En yakın arkadaşımı kaybediyorum :(

coldcoffe

pek bi hayaliçe...
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2015
72
36
26
Merhaba, ne yapacağımı bilemedim ve buraya yazıyorum. Ağlamaktan bi hal oldum :KK43: buradaki dertlerin yanında küçük gelebilir sizlere ama ben o kadar üzülüyorum ki kafamı bir haftadır toparlayamıyorum ve deli oluyorum. Öncelikle biraz kıskanç biriyim çok denedim bunu aşmayı. İleri derece bir şey değil zararım yok kimseye ama sevdiklerimi kıskanır ve kendimi yıpratırım. Lisedeyim 16 yasındayım, arkadaslarım benim için çok önemli. Zaten ailemle bir şey paylaşamıyorum buna müsait bir yapıları yok, anlaşamıyoruz zaten. Belki de beni arkadaslarıma herkesden daha baglı yapan şey budur. Neyse. Benim bir arkadasım var. 3 yıldır arkadaşız ama nasıl desem enn yakın arkadaşımdır onu çok seviyorum o olmadıgı gün konuşmasak birgün hemen bir boşluk oluyor çünkü çok iyi anlaşıyoruz. Öyle kanka manka değiliz yani kardeşten de yakınız. Baska arkadaşlarım da var ama o ayrı. Herkesle zaman geçirebilirim vs ama ona derdimi anlatırım, yeri gelir onu dinlerim falan. Son zamanlarda yine bizim kızlardan bir x kişisi (sınıftan)arkadaşıma çok yakın davranmaya başladı sürekli onu soruyor, kanki deyip duruyor (bu tabiri hiç sevmem şahsen) resmen en yakın arkadaslarmış gibi davranıyor. Ben de biraz kıskandım biraz da arkadasıma da sinirlendim çünkü kız sürekli yanımızdan ayrılmıyordu ben de artık arkadasımla yalnız konusamıyordum ve arkadasım da bunun eksikliğini duymuyodu beraber üçümüz ne güzel takılıyoduk ona göre. Kız yanımızdayken de beni takmayıp sürekli arkadaşımla ilgileniyor zaten- ki bizim en iyi arkadas oldugumuzu hocalara kadar herkes bilir. Ben de bu sinirimin sonucu düşünmeye başladım onun için bu x kişisinden bir farkım yok demek ki. Ben ona çok deger veriyorum sonuçta. Ve biraz trip attım yanına falan ugramadım sınıfta. Eger hala en iyi arkadasıysam umursar heralde dedim. Ama öyle olmadı ben aradan çıkınca daha da yakın oldular beraber gidip geliyolar bi yerlere konuşuyorlar vs süperler. Bikaç kere yanıma geldi bişi mi oldu diye, diyemiyorum da ben seni kıskanıyorum. Bişi demedim hiç. küs gibi olduk ama ikisini her görüşümde araları iyi falan, üzüldüm ve musluklarımı tutamadım kahretmesin :KK43: herkes soruyo okulda, neyin var diye. Bir haftadır aglıyorum. Evet küçük degilim biliyorum ama ya gercekten kalbim çok kırık. Kimseye de anlatamadım. Sonra da düşündüm belki arkadasımın yerinde olsam bana trip atana karsı (yani bana karsı )baskasıyla yakın arkadas olabilirdim sonucta peşinden koşmuş gibi görünmek istemezdim diye. Ve bunu düşünerek yanına gittim bugun zaten x kişisi gelmemişti (3.kişi) ve aynı eskiden oldugu gibi konustuk vs çok iyi geçti vakit. Bugun de çaktırmadan siz ikiniz falan diyorum hiç tınlamıyo evet diyo(en yakınlarmış gibi). Aslında x kişisi de çok kötü bi kız değildir , hadi bizimle takılsın etsin ama en yakın arkadasımı elimden alıp yerime geçti şu bir haftada resmen. Dayanamıyorum agla agla çıkmıyo içimden. Ne yapayım lütfen yardımcı olun. Ablalığa muhtacım sanırım şu an. Ay çok uzun yazmışım lütfen kusuruma bakmayın :KK43:

G..: Gerçekten süper bir ikili oldular ve seneye okulu bırakıp açığa geçiyorlar, kesin kararları bu. O kadar yalnızım ki anlatamam, hiç arkadaşım yok. Diğer bir yakın arkadaşım vardı, tayin durumu yüzünden Ankara'da şu an. Ben nerede yanlış yapıyorum, arkadaşımı çok özledim ama o beni görmüyor artık :KK43:

Son düzenleme:
Ya ben sana kiyamamm :) canim benim arkadasliklarina cok deger verdigin belli. Ben de bu tarz seyler yasadim zamaninda o arkadaslarim suan yanimda degiller.. Kendini degersiz hissetme. Arkadasin senin degerini bilsin. Eger sana deger vermiyorsa kendini biraz geri cek sende. Baska arkadslarinla takjl bi sure

Ya ben sana kiyamamm :) canim benim arkadasliklarina cok deger verdigin belli. Ben de bu tarz seyler yasadim zamaninda o arkadaslarim suan yanimda degiller.. Kendini degersiz hissetme. Arkadasin senin degerini bilsin. Eger sana deger vermiyorsa kendini biraz geri cek sende. Baska arkadslarinla takjl bi sure
Ben de öyle yapıyordum. Kendimi geri çekeyim dedim küsmeye de tam kıyamadım trip attım. Ama dayanamadım eksikliği çok belli :KK43: aslında deger vermiyor değil veriyor ama eşit davranıyordu ikimize de. Benim bir farkım yokmuş gibi. Bugun o okula gelmediğinde yine eskisi gibiydik ama.

Son düzenleme:
:) Canım benim ya. :)
Ama sende yeniliklere açık olmalısın. Seninde başka başka arkadaşların olmalı. Onunda öyle. Belki o kızla da tanıyınca çok iyi arkadaş olacaktın. Bence bu huyundan vazgeçmelisin. Bu sadece bu arkadaşlığın için değil tüm hayatın boyunca sıkıntı verir sana.

Aynı şeyi bende yaşamıştım.arkadaşıma fazlasıyla değer veriyordum.kendi aramıza 3. Şahıs olan hoşuma gitmeyen hoppala arkadaşlarını sokmuştu.o onları tercih etti .kaybeden ben değil o oldu.arkadaşımda evlendi ,bende görüşmüyoruz.arkadaşım o beni sattığı arkadaşları da yok artık yanında.herkez evlendi yoluna gitti.sonuç ne oldu koca bir hiçç.yanımda kalan sadece ailem oldu.arkadaşlık bir yere kadar ama aile baki.

Bende böyle bir durum yaşamıştım ortaokuldayken noldu üzüldüm falan bitti arkadaşlığımız BN hiç acımam bitiririm kaç yıllık olursa olsun umrumda değil ailenle bağlarını geliştir ablan,kardeşin,abin falan varsa onları kendine arkadaş edin bir sürü arkadaş geldi geçti Hayatımdan artık 1 senedir arkadaş kabul etmiyorum hayatımda bir ablam var o bana yetiyor kimseye de ihtiyaç duymuyorum

sende başka insanlara şans ver.. belki de senin arkadaşlığına layık olacak başkaları vardır sınıfta..

yaşınız küçük herhalde :)
bu kadar üstünde durmayın büyüdükçe, olgunlaştıkça bu bağlılıklarınızdan kurtulursunuz.

ve o kız sizin sevgiliniz değil arkadaşınız
elbette başka arkadaşlıkları olacak bunu kabullenmeniz lazım.

Yaa ben de kaybediyorum falan deyince başka bir şey geldi aklıma. Tövbeler olsun.
Neyse ki o değilmiş.

Cnm benim yarin obur gun kendi kendine bu anlattiklarina gulceksin hangimizin yaninda okul arkadaslari var lise bitsin zaten arkadasliklarda bitcek onun icin hic uzulme hayatina yenilikler kat kimse icin uzulmeye degmez

yaşınız küçük herhalde :)
bu kadar üstünde durmayın büyüdükçe, olgunlaştıkça bu bağlılıklarınızdan kurtulursunuz.

ve o kız sizin sevgiliniz değil arkadaşınız
elbette başka arkadaşlıkları olacak bunu kabullenmeniz lazım.
Evet zaten önceden de başka arkadaşları da vardı. Ama arkadaş farklı, en iyi arkadaş farklı. Bence yani

Seninki bağımlılık olmuş. Sağlıklı değil. O arkadaşın en güzelini yapıyor. Bu huyunla sadece sen kaybedersin. Kimse sana tapmıyor değil mi? Başkalarıyla da arkadaşlık yapıyor diye trip atan, tavır yapan, soğuk duran insanı bir yere kadar çekerler. Siz birbirinizin tapulu malı değilsiniz. Başka arkadaşlarınız, hatta başka can ciğer dostlarınız olabilir. Arkadaşlık sevgili tribi kaldırmaz. Bu davranışlarını yaşına veriyorum. Sen yine de düzelmeye bak.

Boyle seyler yasaya yasaya goreceksin hayati.
Zaman lazim sadece sana.
Daha cok kucuksun.

Canım sen anlattıkca lise zamanıma döndüm içim cız etti bian.benimde senin gibi bi arkadaşım vardı 3 yıllık değil çocukluk arkadaşımdı gözümüzü açtık birbirimizi gördük aynı mahallede büyüdük vs. Hep ayni okulda okuduk liseye gelince bu arkadasa bi haller oldu hep başka arkadaş arayışındaydı bi derdi olurdu ağlardı gider ne oldu diye sorardım terslerdi beni sonra ne mi oldu senin gibi uzak durdum be git gide soğuduk arkadaşımla ve bende senin gibi uzuldum agladim sonra umursamadım yeni arkadaşlar edindim ve o arkadaşlarımla hala görüşürüz düğünüm oldu yalnız birakmadilar hamileyken hastahaneye yattım ziyarete geldiler bebeğimi görmeye geldiler vs cok vefalı dostlarım oldu onlar benim.velhasil çok takma zamanla daha güzel dostluklar edineceksin inşallah .

Sen de başka insanlara şans ver. Küçücüksün daha(diyene bak ben de 18 yaşındayım:KK45:) karşına ne dostluklar neler çıkar neler

Merhaba, ne yapacağımı bilemedim ve buraya yazıyorum. Ağlamaktan bi hal oldum :KK43: buradaki dertlerin yanında küçük gelebilir sizlere ama ben o kadar üzülüyorum ki kafamı bir haftadır toparlayamıyorum ve deli oluyorum. Öncelikle biraz kıskanç biriyim çok denedim bunu aşmayı. İleri derece bir şey değil zararım yok kimseye ama sevdiklerimi kıskanır ve kendimi yıpratırım. Lisedeyim 16 yasındayım, arkadaslarım benim için çok önemli. Zaten ailemle bir şey paylaşamıyorum buna müsait bir yapıları yok, anlaşamıyoruz zaten. Belki de beni arkadaslarıma herkesden daha baglı yapan şey budur. Neyse. Benim bir arkadasım var. 3 yıldır arkadaşız ama nasıl desem enn yakın arkadaşımdır onu çok seviyorum o olmadıgı gün konuşmasak birgün hemen bir boşluk oluyor çünkü çok iyi anlaşıyoruz. Öyle kanka manka değiliz yani kardeşten de yakınız. Baska arkadaşlarım da var ama o ayrı. Herkesle zaman geçirebilirim vs ama ona derdimi anlatırım, yeri gelir onu dinlerim falan. Son zamanlarda yine bizim kızlardan bir x kişisi (sınıftan)arkadaşıma çok yakın davranmaya başladı sürekli onu soruyor, kanki deyip duruyor (bu tabiri hiç sevmem şahsen) resmen en yakın arkadaslarmış gibi davranıyor. Ben de biraz kıskandım biraz da arkadasıma da sinirlendim çünkü kız sürekli yanımızdan ayrılmıyordu ben de artık arkadasımla yalnız konusamıyordum ve arkadasım da bunun eksikliğini duymuyodu beraber üçümüz ne güzel takılıyoduk ona göre. Kız yanımızdayken de beni takmayıp sürekli arkadaşımla ilgileniyor zaten- ki bizim en iyi arkadas oldugumuzu hocalara kadar herkes bilir. Ben de bu sinirimin sonucu düşünmeye başladım onun için bu x kişisinden bir farkım yok demek ki. Ben ona çok deger veriyorum sonuçta. Ve biraz trip attım yanına falan ugramadım sınıfta. Eger hala en iyi arkadasıysam umursar heralde dedim. Ama öyle olmadı ben aradan çıkınca daha da yakın oldular beraber gidip geliyolar bi yerlere konuşuyorlar vs süperler. Bikaç kere yanıma geldi bişi mi oldu diye, diyemiyorum da ben seni kıskanıyorum. Bişi demedim hiç. küs gibi olduk ama ikisini her görüşümde araları iyi falan, üzüldüm ve musluklarımı tutamadım kahretmesin :KK43: herkes soruyo okulda, neyin var diye. Bir haftadır aglıyorum. Evet küçük degilim biliyorum ama ya gercekten kalbim çok kırık. Kimseye de anlatamadım. Sonra da düşündüm belki arkadasımın yerinde olsam bana trip atana karsı (yani bana karsı )baskasıyla yakın arkadas olabilirdim sonucta peşinden koşmuş gibi görünmek istemezdim diye. Ve bunu düşünerek yanına gittim bugun zaten x kişisi gelmemişti (3.kişi) ve aynı eskiden oldugu gibi konustuk vs çok iyi geçti vakit. Bugun de çaktırmadan siz ikiniz falan diyorum hiç tınlamıyo evet diyo(en yakınlarmış gibi). Aslında x kişisi de çok kötü bi kız değildir , hadi bizimle takılsın etsin ama en yakın arkadasımı elimden alıp yerime geçti şu bir haftada resmen. Dayanamıyorum agla agla çıkmıyo içimden. Ne yapayım lütfen yardımcı olun. Ablalığa muhtacım sanırım şu an. Ay çok uzun yazmışım lütfen kusuruma bakmayın :KK43:
Aynısı lisedeyken benim de başıma gelmişti. Çok sevdiğim arkadaşım iki kızla çok yakın olmuştu. Ben de kıskançlıktan ölüyordum. Diğer ikisini de hiç sevmiyordum, çünkü karakterleri hoşuma gitmiyordu. Arkadaşımı sevgilisinden ayırdılar, başka bir çocukla arasını yaptılar. Ben küsmedim ama arama mesafe koydum. Diğerleri varken sınıfta, yanına gitmedim. Başka sıraya geçtim sıra arkadaşımla çok samimi oldum. Sonra da o kızlar iyice canımı sıkınca sınıfımı değiştirdim. Başkalarıyla arkadaş oldum. Onun da evine arada uğradım irtibatı koparmadım. Sonuç: Diğerleri onu yalnız bıraktı ve biz halen görüşüyoruz. Biri komple ilişkisini kesti, diğeri de sadece canını sıkmak için arıyor :) Şimdi ben onu aramıyorum o beni arıyor. Bu kadar takıntı yapma bence. Ben birini buldu mu diğerini umursamayanlardan nefret ederim. Arkadaşlığını hak etmiyor bence. Başkalarıyla samimi ol.

Dostluğa inanmıyorum ben.
Benimde dostla alakalı yakın tarihte bi konum var bak neler oldu.
Sadece maddiyattan yanına gitmedim diye 1 hafta mesajlarıma ya cevap vermedi veya geç yazdı.
Sonra olaylar büyüdü ve bitti.
Şimdi instagramdan foto paylaşıyor dost dediğin öyledir böyledir şöyledir yok bilmem ne falan filan diye.
Umrumda mı ?
Tabiikide değil !
Demeyi çok isterdim ama umrumda :KK43:
Şu var ki ben haklıyım diye düşünüyorum.
Ve bunu bi çok kişiye anlattım başka görüşler edineyim diye herkes haklı olduğumu hatta sonra bida benim gibi yazmıcaklarını söylediler.
Zaten o kişiyede dost olarak zirve bendim.
Şimdi dostlukları hep bi kaç yıl sonra adını bile hatırlamıcağı kişiler.
O yüzden onun dostluklarında bi sıkıntı çıkıcak biliyorum :)
Benimkinde de çıkarr ama ben kimseye güvenmiyprum.
Onun gibide daha 2. sınıf öğrencileri gibi göndermeli sözler paylaşmıyorum.
SAdece bi göndermeli sözü beğendim o kadar :KK70: :KK70:
Kendi silahının namlusunu ona çevirmiş oldum oda biraz göz(t) oldu bence :KK70:
İyide oldu.
Bende sonra bizim fotomuz vardı 1 tane onu kaldırdım mutluyum :)
Yolda gördüğündede yüzünü ekşitti herşey tamam.
Bu benlik değil.
Zaten dostluk diyede bişey yok.
Herkes çıkarcı.
O yüzden güvenme.
Hele seni satıyorsa onun kişiliğinden şüphe et.
Emin olsan bile kişiliğinden şüphe et :KK66:

X