en yakın arkadaşım ve erkek arkadaşı. ne yapmalıyım?

şaka mısınız siz ya neymiş 6 yaşındayken aşık olduğu kızı unutamamış laf ola beri gele maksadıyla söylenmiş bir söz neden durgun suyu bulandırıp şeytan konumuna geçmeye çalışıyosunuz ki?

x in arkadaşımdan gizli bir sitede üyeliği var. onu geçtim kızı hala aklından atamamış. ben niye şeytan konumuna geçmeye çalışayım ki? ben onu sevgilisinden daha fazla seviyorum bunu kendiside biliyor.
diğer yorumları da okursanız kızı unutmak için çözüm yolu aradığını da görürsünüz.
unutamıyorsa arkadaşımı unutsun. o kız o kadar değersiz değil.

:53: birşeyi atlamışım.

aynen x in ağzından kopyalıyorum.

Eski ilişkim bitti ve yeni bir ilişkiye başlamak istiyorum ama cesaretim yok. Onu hala atamadım ve atmak için yeni bir ilişkiye başlayarak tamamen içimden atmak istiyorum.
Peki bunu nasıl yapıcam?

21 gün önce paylaşmış onu atlamışım.:53:

''Eski ilişkim bitti ve yeni bir ilişkiye başlamak istiyorum ama cesaretim yok'' yazarsanız googlea görürsünüz:50:
ve bana daha kolay yardımcı olabilirsiniz.

eski ilişkisi arkadaşım oluyor sanırım. geçenlerde ayrılıp barışmışlardı çünkü:50:

canım ınsan bazen eskılerı unutamayabılır ama 6 yasından berı unutamadıgı kızı gormedıgı konusmadıgı kesın ama ınsan cocukluktan kalan bı seyı unutmuyo dıye hıc bırıyle bırlıkte olmayacak mı onun pesıne duscek halı yok bende ılkokul askımı unutamıyodum gecen seneye kadar ama sonra facede buldum suan dusunuyorumda bosuna o kadar hayal kurmusum takmısım o da gormedıgınden takıntı halıne getırmıstır hem kız arkadasınlar ılgılı cok konu acmıs onu umursuyomus onemlı olan bu

canım bence bosver maıl felan madem senın ıyı nıyetını bılıyo arkadasın acıkca soyle eger senınle bu yuzden arasını bozcaksa bozsun sonucta sen onu dusunuyosun

:53: birşeyi atlamışım.

aynen x in ağzından kopyalıyorum.

Eski ilişkim bitti ve yeni bir ilişkiye başlamak istiyorum ama cesaretim yok. Onu hala atamadım ve atmak için yeni bir ilişkiye başlayarak tamamen içimden atmak istiyorum.
Peki bunu nasıl yapıcam?

21 gün önce paylaşmış onu atlamışım.:53:

''Eski ilişkim bitti ve yeni bir ilişkiye başlamak istiyorum ama cesaretim yok'' yazarsanız googlea görürsünüz:50:
ve bana daha kolay yardımcı olabilirsiniz.

eski ilişkisi arkadaşım oluyor sanırım. geçenlerde ayrılıp barışmışlardı çünkü:50:

yazdim ve gördüm :53:

daha 18 yasinda, ciddi bir iliski icin cok erken , hatta resmini görünce 15-.16 sandim
zirt birt ayriliyorlar dedin ya, bu yasda zaten öyle olur
cocuk daha:55:

Bir insan 6 yaşında aşık olsa bile bu hayatını ve şimdiki ilişkilerini etkileyemez. Düşünsene küçücük bir kız hatılıyorsun ona ne kadar ilgi duyabilirsin ki? Bence bu konuyu irdelemeyin, boşu boşuna mutluluklarından olmasınlar. Hem belki arkadaşınız önemsemez 6 yaş muhabbetini arada kötü siz olursunuz.

Hiç Karışma..:34:
Bir Anlık Öfkeyle Ayrılır Arkadaşın..
Gün Gelir Barışırlar, Sevgilisi Seninle Görüştürmez..:34:

İnsanoğlu Nankördür, Kötü Olma Arkadaşınla..:38:

6 yaşında aşık olduğu kızı, hala görüyor olabilir belki mahallesinden biridir, olabilir yani...

Yoksa kim düşünür ki 6 yaşındaki aşkını, suratını bile hatırlamazsın..

Siz söylemeyin arkadaşınıza boşverin, kıskandığınızı aranızı bozmak istediğinizi filan düşünebilir.

Hiç açmayın konuyu, ne halleri varsa görsünler...

söylemicem :61:
bir daha da bakmıcam profiline.
zaten sonları yok. onları evlenirken düşünemiyorum.
eninde sonunda bitecek yani.
o resimde 14 yaşındaydı zaten yıllardır o fotoğrafı kullanır x

canım çocuk sorularında genelde eski sevgilisindenyani bir önceki ilişkisinden bahsediyor ve bir sorunun yorumunda onu 6 yaşından beri sevdiğini söylüyor(profilini inceledim biraz). yani eski sevgilisini 6 yaşından beri seviyor sevmiyorsa da takıntı haline gelmiş demektir.Ben senin arkadaşının yerinde olaydım söylemeni beklerdim, nasıl olsa evlenmezler diyorsun ama ya iş ciddiye binerse?O zaman söylemek imkansızlaşır işte,olmaz olmaz deme.

canım çocuk sorularında genelde eski sevgilisindenyani bir önceki ilişkisinden bahsediyor ve bir sorunun yorumunda onu 6 yaşından beri sevdiğini söylüyor(profilini inceledim biraz). yani eski sevgilisini 6 yaşından beri seviyor sevmiyorsa da takıntı haline gelmiş demektir.Ben senin arkadaşının yerinde olaydım söylemeni beklerdim, nasıl olsa evlenmezler diyorsun ama ya iş ciddiye binerse?O zaman söylemek imkansızlaşır işte,olmaz olmaz deme.

gelen yorumlar çok kafamı karıştırıyor.
ne yapmam gerektiğini bilemedim.
ben kardeşimden görmediğim sevgiyi ondan gördüm.
o olsa kesin söylerdi kesinlikle gizlemezdi ama şöyle birşey var ben ondan güçlüyüm.
bu konuyu en yakın arkadaşlarımızdan biriyle paylaşıp onunda yorumunu duyarsam ne yapacağıma karar veririm.
profilini incelemişsin sence arkadaşımı seviyor mu bu x ?

baktım siteye

onsuzluğa dayanamıyoum falan yazmış açtığı sorularda, arkadaşını seviyor gibi. bence zaten bunu irdelemek bize düşmez. ama sen o siteye üye olduğunu öğrenmesini sağla, ama kendin söyleme. maillerine bakmıyorsa, facebook kullanıyor mu? ordan link at filan. bence öğrensinn kendi baksın düşünsün

kusura bakma ama sanki arkadaşının mutluluğunu pek istemiyosun gibi geldi. hani bişey çıksa da ayırsam gibi.ya 6 yaşındaki aşkından bahsetse ne olur bahsetmese ne olur allah aşkına. hem bence öyle tesadüfen kızın sevgilisine denk gelmişsin gibi gelmedi bana. sanki özellikle araştırmışsın

Nasilda bir tesadufmus o oyle gezerken hemen goruvermissiniz:44:sanki internette belli birkac website varda.... ilginc....

nedense hepte konular arkadasim diye acilir oldu....:61:

ben niye onları ayırmak isteyeyim ki?
mesajların tamamını okursanız onun mutluluğunu düşündüğümü görürsünüz.
ben o çocuğun neyini araştırayım ki?
kadınlar kulübünü de tesadüf sonucu bulmadım mı? birini araştırırken üye olmadım herhalde?
orada bir paylaşımı okurken gördüm resmini ve girdim profiline baktım. niye bakmayayım?
ben arkadaşımın mutlu olmasından başka bir şey istemiyorum.
benim için çok değerli üzülmesini istemiyorum.

ayrıca burada ki kişilerle birbirimizi tanımadığımız ne malum? herkes resmini koymuyor ki.
buradaki hiç kimse beni tanımıyor diyemem. bunca üyenin içinde vardır bir tanıdığım belki. olamaz mı?
kim kimin kim olduğunu nereden bilecek?
internette insanlar tanıdıklarını göremez mi? bu bir başkası da olabilirdi.

yenı bı e-maıl adresı alın..itirafci.. vb türevde..Bır daha hıc kullanmamak uzere.. sıtenın linkini gönderin.Görmesini sağlayabilirsiniz.

Çok kötü bi düşüncemi oldu ne..Altınada yazarsınız imza : bir dost

bırakın kendisi karar versin..

bana çok komık geldı dalga gecmek ıcın yazılmış gıbı 6 yasında aşk mı olur ya begenı olur sadece hem sız kaç yasındasınız heralde 8 yasınd aolmalısınız kı 6 yasındakı askını ! unutamamış baksanıza....hem o 6 yasında aşık oldugu kişiyı unutamamışsa daha sonradan bu kızı görmuş demek oluyor bu o kızı görmüş ve ona aşık olmus unutamıyor dıyelım konunun aslı budur yanı daha önceden 6 yasındayken begendıgı bırını yıllar soınra tekrar göruyor ve yıne aşık oluyor sonrada unutamıyor.ve suan senın ark ın ile bırlıkte...senın yapman gereken ise bu konuyu güzelce ark ına anlatman çünkü bu 6 yasında aşk falan hıkayesı degıl kusura bakma ya sen bızı keklıyosun ya da X kişi o forumlara acıkca yazmamış gercı açıkca yazmasa bile konuyu anlayabılırız.....aynı türk filmi gibi yanı:///

Back
X