En yakın arkadaşım

O da bir şey mi, babam vefat etti 2 ay önce.cenazesine yarım saat uğradı ve bir daha aramadı en yakın arkadaşım dediğim insan.. insanlardan soğudum iyice
Başınız sağolsun.

Bazı insanlar böyle durumlarda aramaktan çekiniyor. Ararsam rahatsız olur belki konuşmak istemez diye düşünüyor. Yani bence doğru olan aramak, evine gitmek ama bu şekilde düşünen de çok insan gördüm.

Başınız sağolsun.

Bazı insanlar böyle durumlarda aramaktan çekiniyor. Ararsam rahatsız olur belki konuşmak istemez diye düşünüyor. Yani bence doğru olan aramak, evine gitmek ama bu şekilde düşünen de çok insan gördüm.
Ben hatırlatıp daha çok üzmek istemezdim. Ama nasılsın diye de sorulur

Benımde kımsem yok gıbı sankı.Sevgılı yaptı benden uzaklastı.Hep onun
O da bir şey mi, babam vefat etti 2 ay önce.cenazesine yarım saat uğradı ve bir daha aramadı en yakın arkadaşım dediğim insan.. insanlardan soğudum iyice
jayatı onun dertlerı.bence sızde onu aramayın

O zaman da demistik, bir daha siz de gorusmeyin diye. Surekli buna uzulmeyin bence. Ayrılınca arar nasilsa. Baska arkadasiniz yok mu? Onlarla takilin.
Var da onlarda pek buraya gelmıyor.Arada telefonda konusuyoruz.Erkek arkadasım var hem arkadas hem sevgıli gıbı.O neden kesti onu merak edıyorum.En son 3 gun yazmadı.Bende pek yazmadım.Öyle aramız sogudu.Engellesem mi acaba

Keşke özetleseydin
Ne uzun konuydu(!)

Hamiledir, sevgilisi vardır, evlidir, ya da anlatmaya bile üşendiği uzun soluklu derdi vardır.

Mesaj atmak tarihe karıştı bu arada.
Genelde arayıp “hayırdır” diye soruyoruz

Back
X