hiçbişeyden habersiz yaşaması.beni sadece bu rahatsız ediyor 1 tane çocukları var üstelik...o kadar rahatlar ki facebookta sayfa bile düzenlemişler kendilerine... arkadaşım benim listemde olduğu için görüyorum.kızlar lütfen bu alçak adamlarla birlikte olmayın evli adamlardan uzak durun inanın bu tür adamlar sizleyken bile başkasıyla çok rahat olabilir.Onlara fırsat vermeyin onun karısının yerine koyun kendinizi ...Bu çok büyük kötülüktür kötü insanlardan olmayın hayatınızda birinin hele bir kadının canını yakarak asla mutlu olamazsınız...O alçak adamın eşine herşeyi anlatmak isterdim ama sizce bu daha büyük bir kötülük mü olur ? karısının hiçbişeyden habersiz mutlu bir şekilde yaşaması mı yoksa herşeyi öğrenip mutsuz olması mı daha doğru? ben sessiz kalmayı seçtim siz ne yapardınız????

hemen arkadaşlığını kes bence sende suçlu durumuna düşem yarın
15 yıllık ayrılamam demişsin ayrılırsınnnn bişi olmaz millet 30 yıllık kocasından ayrılıyoooooo..........

Bu konunun ne kadar tepki alacağını bilsem de yine de yazmak istiyorum çünkü tek başıma işin içinden çıkamadım arkadaşıma yardım etmek istiyorum onu bu kötü seçiminden kurtarmak istiyorum gerçi kendisinin de kurtulmak istediği söylenemez :( yanlış yolda yanlış bir ilişki de 2 çocuk sahibi bir kişiyle birlikte.. Bana bir akl verin ablalarım bunların arasını nasıl bozcam nasıl uzak tutacam birbirlerinden

Arkadaşın bu durumdan kurtulmak istemediğine ve o evli adam da eminim ki hayatından gayet memnun olduğuna göre..
Bu ilişki, adamın karısı olayı öğrenene ve arkadaşın totosuna tekmeyi yiyene kadar veya bilemedin adam hevesini alıp yeni bir macera bulana kadar devam eder..
Bazen insanlar ille de musibete ihtiyaç duyarlar, nasihatlar fayda etmez.

ne güzel arkadaşlığını kes ilişkini bitir bi daha konuşma uzaklaş diye şeyler söylemişsiniz arkadaş için

peki uzaklaşması asla mümkün olmıcak olanlar napıcak?

cidden soruyorum.laf olsun diye değil yani..

Arkadaşın bu durumdan kurtulmak istemediğine ve o evli adam da eminim ki hayatından gayet memnun olduğuna göre..
Bu ilişki, adamın karısı olayı öğrenene ve arkadaşın totosuna tekmeyi yiyene kadar veya bilemedin adam hevesini alıp yeni bir macera bulana kadar devam eder..
Bazen insanlar ille de musibete ihtiyaç duyarlar, nasihatlar fayda etmez.

Zaten o adamın karısını arıyorum şu anda bulursam gitcem evine konusmaya bakalım söylediği gibi karısı biliyormuymuş başka bir ilişkisi olduğunu.!

ne güzel arkadaşlığını kes ilişkini bitir bi daha konuşma uzaklaş diye şeyler söylemişsiniz arkadaş için

peki uzaklaşması asla mümkün olmıcak olanlar napıcak?

cidden soruyorum.laf olsun diye değil yani..

İnsan istedikten sonra yapamıyacağı hiç bişey yoktur bence.. Eğer başarılı olmak istiyorsa veya uzaklaşmak istiyorsa istemesi yeterli diye düşünüyorum.. Ama en yakınında da kopmak çok zor olur senelerin verdiği emekleri yıkmak :(

Son düzenleme:
Siz ne konuşursanız konuşun onu daha çok etkileyen başka biri var. Siz konuştuğunuzda o an için düşünür, açar adama anlatır. Hangi insan olursa olsun elbetteki vicdan yapar. Ama o adam yalan dolanlarıyla vicdan yapmaması gerektiğini empoze eder. Bence de mesafe koyun aranıza. Çünkü siz yanında oldukça destek aldığını düşünücek. Konuşacağınızı konuşmuşsunuzdur. Kimse kimsenin bekçisi değil. Herkesin aklı var, vicdanı var. Onu kendi aklıyla vicdanıyla başbaşa bırakın. Daha da yapabileceğiniz birşey yok.

anlatsam roman olur cnm.
kadını kandırmışlar.
kahroluyorum.

Arkadaşın harbi salak... Böyle bir hikayenin "yuva yıkan kadın" "kara çalı" pozisyonunda yer almasına rağmen görmüyor.Arkadaşın açısından kandırmaca falan da değil, kandırılan sadece adamın karısı, sevdiği adam nasıl bir hikayeye yakıştırıyor onu göremiyor.

Son düzenleme:
zor bi durum gerçekten keşke vazgeçirebilseniz.nasıl körü körüne bu kadar inanabilir insan sevmediği birinden zorla evlendirildiği birinden 2 tane çocuk yapar mı ya..çocuklarıda var yazık ya.bence uyarın uyarınızdan anlamıyormu tavır yapın konuşmayın kesin arkadaşlığnızı kafasına dank eder arkadaşım bile beni bıraktı sırtını döndü yaptığım çok yanlış der belkide.hiç bir aşk vazgeçilmez değildir.adamdan ayrılırsa dünyasımı kararcak hayatımı söncek hayır.bikaç gün üzülcek maksimum 1 yıl üzülcek.gerek yok yuva yıkmaya.evlenmeseymiş adam ozman zorla evlenmişmiş lafa bak ya..bence arkadaşınıza tepkinizi koyun görüşmeyin kimsenin arkasında olmadığını anlayarak vazgeçer belki.

zor bi durum gerçekten keşke vazgeçirebilseniz.nasıl körü körüne bu kadar inanabilir insan sevmediği birinden zorla evlendirildiği birinden 2 tane çocuk yapar mı ya..çocuklarıda var yazık ya.bence uyarın uyarınızdan anlamıyormu tavır yapın konuşmayın kesin arkadaşlığnızı kafasına dank eder arkadaşım bile beni bıraktı sırtını döndü yaptığım çok yanlış der belkide.hiç bir aşk vazgeçilmez değildir.adamdan ayrılırsa dünyasımı kararcak hayatımı söncek hayır.bikaç gün üzülcek maksimum 1 yıl üzülcek.gerek yok yuva yıkmaya.evlenmeseymiş adam ozman zorla evlenmişmiş lafa bak ya..bence arkadaşınıza tepkinizi koyun görüşmeyin kimsenin arkasında olmadığını anlayarak vazgeçer belki.

Tepki mi yeterince sert bi şekilde gösterdim zaten bu sefer :( 2 gün oldu görüşmüyoruz aklınca oda bana tavır aldı arkasanda durmadm ona destek olmadm sırt çevirdm diye.. ey allahm sen büyüksün yarabbim :(

Ya neler söyledim ne kadar dil döktüm ama bir türlü vazgeçiremedm.. kendisi de vicdan azabı çekiyor bunu söylüyor ama vazgeçemiyorum falan da diyor.. Ve şunu da söyleyim benim babam da başka bir bayan yüzünden annemden ayrıldı ve bu arkadaşım bunu çok iyi biliyor neler yaşadığımızı annemin ne kadar aci cektiğini arada olanın çocuklara oldugunu vs hala bunu bildiği halde ve bunu dile getirdiği halde devam ediyor :( neymişte erkek eşini sevmiyomuş isteyerek evlenmemişler aileleler zorla evlendrmiş bu tarz bahanelerin arkasına sığınarak kendilerini haklı cıkarmaya çalışıyorlar :@
evli erkeklerin söyledği klasik yalanlar
arkadaşın da saf saf inansın bunlara
emin olki karısıyla aşık olarak evlenmişlerdir

ben görüşmeyi kesmeni tavsiye ederim
isterse 30 yıllık olsun arkadaşın yanlış yolda
zaten işin gerçeğini anlayınca o sana koşarak gelicek sen haklıymışsın diye
inşallah iş işten geçmez tabi

Benim de yıllar önce böyle bir arkadaşım vardı evli biriyle birlikteydi,çok vazgeçirmeye çalıştık ama olmadı
yıllardır görüşmüyorum
geçenlerde eşimle bi yerde yemeğe gitmiştik,bi baktım o arkadaşım ve evli sevgilisi:53:

görmemezlikten geldim,ve kalktık bi süre sonra ordan...

Allah akıl fikir versin başka da bişey demiyorum,elbet o mazlum eşinin ahı çıkacak fitil fitil bizim arkadaştan...

Back
X