En yakin arkadasimin babasi bana küfür etti

merhabalar sadece akşamları girebiliyorum okulum yüzünden sakin olun..
Zaten ailemin arkamda duracağını bilsem her şeyi yaparım o adama ama aileme söylemesi riskini göze alamam.Sizce gidip adamla bi konuşsam mı?
Konuyu açıp sonrada bir gram bir şey yazmadan gitmiyorlar mı offff ki off . İnsanlar burda sana bir şeyler yazıyor, fikir veriyor !! O insanların fikirlerine saygınız olsun ya ...
ya bu arada konu sahibi yazıp duruyoruz dünya kadar soru sorulmuş birine bir cevap ver yahu telapati yöntemiyle mi anlayacağız

1.kaç yaşındasın
2.en yakın arkadaşın ne tepki verdi
3.öpüşmeli sevişmeli şeyler yazıyor diye mi babası öyle dedi yoksa en yakın arkadaşınla mı öyle şeyler yazıyor diye ya da kısaca neye kızdı ki öyle dedi tam olarak?
18,
en yakın arkadaşım babasına bağırıp durumu izah etti zaten ayrıldıktan bi kaç saat sonra yanıma falan geldi ben ona açıkladım sorun yok falan dedi ama içime dert oldu kolay bişey değil..günlüğümde oğlu hakkında hiç bir şey yazmıyor..sevişme vs. de değil..

18,
en yakın arkadaşım babasına bağırıp durumu izah etti zaten ayrıldıktan bi kaç saat sonra yanıma falan geldi ben ona açıkladım sorun yok falan dedi ama içime dert oldu kolay bişey değil..günlüğümde oğlu hakkında hiç bir şey yazmıyor..sevişme vs. de değil..
o zaman niye öyle saçmalamışki adam anlamadım
çok feci bence hiç yüzyüze gelme adamla bi tuhaf biri gibi

Sana birsey diyeceğim ama eminim ki yapmayacaksin yasin gereği. Ama yaparsan ilerde kendine saygısı olan biri olacaksin.

O en yakın arkadasim dediğin oglani hemen çıkar hayatından. Ne bir selam ne bir sabah. Babasi 18 yaşında tanimadigi bir genç kiza orsp diyebilen biri. Bu da onun oğlu. Sakın sakin bunlarla bir daha muhattap olma mahallelerine uğrama.
Adamla konuşmayı falan aklından bile geçirme.
Korkma anneni falan da arayamaz.
O arkadaşım dediğin oglana da hiç açıklama bile yapmadan yok ey hayatından. Sil engelle tek kelime bile konuşma.
Bir abla tavsiyesi.

Sana birsey diyeceğim ama eminim ki yapmayacaksin yasin gereği. Ama yaparsan ilerde kendine saygısı olan biri olacaksin.

O en yakın arkadasim dediğin oglani hemen çıkar hayatından. Ne bir selam ne bir sabah. Babasi 18 yaşında tanimadigi bir genç kiza orsp diyebilen biri. Bu da onun oğlu. Sakın sakin bunlarla bir daha muhattap olma mahallelerine uğrama.
Adamla konuşmayı falan aklından bile geçirme.
Korkma anneni falan da arayamaz.
O arkadaşım dediğin oglana da hiç açıklama bile yapmadan yok ey hayatından. Sil engelle tek kelime bile konuşma.
Bir abla tavsiyesi.

Cok zor olacak gercekten yakin arkadaşimdi ama öyle yapacağım sonuçta onlar bi aile,bi şey olsa çocuk benim değil babasinin yanında olur hic gerek yok o gunden beri pek konusmadik zaten normalde sabahlardik bana mesaj atiyor kisa kesiyorum

Sizin günlüğününüzü nasıl okumuş ben ona takıldım açıkçası ?
Farzedelim ki okudu bu onun size hakaret etme hakkını doğurmazki !
Çok çok oğlunu engeller görüşmemesini sağlar.
Ne cesaret ne insanlar var ya !!

Günlüğünüzü çantanızda mı gezdiriyorsunuz?
Özel alanınızı taciz ettiği ve hakaret ettiği için şikayet edin.

Günlüğünüzü çantanızda mı gezdiriyorsunuz?
Özel alanınızı taciz ettiği ve hakaret ettiği için şikayet edin.

Evde birakirsam ailem okur diye ben asla yanimdan ayirmiyorum gunlugumu..Bi kez yanimdana ayirdin iste basima gelenler bunlar..basima dert oldu iyice yakıcam yada denize atıcam..
Edebilsem keşke ama ailem öğrenir

Evde birakirsam ailem okur diye ben asla yanimdan ayirmiyorum gunlugumu..Bi kez yanimdana ayirdin iste basima gelenler bunlar..basima dert oldu iyice yakıcam yada denize atıcam..
günlüğünde ne yazıyordu da sinirlendi bu adam bu akdar?
eninde sonunda böyle birilerinin eline geçer işte.
günlük işi sakat iş.
bi de çok çok özelini filan yazmışssan.
açıkcası bence kurtulsan iyi olur günlüğünden

sen şu günlüğün içeriğini bi de hele okuldan mı kaçtın erkek arkadaşın mı var öpüştün mü seviştin mi nedir yani?

Back
X