en yakın arkadaşım ve erkek arkadaşı. ne yapmalıyım?

merakedemem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
91
0
36
İstanbul
merhabalar.
benim 5 senelik çok yakın olduğum bir arkadaşım var.
bu arkadaşımın yaklaşık 2 senelik bir ilişkisi var.
bugün rastgele internette dolaşırken arkadaşımın sevgilisinin (x diyelim) bir sitede üyeliğini gördüm.
site adı vermek yasak sanırım.
x in resmini görünce şok oldum. profiline girdim. bir sürü konu açmış x.
hep benim arkadaşımla ilişkilerinden bahsetmiş ve sorular sormuş insanlara.
arkadaşımın bu üyelikten haberdar olduğunu kesinlikle sanmıyorum.
yazdığı yorumlara filan baktım iyice inceledim her şeyi ve başımdan kaynar sular döküldü.....
6 yaşında iken aşık olduğu kızı hala unutamamış öyle yazmış. 6 yaşından beri atamıyormuş aklından.
arkadaşımla lisede tanıştılar :(
hep arkadaşımla ilgili konular açmış ama o kızı da unutamadığını kendisine ait başka bir konunun yorumunda söylemiş.
gördüklerimi arkadaşıma söylemeyi kendime borç bildim.
nasıl söylemeliyim yardım edin lütfen. ne yapıcam ben omuzlarıma kocaman bir yük bindi sanki.

Ne görürsen gör karışmamalısın.
6 yaşında aşık olduğu kız meselesi o kadar da önemli bir şey değil, söylemene gerek yok.
Onlar aralarını düzeltir, sen bozan konumuna düşersin.

Ne görürsen gör karışmamalısın.
6 yaşında aşık olduğu kız meselesi o kadar da önemli bir şey değil, söylemene gerek yok.
Onlar aralarını düzeltir, sen bozan konumuna düşersin.

kendimi çok kötü hissediyorum. o sitedeki üyeliğini görünce pek umursamadım.
konularına baktım. arkadaşımdan bahsetmiş. bizim kızı çok umursadığı ortada.
o yorumu görene kadar takmadım ama çok kötü oldum o kızı unutamıyorsa ne işi var benim arkadaşımla :50:

hiç karışma en basit benim üniversitede en yakın arkadaşımla aram böyle bir mesele yüzünden bozuldu yıllardır konuşmuyoruz ki kankiydik ama seni anlıyorum arkadaşına bağlı her insan gibi onun bir şekilde incitilmesini istemiyorsun ama bazen bilmemek hepsinden iyidir. yok ille öğrensin onun için önemli bir konu dersen olayı tesaddüfe bağla sanki oradaki üyeliği hiç görmemişsin gibi arkadaşını o foruma yönlendirebilrisin

6 yaşında iken aşıkmış hala unutamamış.
6 yaşında kalan bir aşk hikayesi değil yani.
hangi şarkıları dinlersem onu unuturum aklımdan çıkarırım gibi sorular sormuş off
ağlamak istiyorum

hiç karışma en basit benim üniversitede en yakın arkadaşımla aram böyle bir mesele yüzünden bozuldu yıllardır konuşmuyoruz ki kankiydik ama seni anlıyorum arkadaşına bağlı her insan gibi onun bir şekilde incitilmesini istemiyorsun ama bazen bilmemek hepsinden iyidir. yok ille öğrensin onun için önemli bir konu dersen olayı tesaddüfe bağla sanki oradaki üyeliği hiç görmemişsin gibi arkadaşını o foruma yönlendirebilrisin

arkadaşıma gir o siteye bak çok güzel bir site desem alacağım cevap ''ben facebooktan başka bir yere ne üye olurum nede bakarım, x ile aramız bozulur'' der bana. x beye yalan söyleyemez.
ben kendime o siteden üyelik alıp, onun yanında girsem bir şekilde x in konularını çıkarsam karşısına. salak yapsam? nasıl olur

6 yaşındaken mi aşık omuş

cedric bile 8 yaşında aşık oluyor arkadaş 6 yaşında aşk mı olur

sen arkadaşını haberdar et bence.

6 yaşındaken mi aşık omuş

cedric bile 8 yaşında aşık oluyor arkadaş 6 yaşında aşk mı olur

sen arkadaşını haberdar et bence.

etmek istiyorum da nasıl yapıcam bilmiyorum.
çok üzülür ama sonradan üzülmesinden iyidir dimi?
bu çocuk eskiden çok çapkındı.
arkadaşım onun ilk uzun ilişkisi. artık kızlara dönüp bakmıyor bile.
değişimi ile herkesi şaşırtıp kendini kanıtlamıştı ki, aklında ikinci biri varken benim arkadaşımdan ne istiyo of.
ya o kızdan bir ışık alıpta arkadaşımı bırakırsa?

arkadaşıma gir o siteye bak çok güzel bir site desem alacağım cevap ''ben facebooktan başka bir yere ne üye olurum nede bakarım, x ile aramız bozulur'' der bana. x beye yalan söyleyemez.
ben kendime o siteden üyelik alıp, onun yanında girsem bir şekilde x in konularını çıkarsam karşısına. salak yapsam? nasıl olur[/QUO

olabilir kızcağız ona bağlılığından bi yere üye olmuyor beye bak vay be

Cnm siz 10 yasinda degilsiniz ki!!!

Aradan yillar gecmis en az bir 10 yil gecmistir kizi gordugu yoktur bile

Kaldiki kim unutuyor cocukluk askini??? boyle sacma seylere takilma

Arkadasina hic bir yamuk yapmamis bugune kadar demi?

Kas yapayim derken goz cikarma bence, sonra kotu sen olursun.

Arkadasini korumak istemen guzel ama sen sonucta arkadasisin ve oda sevgilisi unutma :61:

ben kendime o siteden üyelik alıp, onun yanında girsem bir şekilde x in konularını çıkarsam karşısına. salak yapsam? nasıl olur[/QUO

olabilir kızcağız ona bağlılığından bi yere üye olmuyor beye bak vay be

bir görsen benim güzeller güzeli arkadaşım o odunun aşkından ölüyor.
yap der yapar yapma der yapmaz.
x beye gelince onu zaten bir türlü sevemedim. eskide kalmış olsa bile çapkındı napıyım sevmiyorum.
hiç yakışmıyorlar. arkadaşımın sevgisini hiç haketmiyor. inşallah öğrenir ya zaten çocuk gibi zırt bırt ayrılıp duruyorlar.

Arkadasini korumak istemen guzel ama sen sonucta arkadasisin ve oda sevgilisi unutma :61:

mesaj tekrarı......................................

Son düzenleme:
bir görsen benim güzeller güzeli arkadaşım o odunun aşkından ölüyor.
yap der yapar yapma der yapmaz.
x beye gelince onu zaten bir türlü sevemedim. eskide kalmış olsa bile çapkındı napıyım sevmiyorum.
hiç yakışmıyorlar. arkadaşımın sevgisini hiç haketmiyor. inşallah öğrenir ya zaten çocuk gibi zırt bırt ayrılıp duruyorlar.

seni çok ii anlıyorum yıllar önceki kendimi gördüm inş.senin arkadaşın senin kıymetini bilirde sonunuz bizim gibi olmaz ama şunu biliyorum aradan 7 yıl geçti yine aynı şey olsa ve onu kaybedeceğimi bilsem yinede yapardım

ya ama dayanamıyorum. o kızı her üzüşünde aklıma gelicek gördüklerim daha çok nefret edicem.
anımsıyorum da ilişkilerinin en başlarında x, arkadaşıma çocukluk aşkından bahsedip onu kıskandırmaya çalışıyordu çocukça.
benim saf kalpli arkadaşımda ya o kızı unutmadıysa diye ağlıyordu yanlış hatırlamıyorsam. aynı kişi ise hatırladığım kadarıyla o kız komşusuydu. bilmiyorum ki bir an anımsadım inşallah yanlış hatırlıyorumdur.

bence o sitedeki üyeligini söylemelisin şahsen benim arkadasım böle biişeyi ögrense ve bana söylemese çok bozulurdum.bende olsam arkadasıma söylerdim

seni çok ii anlıyorum yıllar önceki kendimi gördüm inş.senin arkadaşın senin kıymetini bilirde sonunuz bizim gibi olmaz ama şunu biliyorum aradan 7 yıl geçti yine aynı şey olsa ve onu kaybedeceğimi bilsem yinede yapardım

bizim arkadaşlığımız çok başka. hep kader bizi yan yana getirdi hiç ayrılamadık.
o çok cıvıl cıvıl bir kız bir çok arkadaşı var ama oldukça da saf kalpli.
hiç olumsuz düşünmez düşmanının bile söylediklerinden iyilik çıkartır.
hep onu yönlendirmeye çalıştım. bir arkadaşlığını onaylamıyorsam açıkça söyledim hep.
yapma etme o kız/erkek senin arkadaşın olamaz görmüyor musun vs. vs. çok uyardım.
kiminle ilgili kötü yorum yapıysam geldi sen haklısın beni çok üzdüler diyip omzumda ağladı.
ilk başta sevgilisinide onaylamıyordum çok gittim üzerine üzülmesini istemedim ama dinlemedi.
ama artık biriyle arkadaş olmadan önce bana sorar oldu iyice paranoyak oldu:)
her önüne çıkanla arkadaş olmasına çok kızıyorum ya. seç ele tart bişey yap haksız mıyım?
o x var ya kızı üzerse onu doğduğuna pişman ederim

bence o sitedeki üyeligini söylemelisin şahsen benim arkadasım böle biişeyi ögrense ve bana söylemese çok bozulurdum.bende olsam arkadasıma söylerdim

bende çok bozulurdum, arkadaşlığımı gözden geçirirdim ama çok hassas bir kız onu üzmeden diyemicem tabi ki üzülecek ama daha az üzülmesini sağlayarak nasıl öğrenmesini sağlayabilirim bilemedim

Bence sen karisma az deil iki yillik bi iliskiyms yikilmaz yanigizli uyeliklerle..cocuk bi yolunu bulur ikna eder satrn..gun grlir onlar ayrilir saten ..ama sole bisey yapabilin..yeni bi mail adresi al..o linki yolla arkadasina mail olarak ce cocugun adini yaz basligina..x in gercek yuzu falan gibi..konuya da linki ver..uyelik istemeden grur heralde dimi grmesse ona da baska bisi bul ama sen oldugun belli olmasin.cunku sen 5yillik arkdsinla bozulursun yuzde yuz

şaka mısınız siz ya neymiş 6 yaşındayken aşık olduğu kızı unutamamış laf ola beri gele maksadıyla söylenmiş bir söz neden durgun suyu bulandırıp şeytan konumuna geçmeye çalışıyosunuz ki?

Bence sen karisma az deil iki yillik bi iliskiyms yikilmaz yanigizli uyeliklerle..cocuk bi yolunu bulur ikna eder satrn..gun grlir onlar ayrilir saten ..ama sole bisey yapabilin..yeni bi mail adresi al..o linki yolla arkadasina mail olarak ce cocugun adini yaz basligina..x in gercek yuzu falan gibi..konuya da linki ver..uyelik istemeden grur heralde dimi grmesse ona da baska bisi bul ama sen oldugun belli olmasin.cunku sen 5yillik arkdsinla bozulursun yuzde yuz

aradığım cevap buydu galiba. teşekkür ederim.:71:
onu üzmemek için birşey yazmadan sadece linki gönderirim.
ama erkek arkadaşı görürse siler. off. benim arkadaşım hiç girmez ki maillerine.
ama onu yapıcam. çok atayım ki dikkat çeksin. açsın baksın.
bugün onunla konuşmalarımdan bende bişeyler olduğunu anladı malesef bugün yapamam ama 2 3 gün geçsin kesin yapıcam.
o mesajı okurken yanında olmak isterdim

Back
X