- Konu Sahibi merakedemem
merhabalar.
benim 5 senelik çok yakın olduğum bir arkadaşım var.
bu arkadaşımın yaklaşık 2 senelik bir ilişkisi var.
bugün rastgele internette dolaşırken arkadaşımın sevgilisinin (x diyelim) bir sitede üyeliğini gördüm.
site adı vermek yasak sanırım.
x in resmini görünce şok oldum. profiline girdim. bir sürü konu açmış x.
hep benim arkadaşımla ilişkilerinden bahsetmiş ve sorular sormuş insanlara.
arkadaşımın bu üyelikten haberdar olduğunu kesinlikle sanmıyorum.
yazdığı yorumlara filan baktım iyice inceledim her şeyi ve başımdan kaynar sular döküldü.....
6 yaşında iken aşık olduğu kızı hala unutamamış öyle yazmış. 6 yaşından beri atamıyormuş aklından.
arkadaşımla lisede tanıştılar
hep arkadaşımla ilgili konular açmış ama o kızı da unutamadığını kendisine ait başka bir konunun yorumunda söylemiş.
gördüklerimi arkadaşıma söylemeyi kendime borç bildim.
nasıl söylemeliyim yardım edin lütfen. ne yapıcam ben omuzlarıma kocaman bir yük bindi sanki.
benim 5 senelik çok yakın olduğum bir arkadaşım var.
bu arkadaşımın yaklaşık 2 senelik bir ilişkisi var.
bugün rastgele internette dolaşırken arkadaşımın sevgilisinin (x diyelim) bir sitede üyeliğini gördüm.
site adı vermek yasak sanırım.
x in resmini görünce şok oldum. profiline girdim. bir sürü konu açmış x.
hep benim arkadaşımla ilişkilerinden bahsetmiş ve sorular sormuş insanlara.
arkadaşımın bu üyelikten haberdar olduğunu kesinlikle sanmıyorum.
yazdığı yorumlara filan baktım iyice inceledim her şeyi ve başımdan kaynar sular döküldü.....
6 yaşında iken aşık olduğu kızı hala unutamamış öyle yazmış. 6 yaşından beri atamıyormuş aklından.
arkadaşımla lisede tanıştılar

hep arkadaşımla ilgili konular açmış ama o kızı da unutamadığını kendisine ait başka bir konunun yorumunda söylemiş.
gördüklerimi arkadaşıma söylemeyi kendime borç bildim.
nasıl söylemeliyim yardım edin lütfen. ne yapıcam ben omuzlarıma kocaman bir yük bindi sanki.