• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En yakın arkadaşım taşınıyor

Karmagul

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.210
Puanlar
133
Başlık basit görünebilir. Ama benim neredeyse 30 yıllık arkadaşım, günbegün görüştüğüm. Üniversite yıllarından itibaren kankam. Aynı sitede oturuyoruz. Eşlerimizden, çocuklardan bunaldıkça çıkıp kahve içmeye gittiğimiz. Aynı işte çalışıyorduk emekli olduk tadını çıkarıyorduk. Egeye taşınma kararı aldılar. Onun için sevindim istiyordu. Ama benim boşluğum.. nasıl dolacak o yer. Eşim çocuğum da üzüldü benim adıma. Değişik bir duygu, alışkanlık beter bişey ya. Garip bir yokluk içine düştüm yani. Öneriniz varmı ?

ne güzel işte sık sık Ege'ye gitmek için mükemmel bir neden:)

Başlık basit görünebilir. Ama benim neredeyse 30 yıllık arkadaşım, günbegün görüştüğüm. Üniversite yıllarından itibaren kankam. Aynı sitede oturuyoruz. Eşlerimizden, çocuklardan bunaldıkça çıkıp kahve içmeye gittiğimiz. Aynı işte çalışıyorduk emekli olduk tadını çıkarıyorduk. Egeye taşınma kararı aldılar. Onun için sevindim istiyordu. Ama benim boşluğum.. nasıl dolacak o yer. Eşim çocuğum da üzüldü benim adıma. Değişik bir duygu, alışkanlık beter bişey ya. Garip bir yokluk içine düştüm yani. Öneriniz varmı ?
Durumunuzu anlıyorum.Alışkanlık olmuş size de ama insan her zaman yalnız olmayı bilmeli boşuna demiyorlar.Evet zor bir durum ama buna katlanmak gerek.Zaten eşiniz var yanınızda.Şükredin

arkadaşınız gelebilir ya da ortak payda da belki görüşebilirsiniz. bir süre siz yalnız gidin birlikte gittiğiniz yerlere arkadaşınızla görüntülü görüşün ya da yazışın. arkadaşınız hayaline kavuşmuş ne güzel. sizin de hayalleriniz yok mu? kurs gibi aktiviteler de belki size iyi gelebilir. bir şeyler bulursunuz bence.

Back
X