- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Yokmuş.Ama kadın tahmın edıyormus bıseyler.Tabı cocugu oldugunu bılmıyordur kadınAdamın karısının haberi var mı gerçek eşinin yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yokmuş.Ama kadın tahmın edıyormus bıseyler.Tabı cocugu oldugunu bılmıyordur kadınAdamın karısının haberi var mı gerçek eşinin yani
Yazık yaa haberi yokAdamın dıger karısı bılmıyor.Adam sözde bosanamıyormusta.Gercı adam hıc kendı evıne gıtmıyor ama ıstese bosanır.Dogulu oldugundan dıger kadın bosamıyormus
Sanmıyorum ki.O kesti mesajları.Valaa bu arkadasımın sonu hayırlı degil.Ailesi duysa reddeder onuYazık yaa haberi yokresmen adam başka ev açmış kendine iki şrfsz allah belalarını versin. Neyse konu dağılmasın onların er geç belalarını verir allah. En yakın arkadaşını da sen mesaj at belki senden bekliyodur
Duysa keşke herkese rezil olsa yaptıgı şrfszlk. O adamın da çevresi duysa da kimse yüzlerine bakmasa dışlasalar herkes yolda görünce yolunu değiştirse. Ama nasıl ortaya çıkmayacak o çocuk büyüyecek sonuçtaSanmıyorum ki.O kesti mesajları.Valaa bu arkadasımın sonu hayırlı degil.Ailesi duysa reddeder onu
en yakınım diyorsun ya ona layık olsun istiyorsun, diğer insanlardan farklı olsun istiyorsun.hatırlatmaktan ziyade, napıyorsun nasılsın demesini beklemiştim. neyse arkadaşın konusunu zaptetmeyim :) ama insanlar böyle artık iyi gün dostuBen hatırlatıp daha çok üzmek istemezdim. Ama nasılsın diye de sorulur
O da bir şey mi, babam vefat etti 2 ay önce.cenazesine yarım saat uğradı ve bir daha aramadı en yakın arkadaşım dediğim insan.. insanlardan soğudum iyice
O
2 gun önce sezaryanla dogurdu o.Hastaneden çıkmadı sanırım.Kardesımle dogurdugu gun gıttık baska konusmadık.Bebegı cok tatlı.Kocası sen eşime bak falan dedi de gitmıycem.Sezaryanlı o yuzden bak dıyor.Çalışıyorum dıycem
SENİNLE İLGİLENMEYEN Bİ ARKADAŞIN OLMAMALI HEMEN AYRIL SENDEEn yakın arkadaşım 1 aydır mesaj atmıyor![]()