Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence çantasını karıştırması, günlüğünü okuması vs. tuhaf değil. Düşünsenize eve geliyorsun, kimse yok ve evde daha önce hiç görmediğin bir çanta var. Kim olsa açar bakar, içindekileri karıştırır.
Ortada birşey yokken kalkıp sokak ortasında hakaret etmesi, oğlunu yanından alması filan tuhaf ama, genelde erkek çocuklarına böyle davranmaz babalar, kız arkadaşlarının yanında böyle küçük düşürmezler kızı sevmeseler de.
Adamın günlüğünüzü okuması cok sacma vesile olan arkadaşınız olabilir mi? Açıkcası hiç sanmıyorum bir babanın bu tarz şeylerle durup dururken uğraşacağını.Merhaba arkadaşlar iyice dert kazani yaptim burayi ama moralim çok bozuk...
en yakin arkadaşım (erkek)ın babasi bi kaç hafta önce tesadüfen günlüklerimi okudu.Bugün karsilastigimizda ise bana milletin içinde cok afedersiniz o.... diye bağırdı..Hayir oyle sandiginiz gibi şeylerde yazmadım.Yazsam bile ona ne ki...neye uğradığımı şaşırdim herkes bana bakti kilitlendim hic bisey diyemedim arkadaşimi yanimdan cekip bidaha bu o.... yu getirme buralara dedi.Ustelik gunlugumun arasindaki okul belgelerimden falan annemin numarasini almış beni tehdit etti..daha once hic bu kadar gururum kırılmamıştı cok rezil hissettim hic bisey yapmadigim halde...Nasil duzeltebilirim
Insan aleyhine kullanilacak hatalarini neden gunlugune yazar ki? Tamam gunlugunuz size ozel ama onu saklamak kolay olmuyor maalesef, boyle densizler cikip okuyabiliyorlar, o gunlugu yok etmekte fayda var.Malesef yaptığım hatalar var annemin bilmesini istemiyorum bazı ailenin hoş gorebileceği şeyler ama benim annemin değil
oraya takıldım hayvan herif adiGenc bı kızın cantasını karıstırıp bırde gunluk okuması hayırdır ne nıyetle yaptı bunu pıslık 27 yasımdayım babamın bır kere bıle cantama dokundugunu grmedım 3 yıllık evlıyım esım cantamın fermyarını dahı acmamıstır bı adam bı yabancının cantadında ne arıyor kı ? Ne bulmak ıcın bakıyor ? Neden gunlugu okuyor ? Igrenc sey !!!
+1Kızım sen ergen değil misin? Adama orada tepkini koymadın mi? Çığlık çığlığı bağırıp ağlama krizlerine girip bana nasıl böyle dersin babam yaşımda adamsın hiç mi utanman yok. Senin de çocukların var. Onlara böyle davransalar hoşuna gider mi vs diye konuşup adamı susturacaktin. Bak nasıl kaçıyordu yanından.
aynenanne babaların, çocuklarına bu psikolojiyi yaşatmasına sinir oluyorum.
o kim ki sana hakaret etme yetkisine sahip?
altta kalmasaydın keşke