Merhaba arkadaşlar. Benim 4-5 yıllık çok samimi oldğum (ya da benim öyle sandığım) biri var.ve aynı fakültedeyiz.Aslında bu arkadaşımla çok zıt karakterlere sahibiz.Ben son derece sakin, sessiz biriyim.O da benim tam tersim.Arkadaşlığımız bu kadar zaman devam ettiyse benim hoşgörümle devam etti.Ama artık dayanılmaz bir hal almıştı.Arkadaşım yaklaşık 7 aylık da evli.Evlendikten sonra huyları daha da kötüleşti..Aradığım sorduğum halde sürekli beni aramıyorsun sormuyorsun diye kin kusuyordu.Benim son derece hassas ve depresif bir yapım vardır.Bu zayıf noktalarımı bazen anlatırım ona.Bunları bildiği halde bundan yaklaşık 2 ay önce benimle topluluk içinde dalga geçti.Hem de eliyle deli işareti yaparak.Çok yaraladı bu beni ama bozulduğumu belli etmedim.O kadar yabancının arasında ben aradığım zaman kocası yine seninkine gelmişler mi ? diyormuş bunu anlatıyor.Depresyon ilacı kullandığımı biliyor tabi bu arada.Benimle telefonda konuşurken onlar gülüyormuş dalga geçiyorlarmış eşiyle.Utanmadan bunları anlatıyor.Oysa ben kayınvalidesiyle kavgalarını az dinlenmedim telefonlarda.İlk aylarda kocasıyla tartışır beni al evden diye arardı gece yarısında.Ben onun gibi asla yapamam ancak derdine çare ararım destek olurum.Ama o benim sıkıntılarımla dalga geçip beni rezil etti.Neyse ben de sonradan o kadar sinirlendim ki o günden sonra aramadım hiç.Zaten okula da gelmiyor.Geçen hafta sınav günü karşılaştık dönmüş bana bağıra çağıra beni neden aramıyorsun sormuyorsun hastayım işte endoskopi falan filan yapıldı nerelerdesin diye bağırıp çağırıyor hala kendini düşünüyor, dünya onun etrafında dönüyor bir şımarıklık ki sormayın gitsin.Sürekli bir kavga halinde ve çok kindar.Ben yine ağzımı açamadım.Bu arama mevzusunu çekişme haline getirdi iyice. Ben de böylece artık onun bana uygun biri olmadığını bu durumla anlamış oldum arkadaşlar.Ama ben kimseyi kolay kolay kaybetmek istemem.Hala inat edip aramıyor durumumu bildiği halde.Zaten aramasını ben beklemiyorum inadını kastediyorum.
Ben o kadar çekingen ve utangacım ki yaptığı şeyleri onunla konuşamıyorum bile.Keşke biraz özgüvenli, ağırlığını koyan bir insan olsaydım.Ama bu durumu onunla konuşmam gerekli bunu biliyorum.Bu durumda onunla nasıl konuşmalıyım bana fikirlerinizi yazarsanız çok mutlu olurum.
Ben o kadar çekingen ve utangacım ki yaptığı şeyleri onunla konuşamıyorum bile.Keşke biraz özgüvenli, ağırlığını koyan bir insan olsaydım.Ama bu durumu onunla konuşmam gerekli bunu biliyorum.Bu durumda onunla nasıl konuşmalıyım bana fikirlerinizi yazarsanız çok mutlu olurum.
Son düzenleme: