En yakın arkadaşım şimdi uzak

Acaba fazla darlıyor olabilir misiniz :KK64:

Benimde yakın arkadaşlarım var ama öyle günaydın mesajları atmam, banada hemen dönmezler herkesin kendine göre işi gücü var. Yerine göre görüldü atılabiliyor bende yapıyorum onu müsait olunca da hemen dönüyorum.

Sevgili tribi atıyor demişsiniz ama sizde sevgili gibi takip ediyorsunuz :işsiz:

ortada garip bir durum var haklısınız, neden çözemedim.

He birde bu kadar işin peşine düşmeyin belki de gerçekten hiçbir şey yoktur. Siz böyle sordukça garip bir atmosfer oluşuyordur ister istemez. Bırakın müsait olunca dönsün siz sormayın.

Birkaç gün aramamalı. En az 10 gün.
Ben olsam öyle yapardım şu saatten sonra
Yok ben hiççç yazmıcam buradaki yazıya cevap verilen mesajlardan onu anladım. İsterse sen beni şu şu sebepten kırdın der konuşur belkiii hal yoluna koyarız yok aramazsa da yol veririm gider. Çekemicem afta tafra ah vah

Ben merak ederim yani hatam varsa da düzeltmek isterim candan biriyim biraz da 27 yaş bu arada.

İnsanlar konusa konusa demisler, hatam varsa gelsin soylesın
Bılmedıgım belki de olmayan hata ıcın kimseyi kovalamam. Bence sende kovalama. Konusmayi ogrensıınler.
Bunun cana yakın olmakla ilgisi yok

Acaba fazla darlıyor olabilir misiniz :KK64:

Benimde yakın arkadaşlarım var ama öyle günaydın mesajları atmam, banada hemen dönmezler herkesin kendine göre işi gücü var. Yerine göre görüldü atılabiliyor bende yapıyorum onu müsait olunca da hemen dönüyorum.

Sevgili tribi atıyor demişsiniz ama sizde sevgili gibi takip ediyorsunuz :işsiz:

ortada garip bir durum var haklısınız, neden çözemedim.
Ya dün de yoğundu dicem kısa çalışma ödeneği alıyor evde 5 ay oldu sanırsam. Ne yoğunluğu. Da amannnn zaten bir kaç kişi dedi boşver diye saldım açıkçası ne hali varsa görsün. Sözde can ciğeriz. İşine geldiği gibi herkes.

Niye bu kadar ustune dusuyorsun artik yakin olmak istemiyor anlasilan olur boyle seyler cok takilmayinn

Gün içinde sık sık konuşuyor musunuz?
Benim hiçbir yakın arkadaşım bana günaydın mesajı atmaz mesela.
Öyle kafamıza eserse konuşuruz anlatırız ama her gün her gün birbirimizi yoklamayız.
Beni sürekli arayan ne oldu diyen günaydın iyi geceler mesajı atıp daral getiren arkadaşımla iletişimimi sıfıra indirdim mesela daha yakınlarda.
Çünkü bunaldım.

Ben olsam acik acik sorardim arkadasim derdin ne diye. Kucuk cocuklar degiliz derdin ne derdim. Net bir cevap alirsiniz en azindan

Sevgilim hariç kimsenin günaydın mesajina dönmem. Her gün her gün de niye mesajlasalim ki? Yok goruldu attı yok slm dedi
Ne gereksiz şeyler.
Benim ennn yakın arkadaşım - ki eskiden aynı evde kalırdık on yıl oldu daha benim doğumgünümü iki kere hatırlamamistir. Ama bu en yakın arkadaşım olduğu gercegini değiştirmez. Ben yine de onun doğum günlerinde ararım,instagramdan resmini hikaye yapar sevgimi paylaşırım, gerekirse mektup atarım.
Ya da aklıma geldiği ekran görüntülerini atarim. Beğenmez bile. Bazen ararım açmaz...
Bir kere bir şehre ugramisken sırf birkaç saat göreyim diye onun şehrine gidecektim, ertesi sabah dönmek üzere. Otogardan bin kere aradım aradım açmamisti. Ben de mesaj atmıştım, 'otogardayim' diye. Demek ki teleofn elindeymis,hemen dönmüştü 'aaa unuttum' diye😅😅😅
Ama yine de benim can dostum. Sevgisinden asla şüphe etmem,o da öyle bir insan. Bilirim ki her daim mesafe olarak uzak da olsa yanımdadır. Bilirim ki beni sever, değer verir. İkibin kilometre uzaktaki ülkede uçağa alınmayınca 'kredi kartımı öder misin, yeni bilet almam lazim,o kadar limitim yok' diye aradığım kişi annem ablam değil oydu mesela. Koşa koşa yatıran kişi de oydu. Bir boklar yiyip vicdanen rahatsız olduğumda arayıp anlatıp rahatladığim kişi de o... Geçen gün benim şehrime geldi ama yoğunluktan benimle buluşmadi mesela. Ki ben iş çıkışı onun ilçesine gidecektim. Benimle buluşmadan erken döndü.
Ama bu da benim için problem olmadı, hiç de beni salladigin düşünmedim. Güzel vakit geçirdiği için sevindim :)
Bence siz de bakış açınızi değiştirin..bu kadar nazlı ve alıngan olursanız sadece siz mutsuz olursunuz

Arkadaşlar benim çok samimi bir dostum var. Sanırım artık vardı demem gerek. 5 yıllık arkadaşım son 1 haftadır günde sadece bir mesaj atar oldu çıldırcam. Yani şöyle misal ben salı günü ona günaydın demişim o salı gece 12de bana aaa tüh vah görmemişim diye dönüyor. Ve bunu bir kere de yapmıyor. Önceden bana uykucu diyen insan şimdi akşam saat 22.00da yatıyor ben mesaj atıyorum. Bana sabah ah vah görmemişim uyumuştum diyor. Resmen benden kaçıyor ama ben ne yaptım bilmiyorum. Bana görüldü atıp dönmüyor. Ya resmen sevgili tribi gibi yav ben sana ne yaptım diye aradım tonlarca kez açmadı. Ya en sonunda açma ama hatamı söyle sonra istersen sil beni ama ne yaptım dağ dağa küsmüş misali olduk dedim görülmedi bence okudu bildirimi ama cevap vermedi. Siz olsanız bu denli bir saçmalık yaşasanız naparsınız?
Aklıma 3 ihtimal geliyor:
1. si; sizin iletişim sıklığınızdan ona daral gelmiştir, yine sizinle arkadaş kalmak, ama biraz mesafe koymak istiyordur.

2. si; bir şeye alınmış gücenmiştir.

3. ve en üzücü olanı ise ; sizinle olan samimiyetinizi kıskanan 3. bi kişi tarafından size karşı olumsuz bi şekilde doldurulmuştur. O yüzden soğuk davranıyor olabilir..

3. Sü benim başıma geldi, çok sevdiğim bir arkadaşım sebepsiz benimle iletişimi kesti, sonradan başka şehirlere taşındığımız için yüzyüze görüşüp te soramadım. Mesajlarıma ve aramalarıma dönmedi. Onunla samimiyken görüştüğümüz başka bi arkadaşın bi çok samimi arkadaşı birbirine düşürüp araya fesatlık soktuğunu yaşayarak öğrendiğimde ise artık herşey için çok geçti.. O arkadaşımı kaybettim belki ama, aynı şeyi diğer arkadaşlarım için yapmasına izin vermedim..

Arkadaş ayağı ne ayağı derler bilirsiniz :kahve: ben bu arkadaşlığa olan inancımı kaybettim Ela.

Benim de bir arkadaşım vardı. Çok sevip deger verdgim çokta yakın oldugumuz. Bir keresinde çok kırıldım ama belli bile etmedim üstünü kapattım. Sonra başka bir gün yine kırıldım bu sefer açıkça dile getirdim neye kırıldığımı . Bu hatayı bir kere daha yaptı baktım gerçekten deger anlayışlarımız farklı. Ben ona açıklama yapsamda yine aynı şeyler devam ediyor. Ve sessizce uzaklaşmaya başladım. Mesajlarına dönmek istemedim.
Belki size kırgınlıkları varsa ve bunların telafi oldugunu görmüyorsa arkadaşınız da sizden uzaklaşıyor olabilirr. Çünkü kimse durduk yere yakın arkadaşını bırakacgını sanmam.
Zaten size dönüş yapmıyorsa üstüne gitmeyin. Tadında bırakmak en güzeli.

Ben değil o sevgili tribi atıyor işte. Resmen anlatamıyorum ya şu an. O bana gereksiz zamanlarda dönüyor ve şaşırtıyor beni. Düşünün sabah sadece günaydın demişim Online görüp o bana gecenin köründe dönüyor bu garip
Hayatinda yeni biri vardir muhtemelen.

töbe töbe
neden her gün mesajlaşasınız ki? ne kadar yakın olursa olsun.
sevgili misiniz sanki siz.
kesin sıkılmıştır ben olsam aşırı sıkılırdım yani

Back
X