- 11 Nisan 2013
- 85
- 26
- 98
- Konu Sahibi WhitePrenses
Merhaba kızlar.. 2 yıldır yakın bi arkadaşım var ve hiç belli etmeden bana karşı ilgisi oldugunu seziyordum ama hiç bunu kendime dahi itiraf edemiyordum,aramizdaki ilişki dostluktan bi adım ötedeydi ve aramizda ne kardeşim ne dostum kelimeleri geçmiyordu.. ancak çok yakındik ben onun görüştüğü kızları bilirdim anlatırdı , o benim uzatmali sevgilimi bilirdi anlatırdım.. evime kadar gelmiş bi insan ve aynı okuldayiz.. Ve benim ilişkim uzun bi zaman önce bitti onun da ciddi görüştüğü kimse yok,sürekli bir arada olamasakta yazısır birbirimizden haberdar oluruz.. Bana çok sık olarak sana birini bulup evlendiricem diyordu ama ben beni zarfladigini düşünüyordum. Bundan 2gün önce basbasa görüştük ve bana gerçekten çıkartıp bi arkadaşınin fotografini gösterdi.. o an ne hissettiğimin tarifi yok ama hiç bozuntuya vermedim fotografa bakmadan telefonu geri ittim,uzun süre kimseyi düşünmüyorum dedim.. Ve o günün sonunda bana yalandan da olsa herkesin senin gibi dostum kardeşim diyebilecegi bi insan olmalı hayatında diye yazmış.. Ya ama ben o bakışlari hiç dostça bulmuyorum acaba bana birini sunmakla beni mi denedi hemen sevgilisinden ayrılır ayrılmaz birine bakacak mi diye? Yada ne bileyim benden şüphelendi de umutlanmasin diye mi böyle yaptı hiç anlamıyorum kızlar yardim edin fikirlerinizi duymaya ihtiyacım var
Ondan bi sonraki gün yani dün beni yine çağırdı işte bana alisveris yapmaya gidelim dedi gittik bütün gün birlikte gezdik yemek yedik alışveriş yaptık ama dediğim gibi aramizda birşey çok fazla kalıyor dostluğa göre.. Şu anda da uludağa kayak yapmak için plan yaptık 2 günlük gidicez ama tek değil 4 kişiyiz,bende orda Onu iyice gözlemleyip karar vereyim diyorum.. He bi de kızlar unutmadan; etrafimdaki herkes ben hiç birşey söylemeden , bu çocukta sana karşı birşey var ama şimdi ama 3 yil sonra diyorlar ki evimize geldiğinde ablamda bunu demişti .. hani acaba ben çevreden mi etkileniyorum bilmiyorum,o halde neden o çocuğun fotoğrafini gösterip bence olabilir şimdi demiyorum tabi dedi
(( :'(

Ondan bi sonraki gün yani dün beni yine çağırdı işte bana alisveris yapmaya gidelim dedi gittik bütün gün birlikte gezdik yemek yedik alışveriş yaptık ama dediğim gibi aramizda birşey çok fazla kalıyor dostluğa göre.. Şu anda da uludağa kayak yapmak için plan yaptık 2 günlük gidicez ama tek değil 4 kişiyiz,bende orda Onu iyice gözlemleyip karar vereyim diyorum.. He bi de kızlar unutmadan; etrafimdaki herkes ben hiç birşey söylemeden , bu çocukta sana karşı birşey var ama şimdi ama 3 yil sonra diyorlar ki evimize geldiğinde ablamda bunu demişti .. hani acaba ben çevreden mi etkileniyorum bilmiyorum,o halde neden o çocuğun fotoğrafini gösterip bence olabilir şimdi demiyorum tabi dedi