En yakın arkadaşım şimdi uzak

Pinky93

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2019
2.388
2.310
83
32
Arkadaşlar benim çok samimi bir dostum var. Sanırım artık vardı demem gerek. 5 yıllık arkadaşım son 1 haftadır günde sadece bir mesaj atar oldu çıldırcam. Yani şöyle misal ben salı günü ona günaydın demişim o salı gece 12de bana aaa tüh vah görmemişim diye dönüyor. Ve bunu bir kere de yapmıyor. Önceden bana uykucu diyen insan şimdi akşam saat 22.00da yatıyor ben mesaj atıyorum. Bana sabah ah vah görmemişim uyumuştum diyor. Resmen benden kaçıyor ama ben ne yaptım bilmiyorum. Bana görüldü atıp dönmüyor. Ya resmen sevgili tribi gibi yav ben sana ne yaptım diye aradım tonlarca kez açmadı. Ya en sonunda açma ama hatamı söyle sonra istersen sil beni ama ne yaptım dağ dağa küsmüş misali olduk dedim görülmedi bence okudu bildirimi ama cevap vermedi. Siz olsanız bu denli bir saçmalık yaşasanız naparsınız?

Benim de samimi arkadaşlarım var ama hergün konuşma ihtiyacı hissetmiyorum sanırım sizin gibi olsaydı sıkılırdım . Bildiğin sevgili tribi bu.
Ben değil o sevgili tribi atıyor işte. Resmen anlatamıyorum ya şu an. O bana gereksiz zamanlarda dönüyor ve şaşırtıyor beni. Düşünün sabah sadece günaydın demişim Online görüp o bana gecenin köründe dönüyor bu garip

Ben değil o sevgili tribi atıyor işte. Resmen anlatamıyorum ya şu an. O bana gereksiz zamanlarda dönüyor ve şaşırtıyor beni. Düşünün sabah sadece günaydın demişim Online görüp o bana gecenin köründe dönüyor bu garip
Her sabah mı günaydın mesajı atiyosun

Çok sevdiğiniz bir arkadaşınız ki bu denli değer verip düşünebiliyorsunuz , onu kaybetmekten korkuyorsunuz.
Biraz rahat bıraksanız , belkide boğucu bir şekilde yaklaştığınız için yazmak istemiyor artık yada sorunları vardır biraz kendi kabuğunuza çekilseniz . Sonra düzelir nasılsa arkadaşsınız aranızda büyük bir sorun olmadı , biraz akışına bırakın kısaca belki yüzyüzeyken daha farklı hissedeceksiniz sosyal medyadan ne kadar hissedilebilirki duygular ?

Ama bilmek istemez misin noldu diye
Çok yakın on beş yillik birkac arkadaşim bir anda benzerini yaptılar. İki yıl ne olduğunu anlamaya ve görüşmeye çalıştım. Sonra baktım olmuyor kesip attım. Bu sefer onlar döndüler ama hala açıklama yapmadılar. Merhaba merhaba artik

Birkaç gün ses çıkarmam, düşerim yakasından.
Eğer ondan da ses çıkmazsa arar açıkca sorarım. Bir problemi olup olmadığını sorarım. Gevelerse arkadaşlığımı bitiririm. Açıkca söylesin ne derdi varsa. Derdi yoksa siz abartıyorsanız, biraz salın, belki kafasını dinlemek istiyordur bir sıkıntısı vardır

Çok sevdiğiniz bir arkadaşınız ki bu denli değer verip düşünebiliyorsunuz , onu kaybetmekten korkuyorsunuz.
Biraz rahat bıraksanız , belkide boğucu bir şekilde yaklaştığınız için yazmak istemiyor artık yada sorunları vardır biraz kendi kabuğunuza çekilseniz . Sonra düzelir nasılsa arkadaşsınız aranızda büyük bir sorun olmadı , biraz akışına bırakın kısaca belki yüzyüzeyken daha farklı hissedeceksiniz sosyal medyadan ne kadar hissedilebilirki duygular ?
Ben şu an kendimi anlatamadığımı farkettim. Ben boğmuyorum o abuk saatlerde cevap yazıyor ve 1 haftada belki 5 kere aradıysam o da bir garip davranıyor hayırdır demek için hiç açmadı telefonu? Garip yani

Bu tip durumlarda karsı tarafa sana naptım temalı mesaj yazacağıma elimi keserim.
Arayacagıma kulagımı keserim.
Evet belki rahatsız olur kendimi yerım ama, o oyleyse bende oyle olurum.
Asla sormam.
Biterse de biter.
Hele de bir sey yapmadıgıma emınsem herkes isine baksin.

Çok yakın on beş yillik birkac arkadaşim bir anda benzerini yaptılar. İki yıl ne olduğunu anlamaya ve görüşmeye çalıştım. Sonra baktım olmuyor kesip attım. Bu sefer onlar döndüler ama hala açıklama yapmadılar. Merhaba merhaba artik
Bende de öyle olacak gibi. Durduk yere kurdu bence küstü mal 🤷‍♀️

En en en en yakın olduğum canım kanım dediklerimin hepsi şuan uzak, hem fiziksel hem manevi olarak.
Anladım ki kendinin en yakını sen olacaksın bir de ailen olsun tamam.
Kendi kaybetmiştir bu kadar net.

Birkaç gün ses çıkarmam, düşerim yakasından.
Eğer ondan da ses çıkmazsa arar açıkca sorarım. Bir problemi olup olmadığını sorarım. Gevelerse arkadaşlığımı bitiririm. Açıkca söylesin ne derdi varsa. Derdi yoksa siz abartıyorsanız, biraz salın, belki kafasını dinlemek istiyordur bir sıkıntısı vardır
Yok işte aradım açmadı. Noldu hayırdır demek için

Bu tip durumlarda karsı tarafa sana naptım temalı mesaj yazacağıma elimi keserim.
Arayacagıma kulagımı keserim.
Evet belki rahatsız olur kendimi yerım ama, o oyleyse bende oyle olurum.
Asla sormam.
Biterse de biter.
Hele de bir sey yapmadıgıma emınsem herkes isine baksin.
Tuttum bu tavrı 😂

Vadesi dolmus iliskinin ..ayrica bu israr niye..yasi kac..35 40 dan sonra yemisim arkadasi oluyorda insan bu israr garip geldi
Ben merak ederim yani hatam varsa da düzeltmek isterim candan biriyim biraz da 27 yaş bu arada.

Back
X