merhaba biraz uzun anlatmak zorundayim umarim okursunuz en yakin dedigim 6 senelik kiz arkadasim var erkek arkadasima sarilip kucagina cikip gulusmelerini gozumun onunde yapti fakat ben o zamnalar kendimi suclamistim sonucta kardes ya belki ben kuruntuluyumdur kotu niyeti yoktur diye ama salaklikti. En son en yakin arkadasim olan insan sinifca yemege gitti o ortamda eski sevgilim de vardi ayni siniftayiz biz. neyse o gun gidemedim zor gunler gecirdim saglikla ilgili aile sorunlari hersey . ona ihtiyacim olduugnu yazdim ama cevap bile vermedi. daha sonra gecen gun hep beraber gorustuk eski sevgilimle 1 sene beraberdik. tekrar baristik sariliyoruz opuyoruz birbirimizi bunun surati dustu birden koca ortamda herkes bize bakip gulumsuyor mutlu oluyor bunun surati bes karis. ondan sonra o gunun sonunda erkek arkadasimla konusuyoruz ozel birsey bir kenarda geliyor erkek arkadasima vurup kaciyor dikkat cekmeye calisiyor sebeklikler yapiyor erkek arkadasimda bende rahatsiz olduk konusamadik. daha sonra erkek arkadasima en son vurdugunda iste ona kolunu atti sevgilim ona bir mutlu oldu anlatamam. daha sonra sevgilim geldi bana sarildi. cok erkek arkadasimiz var sinifca hic kimseye boyle yapmiyor sadece bebim erkek arkadasima yapiyor ve herkes bunun farkinda. sizce bu kizin bunu yapmasinin sebebi nedir? sevgilime mi asik? bana gicikligina yapacagi bir kavgamiz vs de yok? bugun ilk o arkadasla gorustuk bi kiz grubumuz var sonra sevgilim geldi biz gidecekti durup dururken gecen beraberken kokun ustume sinmis dedi erkek arkadasimda kaldi oyle. ne zaman sevgilime yazmak istesem ben arayimmi diyor. uzun yazdim ama yardimizina ihtiyacim var . ne yapmam gerekitigini bile bilemiyorum. cok parlayan bi insan ona bunlari anlatirsam ben kotu oluurum onada eminim.