- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
- Konu Sahibi amylee000752
sacını eline dola kafasını duvara sürt kıvılcım cıkart

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aranızda bir çekişme var ve sen ne yapan engelleyemezsin adin kiskanc çekemeyen olur. Ama nisanlin hem sözle hem davranisla ters davranirsa çözülür bu olay.
Yanaşmaya cekinecek hale gelmeli her yaptigina gulmeyin hoş gormeyin gobegine vurduğunda napiyorsun hic sevmem el hareketlerini diyebilmeli nisanlin ya da ona göğüs sallarken kalkip.gitmeli...
Merhaba.. Yazdıklarınızı okudum şu an ve sizin yakın arkadaşınız olduğu için sizin birşey demeniz yanlış anlamalara sebep olabilir ama nişanlınız sonuçta o kadar samimi olmaması lazım yani farzı misal hoş olmayan bir davranış sergilediğinde bunun nişanlanız için de hoş olmadığını algılayıp ona tepkinisi belli etmeli... Ailelerde görüşüyorsa şayet kayınvalideniz oğlunun tepkilerini gördükçe anlayacaktır arkadaşınızın niyetini... Bence o kişiye dikkat etmelisiniz. Sonra üzülen siz olursunuz... Çünki güzel bir ilişki kolay kurulmuyor.. Bunu yedirmeyin ama tabi siz gizli karakter olmayı bilmelisiniz.. Nişanlınız vasıtasıyla bazı şeyleri yönlendirmelisiniz.. Öncelikle bu kızın yanlış bir arkadaş olduğunu ve bundan ilişkinizin zarar göreceğini kafasına işlemelisiniz.. tabi kendinizin fazla kıskanç olduğunuzu hissettirmeden bunu yapmalısınız yoksa sizin abarttığınızı düşenebilir... Gerçi bunu yapmak biraz zor olabilir ama umarım başarırsınız...Aileler görüşüyor canım biz mesafe koyuyoruz bi yere gidiyoruz ordalar ya da bazen biz gelmeden kv otruyo oluyorlar. Bi de kv sevmem pek ama ona rağmen o kadar yağlıyor ballıyor annecim diye kıskanıyorum eşiminn annesine öyle yapmasını. kv başta hoşuna gidiyodu sen yapmıyorsun o yapıyor diyordu şimdi o da anladı. Dün yine dedi sen aramıyorsun o beni her gün arıyor diye o zaman onu gelin al kendine o zaman beni çok ararsın da bulamazsın dedim. Kayınbabam da kız haklı dedi güldü mesela.
Aynı soruyu herkes soruyor. Bu kıza ne oldu????nişan yapılana kadar hanım hanımcık olan kız birden nasıl kabak çiçeği gibi açıldı merak ettim
Benim nişanlıma çok değer verdiğimi biliyor. Nişanlım da bana aynı şekilde. Bana geliyor mesela diyor ki bizim nişanda kuznimle erdem bakışmışlar. Ee bende ordaydım gözüm üstündeydi erdem öyle bişey yapsa kesin farkına varırdım kaçmaz yani. Bunu bana neden söylyo. İyi bi niyet olabilir mi. kendi nişanlısı hiç kıskanmaz ağzının içine bakıyor millet boynuna tasma taktı gezdiriyor diyorllae. Ben bizi buu olayların içinden uzak tutmaya çalışıyorum patlıycam bi gün ondan korkuyorum.kız nişanlından hoşlanıyo olabilir mi
belki bi vesileyle aranız bozulur ayrılsınız diye düşünüyodur
çünkü senin kayınvalidene bile annecim diye hitap etmeye başlamış hiç normal değil bu
ne alaka yani sanki ortam hazırlıyo gibi olmuş
belki bu hakeretleri sonunda bozuşup ayrılsınız diye umut ediyo da olabilir
ben sonradan bu kadar değişmesini normal karşılayamıyorum
bazı insanlar yapısı gereği el kol hareketi çok yapabilir ama sizin arkadaşınız sonradan böyle olmuş ve sanırım sadece senin nişanlına karşı böyle davranışları
o açıdan ben kötü niyetli gördüm
belki kendi nişanlısında aadığını bulamayıp seninkine göz dikmiş olabilir
direk uzaklaştır bence
Aynı soruyu herkes soruyor. Bu kıza ne oldu????
Bu değişim yavaş yavaş oldu. Bu boyuta geldi. Herkesin kendi aklı var. herkes kendi sınırlarını bilmeli değil mi illa benim mi uyarmam lazım.kaç senelik arkadaşın bu degişim farkına varmadın mı insan bir gecede versiyon atlamaz ki al karşına konus madem samimisiniz bu değişimin sebebini sor tavırlarının rahatsız ettiğini söyle neden çekiniyorsun
bilmediği için buraya konu açmadınız mı demek ki bilmiyor iki seçenek var kasıtlı yapıyor yada bilinçsizce sizinde iki seçeneginiz var hayatınızdan çıkacaksınız yada gidip uyaracaksınızBu değişim yavaş yavaş oldu. Bu boyuta geldi. Herkesin kendi aklı var. herkes kendi sınırlarını bilmeli değil mi illa benim mi uyarmam lazım.
herkes kendi sınırlarını bilmeli değil mi illa benim mi uyarmam lazım.
Benim nişanlıma çok değer verdiğimi biliyor. Nişanlım da bana aynı şekilde. Bana geliyor mesela diyor ki bizim nişanda kuznimle erdem bakışmışlar. Ee bende ordaydım gözüm üstündeydi erdem öyle bişey yapsa kesin farkına varırdım kaçmaz yani. Bunu bana neden söylyo. İyi bi niyet olabilir mi. kendi nişanlısı hiç kıskanmaz ağzının içine bakıyor millet boynuna tasma taktı gezdiriyor diyorllae. Ben bizi buu olayların içinden uzak tutmaya çalışıyorum patlıycam bi gün ondan korkuyorum.