En Yakın Arkadaşım telefonlarıma neden çıkmıyor olabilir ?

4ever4get

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2011
388
1
0
İstanbul
Selam bayanlar...

uzunca bir süre arkadaşlık kurduğum son derece samimi olduğum ve çok değer verdiğim arkadaşımm nedense günde 3-4 defa arıyor olmama ragmen telefonlarıma çıkmıyor.. bunun arkasında bi art niyet düşünmeden defalarca arıyorum bazen kendimi son derece gurursuz ve yapışkan hissediyorum ama kendisine sorduğum da bu durumu "telefonun sesini duymadım, tel yanımda değildi" gibi cevaplar alıyorum.. onun samimiyetine inandığım için tekrar tekrar arıyorum..

yanlız insan telefona baktığında görüyor netice kimin ne zaman kaç defa aradığını.. bi geri dönüş yapamaz mı?
erkek arkadaşıyla saatlerce konuşabilen insan, erkek arkadaşı aradğında telefonu açıyor demek kii..

peki ben aradığımda telefon neden duyulmuyor:47:

böyle bi durumda ne yapmalıyım.. bu sefer aramıcam o arasında dememe ragmen samimiyetine güvenerek tekrar arıyorum..

sizce o ne yapmaya çalışıyor ve ben ne yapmalıyım ???

arama sende..uzun bi süre ne ara ne de mesaj çek..yokluğunu farkederse sana mesaj atar sende biraz soğuk davranırsın

bence kesnlkle aramakta ısrar etme daha fazla sewgılısyle knsmaya waktı war onn msjlrını aramlarnı goruo snnkılerı mı gormuo sacma yanı bence o yuzden o senle arasnı soğuttuysa sende brz usteleme boswer arkadas konusunda bend cok dertlıımdr ztn:D

arama sende..uzun bi süre ne ara ne de mesaj çek..yokluğunu farkederse sana mesaj atar sende biraz soğuk davranırsın

acaba çok arayarak sıkıyor muyum dicem aradığımda zaten telefon açılmıyor..
kaldı ki yakın arkadaşım diyebildiğim bir insanla sık sık konuşmamız çok mu anormal acaba?
ben onun telefonuma çıkmıyor olmasının arkasındaki sebepleri merak ediyorum bi sebebi var mı acaba varsa ne olabilir ?:53:

bence kesnlkle aramakta ısrar etme daha fazla sewgılısyle knsmaya waktı war onn msjlrını aramlarnı goruo snnkılerı mı gormuo sacma yanı bence o yuzden o senle arasnı soğuttuysa sende brz usteleme boswer arkadas konusunda bend cok dertlıımdr ztn:D

işte telefonda konuştuğumuz zaman öyle soğuk davranmıyor o zaten beni çelişkiye düşünüyor.. öyle bi durumun varlığından emin olsam zaten aramam işte onu da yapmıyor tam olarak çözemedim neler olduğunu

istediğin kadar yakın arkadaş ol araya saoğukluk girer

ha bazıları geçici bazıları kalıcıdır..bir iki arkadaşımı sildim sırf bu yüzden 1 anlayış 2 anlayış...kötü zamanımda yanımda değilse yani illa fiziksel değil,bir mesajı çok görüyorsa cehennemin dibine yolu var hiçte pişman değilim

onun dışında benimde soğuk davrandığım zaman olur...kırılmışımdır kızmışımdır yada konuşmak istemem mesela

üstüne gitme..eğer dönüş yaparsa konuş yapmazsada umursamaz ol

yanı o zmn belkı sdc sewglısyle tlfnda knsmak msjlasmak ıstydr arkdslrylaa knsmaktn hslanmıo olablr bole ınsnlr war cnk:D

biraz önce son bi kez aradım onu da açmadı daha da aramıcam artık ne yapayım..
knt yoksa arayamıyorsa faceden mesaj atar yada evden arar..
şimdiye kadar aradığımda açılmadı ve bunlar yapılmadı demek ki bundan sonra da yapılmayacak..

kendimde bi hata kusur bulamıyor demek ki tercihlerini bu şekilde kullanıyor..
ozaman onun istediği olur

sz ne zmndan berı arkdssnz pekı? ya cnm cok takma kafana ben kac kazık yedm bole cok ıı arkdssn snıosn bı bakıosn neler oluo bu bsy dııl yanı o senden uzaklastysa sende cok ısrr etme bswer sewglın dıılkı o pesınden kosasın:D

sz ne zmndan berı arkdssnz pekı? ya cnm cok takma kafana ben kac kazık yedm bole cok ıı arkdssn snıosn bı bakıosn neler oluo bu bsy dııl yanı o senden uzaklastysa sende cok ısrr etme bswer sewglın dıılkı o pesınden kosasın:D

8 yıldır tanışıyoruz ama 4 yıllık bi samimiyetimiz var..

bende çok kazık yedim arkadaşlarımdan, çok yanılgıya düştüm, yapmaz dediklerim neler yaptılar ama bu öyle değildi ya neden böyle oldu bilemedim.. bu aralar duygusallaşmışta olabilirim.. yada dertlerimi dinlemekten sıkılmış bunalmıştır başka da bişey gelmiyor aklıma..

gerçek şu yanii, telefonum açılmıyor sürekli yanıtsız kalıyorsa konşmak istemiyordur buna kendimi inandırmalıyım artık

cnm bu bahsettiğin arkadaş ben olabilir miyim?haha :1::1:

şaka bi yana aynen bahsettiğin şekilde sorumsuz bi arkadaşım ben.Etrafımdakiinsanlar hep ararlar ama ben açmam yada duymam ya da işim olur.Ama bu onları sevmediğim anlamına gelmez hiçbir şekilde.Sorun benden kaynaklı.Telefonla konuşmayı sevmiyorum.Bunu da onlara mantıklı bişekilde açıklayamadığım için bu durumu geçiştirmeye çalışıyorum.4yılımı birlikte geçirdiğimarkadaşlarımdan ayrılmak zorunda kaldım bu yıl.Ve şuan çoksorunlubidönem geçiriyorum.Kimsenin benim yüzümden canı sıkılsın üzülsün istemiyorum.bu yüzden de onlara arada sevgidolu mesajlar atıyorum ama konuşamıyorum.Pek açıklayıcı olmadı ama umarım durumu anlatabilmişimdir :44:

Yani bu durum arkadaşının sana değer vermediği anlamına gelmez.Benimiçin onlar çok deeğerliler.

uzun bı suredırde arkdssnz sayılır cnm benm yanı ınsnlrı tanıamıosn ıste maalesef benım kardesım dedıım ınsndan ole bı kazık yedımkı yanı o yuzden bunlr tırıwırı:D we eer 4snelık bı arkdsnsa senn derdnı dınlemekten sıkılmamalı bence yerı geldıınde sende onu dnlemıo msn snk..

cnm bu bahsettiğin arkadaş ben olabilir miyim?haha :1::1:

şaka bi yana aynen bahsettiğin şekilde sorumsuz bi arkadaşım ben.Etrafımdakiinsanlar hep ararlar ama ben açmam yada duymam ya da işim olur.Ama bu onları sevmediğim anlamına gelmez hiçbir şekilde.Sorun benden kaynaklı.Telefonla konuşmayı sevmiyorum.Bunu da onlara mantıklı bişekilde açıklayamadığım için bu durumu geçiştirmeye çalışıyorum.4yılımı birlikte geçirdiğimarkadaşlarımdan ayrılmak zorunda kaldım bu yıl.Ve şuan çoksorunlubidönem geçiriyorum.Kimsenin benim yüzümden canı sıkılsın üzülsün istemiyorum.bu yüzden de onlara arada sevgidolu mesajlar atıyorum ama konuşamıyorum.Pek açıklayıcı olmadı ama umarım durumu anlatabilmişimdir :44:

Yani bu durum arkadaşının sana değer vermediği anlamına gelmez.Benimiçin onlar çok deeğerliler.

:)) telefonda konuşmayı elbette sevmiyor olabilir ama bunu bana geçiştirerek söylemek yerine ben telefonla konuşmayı sevmiyorum diyerek bir açıklama yapsa en azından benm aklıma soru işaretleri kalmaz ben onu o şekilde anlarım kaldı ki "erkek arkadaşıyla saatlerce telefonda konuşabilen bi insan" demiştim.. yani öyle telefonda konuşmayı sevmeyecek olsa bunu açık açık söylerdi.. yani biz 7/24 yüzyüze göreşemeyiz tabi ama en azından 15 dk konuşabiliriz.. zaman zaman 1 ay görüşemediğimiz zamnlar oluyor hiç mi irtibat kurmayacağız.. yada msnden yazabilir faceden msj atabilir ne oldu napıosun diye

ben mi çok ince düşünüyorum beklentilerim büyük anlamadım ki

uzun bı suredırde arkdssnz sayılır cnm benm yanı ınsnlrı tanıamıosn ıste maalesef benım kardesım dedıım ınsndan ole bı kazık yedımkı yanı o yuzden bunlr tırıwırı:D we eer 4snelık bı arkdsnsa senn derdnı dınlemekten sıkılmamalı bence yerı geldıınde sende onu dnlemıo msn snk..

yani arkadaşım diye illa derdimi dileyecek bişey de yok aslında bi nasılsın napıosun diye de konuşulur illa ki arkadaş dert için mi olmalı.. ne bileyim ya bu son arayışımdı zaten daha aramıcam..

yanı sen blrsn tbı ben fkrmı soyluorm dert ıcın demedm zaten arkds dedıın dost dedıın derdnıde paylasr arkdsnn we bundn hc sıklmaz yanı bn sklmam:D

kesnlkle ole ben bu knlrda cok sertm zaten eer benm kotu gnmde benle olmuosa hemn bıtırıorm arkdslıımı:D o yuzdnde cok az arkdsm war ztn:D

bunu buraya kadar yazacağınıza bence arkadaşınıza gidip sorsaydınız daha mantıklı olurdu..
madem söylediğiniz kadar yakınsınız onun hakkında düşüncelerinizi burda paylaşmaktan ziyade şahsına
aktarmalıydınız........ belki telefonu yanında değil, biryerde unutmuştur aradığınızda? o zaman bugün
sizin onu aradığınızdan nasıl haberi olabilir?! arkadaşa cevap verdiğiniz gibi, arkadaş iyi günde de
kötü günde de yanınızda olmalıdır.. bunu okeylediğinize göre iyi-kötü günde yanınızda olmamış demektir...
o zaman o kişi için üzülmeyin şu saatten sonra... değer verdiğiniz bi insan olsaydı eğer olumsuz eleştiriler
yapılmış mesela, haksız olsalardı itirazlarınız olurdu.. yazıda demişsiniz ki "çok kazık yedim bu öyle
değil"Dİ"... demekki artık farklı olduğunu düşünüyorsunuz... o zaman herşey ortada demektir..
bişeyleri kendi kendinize incelediğiniz için ve o kişiye karşı açık olmaıdğınız için şuan nelere sebep
olmuşsunuzdur....... ben olsaydım o arkadaşınızın yerinde şu yazıyı okusaydım hakkımda yazılan çok kızardım..
neden bana sormadı diye.... ondan açıklama beklerken aynı şeyi siz yapmışsınız ona birşey sormayarak..!

Erkek arkadaşı olanlar kız arkadaşa soğuk oluyor alışıyorlar o aşk sözlere ,terk edildiği vakit o arkadaş senindir

Erkek arkadaşı olanlar kız arkadaşa soğuk oluyor alışıyorlar o aşk sözlere ,terk edildiği vakit o arkadaş senindir

o karşısındaki insanın karakterine bağlıdır.... eğer o tip bi kişilikteyse konu sahibinin arkadaşı; boşuna uğraşmasın..... herkes bir değildir... benimde erkek arkadaşım var ama ben öyle bir durum için bulunmuyorum...

Back
X