• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en yakın arkadaşım hoşlandığım çocuktan hoşlanıyor :'(

eğer dostluğunuz iyiyse bence bi erkek yüzünden dostundan olma.. iyi bir arkadaş sırdaş bulmak zordur.. al karşına konuş.. elini sallasan elli tane sevgili bulursun.. ama gerçek bi dost kolay bulunmaz bence

bir erkek yüzünden dostumdan olmak istemediğimden dolayı konuşamıyorum ki :( bu arada '' iyi bir arkadaş sırdaş bulmak zordur '' konusuna gelince benim çok daha samimi olduğum arkadaşım var bir de onunda benim hoşlandığım çocuktan hoşlandığını düşününce sinirleniyorum hani çok iyi bi arkadaş olsaydı o bana bu terbiyesizliği yapmazdı diye düşünüyorum içim içimi yiyor :'(

bir erkek yüzünden dostumdan olmak istemediğimden dolayı konuşamıyorum ki :( bu arada '' iyi bir arkadaş sırdaş bulmak zordur '' konusuna gelince benim çok daha samimi olduğum arkadaşım var bir de onunda benim hoşlandığım çocuktan hoşlandığını düşününce sinirleniyorum hani çok iyi bi arkadaş olsaydı o bana bu terbiyesizliği yapmazdı diye düşünüyorum içim içimi yiyor :'(

tabiki sende haklısın.. ama olay ya yanlış anlamaysa.? bu yüzden dostundan olursan.. bence dier ark.ın bi ağzını arasın o ark.nın

samimi bir arkadaşlığımız var zaten samimi olmasak ben tınlamazdım bile üzüldüğüm tek şey arkadaşımın bana yaptığı ihanet eğer ortada yanlış anlaşılma yoksa :'(

işte bu kötüymüş üzüldüm canım o zaman bu duruma insanın en yakın arkadaşı olması kötü. o zaman istersen bu konu da önce emin ol yani dene sürekli hoşlandığını dile getir yakın zaman da hatta açılmak istediğini falan belirt tavırlarından emin olmaya çalış baktın iyice sezinliyorsun bence açıkca konuş yani sen de hoşlanıyor musun falan demesen bile sen benim bu çocukla beraber olmamı istemiyormusun sevmedin mi felan de ağzını yokla istersen..

Selamlar..
Ben okulun başlarından beri birinden hoşlanıyordum en yakın arkadaşıma gösterdiğimde ıyy demişti başta . Ben sevdiğim insana bakamam arkadaşıma soruyordum nerede bi baksana falan diye artık bi müddet sonra ben demeden bakmaya başladı benden daha çok bakar oldu ben kuzenime anlattım yok bence öyle bir şey dedi biz 3 kişi takılıyoruz diğer arkadaşıma da söyledim o da fark etti hoşlandığım çocuğa baktığını :( bir değil iki değil benden çok bakıyor ya da biz mi yanlış anlıyoruz ne yapacağımı bilmiyorum sizce konuşayım mu sende mi hoşlanıyorsun diye ? veya önerebileceğiniz bir şey var mı yardım edin lütfen :'(

canım ne demek bakamıyorum arkadaşıma bak diyorum.. çok şaşırdım ya..sen daha bakmaya cesaret edemiyorsan ola ki bişeyler olsa aranızda nasıl konuşup anlaşacaksın.. seviyorsan beğniyorsan ya bi adım at belli et hoşlandığını yada arkadaşının hoşlandığından eminsen bırak bakışsınlar.. bu arada benim bi arkadaşım vardı lisedeyken aynı sen gibiydi.. çocuk arkadaşlık için teklif etti bu kıza ama heyecanından ne gidip konuşabildi ne telefon edebildi.. bu arada hep aracılık yapan bir kız vardı bunların gide gele gide gele bunlar meğer hoşlanmaya başlamışlar.. çocuk demiş boşver artık ondan bahsetme bana.. daha sesini bile duyamadık nasıl gezip tozcaz diye.. kızın da arayıo bulamadığ şey tabi..hemen kabul etmiş teklifini.. :) o zamanlar çok ağlamıştı o kız ve pişmandı gidip konuşmadığı cesaret edemyip beklediği için.. yani sana diyeceğim aracı sokmak iyi bişey değil bakmaya bile cesaretin yoksa onlar bakışmaya devam eder bilesin.. sen kendi elinle ayağınla vermişsin arkadaşını çocuğa.. ilerlemeyecekleri ne malum..

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar çıkıyoruuuuuzzz :))))) arkadaşımı tamamen yanlış anlamışım kızın suratına zor bakıyorum..

Back
X