En yakin arkadasimin bana yasattiklari...

gustawo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2015
15
3
31
merhaba biraz uzun anlatmak zorundayim umarim okursunuz :KK43: en yakin dedigim 6 senelik kiz arkadasim var erkek arkadasima sarilip kucagina cikip gulusmelerini gozumun onunde yapti fakat ben o zamnalar kendimi suclamistim sonucta kardes ya belki ben kuruntuluyumdur kotu niyeti yoktur diye ama salaklikti. En son en yakin arkadasim olan insan sinifca yemege gitti o ortamda eski sevgilim de vardi ayni siniftayiz biz. neyse o gun gidemedim zor gunler gecirdim saglikla ilgili aile sorunlari hersey . ona ihtiyacim olduugnu yazdim ama cevap bile vermedi. daha sonra gecen gun hep beraber gorustuk eski sevgilimle 1 sene beraberdik. tekrar baristik sariliyoruz opuyoruz birbirimizi bunun surati dustu birden koca ortamda herkes bize bakip gulumsuyor mutlu oluyor bunun surati bes karis. ondan sonra o gunun sonunda erkek arkadasimla konusuyoruz ozel birsey bir kenarda geliyor erkek arkadasima vurup kaciyor dikkat cekmeye calisiyor sebeklikler yapiyor erkek arkadasimda bende rahatsiz olduk konusamadik. daha sonra erkek arkadasima en son vurdugunda iste ona kolunu atti sevgilim ona bir mutlu oldu anlatamam. daha sonra sevgilim geldi bana sarildi. cok erkek arkadasimiz var sinifca hic kimseye boyle yapmiyor sadece bebim erkek arkadasima yapiyor ve herkes bunun farkinda. sizce bu kizin bunu yapmasinin sebebi nedir? sevgilime mi asik? bana gicikligina yapacagi bir kavgamiz vs de yok? bugun ilk o arkadasla gorustuk bi kiz grubumuz var sonra sevgilim geldi biz gidecekti durup dururken gecen beraberken kokun ustume sinmis dedi erkek arkadasimda kaldi oyle. ne zaman sevgilime yazmak istesem ben arayimmi diyor. uzun yazdim ama yardimizina ihtiyacim var . ne yapmam gerekitigini bile bilemiyorum. cok parlayan bi insan ona bunlari anlatirsam ben kotu oluurum onada eminim.

Erkek arkadaşınıza ayar çekin. Sınırları belirleyecek odur. Sevgiliniz konuşsun onunla, bu hareketlerden rahatsız olduğunu dile getirsin. Tabi rahatsız oluyorsa.

Eski sevgilim demişsiniz , anlamadım; iki sevgili mi var ?

hayir 19 . sadece sorunu anlatmak istedim neden yadirgiyorsunuz
Yadırgamadım, ciddi ciddi sordum. Okurken ortaokul veya lise diye tahmin ettim. Hızlı okudum, gözden kaçırmış olabilirim. Olaylar o kadar saçma ki, kucağa oturmalar, kendine sarkan kıza kolunu atmalar falan. Bence kızdan direkt kurtulun, böyle insanları hayatımızda alırsak stres kaynağı olmak dışında hiçbir katkıları olmaz. Erkek arkadaşınızda da suç var, açıkça yüz veriyor. O da tekin değil, dikkatli olmakta fayda var.

siz tepki vermeyin erkek arkadaşınız terslesin. uzaklaştırsın kendisinden. sonra sizi kıskanç manyak durumuna düşürür.

ben de lise zannetmiştim
erkek arkadaşın kesinlikle kıza tavrını koymalı..

Yadırgamadım, ciddi ciddi sordum. Okurken ortaokul veya lise diye tahmin ettim. Hızlı okudum, gözden kaçırmış olabilirim. Olaylar o kadar saçma ki, kucağa oturmalar, kendine sarkan kıza kolunu atmalar falan. Bence kızdan direkt kurtulun, böyle insanları hayatımızda alırsak stres kaynağı olmak dışında hiçbir katkıları olmaz. Erkek arkadaşınızda da suç var, açıkça yüz veriyor. O da tekin değil, dikkatli olmakta fayda var.

haklisiniz anca boylr iliskiler o donemlerde olur fakat oyle sorunca bende bozuldum. lise son sinifiz. yillarca yakin arkadasim oldugu icin birseyde diyemiyorum desem kuruntulu ben olacagim onlarin gozunde. sevgilimle konustm bu konuyu istedigim gibi mesafe koydu ama hala arkadasim surekli onunla ugrasip duruyor. nereye kadar gidecek boyle bilmiyorum. zaten yakinda herkes birbirinden kopar diye dusunuyorum.

Erkek arkadaşınıza ayar çekin. Sınırları belirleyecek odur. Sevgiliniz konuşsun onunla, bu hareketlerden rahatsız olduğunu dile getirsin. Tabi rahatsız oluyorsa.

Eski sevgilim demişsiniz , anlamadım; iki sevgili mi var ?

Yanitlara dayanarak sevgilimle konustum. sevgilim gerekn mesafeyi koyuyor muhabbet etmiyor artik . fakat kiz yine ayni o oyle yapinca daha da abartmaya basladi surekli ilgilenmeler vs/ neyseki son gunlerimiz beraber

merhaba biraz uzun anlatmak zorundayim umarim okursunuz :KK43: en yakin dedigim 6 senelik kiz arkadasim var erkek arkadasima sarilip kucagina cikip gulusmelerini gozumun onunde yapti fakat ben o zamnalar kendimi suclamistim sonucta kardes ya belki ben kuruntuluyumdur kotu niyeti yoktur diye ama salaklikti. En son en yakin arkadasim olan insan sinifca yemege gitti o ortamda eski sevgilim de vardi ayni siniftayiz biz. neyse o gun gidemedim zor gunler gecirdim saglikla ilgili aile sorunlari hersey . ona ihtiyacim olduugnu yazdim ama cevap bile vermedi. daha sonra gecen gun hep beraber gorustuk eski sevgilimle 1 sene beraberdik. tekrar baristik sariliyoruz opuyoruz birbirimizi bunun surati dustu birden koca ortamda herkes bize bakip gulumsuyor mutlu oluyor bunun surati bes karis. ondan sonra o gunun sonunda erkek arkadasimla konusuyoruz ozel birsey bir kenarda geliyor erkek arkadasima vurup kaciyor dikkat cekmeye calisiyor sebeklikler yapiyor erkek arkadasimda bende rahatsiz olduk konusamadik. daha sonra erkek arkadasima en son vurdugunda iste ona kolunu atti sevgilim ona bir mutlu oldu anlatamam. daha sonra sevgilim geldi bana sarildi. cok erkek arkadasimiz var sinifca hic kimseye boyle yapmiyor sadece bebim erkek arkadasima yapiyor ve herkes bunun farkinda. sizce bu kizin bunu yapmasinin sebebi nedir? sevgilime mi asik? bana gicikligina yapacagi bir kavgamiz vs de yok? bugun ilk o arkadasla gorustuk bi kiz grubumuz var sonra sevgilim geldi biz gidecekti durup dururken gecen beraberken kokun ustume sinmis dedi erkek arkadasimda kaldi oyle. ne zaman sevgilime yazmak istesem ben arayimmi diyor. uzun yazdim ama yardimizina ihtiyacim var . ne yapmam gerekitigini bile bilemiyorum. cok parlayan bi insan ona bunlari anlatirsam ben kotu oluurum onada eminim.
Herşeyi geçtim de bu nedir arkadaşım? Bu normal bir cümle mi? nasıl tepki vermezsiniz ya da nasıl erkek arkadaşınız azıcık uzaklaşma ihtiyacı hissetmez.. Bence erkek arkadaşınız da tekin değil. Hatta yine bence kız arkadaşınızla flörtleşmiş siz ayrıyken...

Kız bildiğin sevgiline yazıyor. Sevgilin de tavır koymamış. Bildiğin flörtleşiyor sevgilinle, hem de en yakın arkadaşın ya. Aşık olmak kimsenin elinde değildir ama bir insan arkadaşının sevgilisine aşık olduysa ona yavşamak yerine, unutmak için mesafe koymalı Bence.

Sen bu kızı çıkar hayatından, sevgilinde sende mesafe koyun. Sevgilin farkında mı peki olayların?

Herşeyi geçtim de bu nedir arkadaşım? Bu normal bir cümle mi? nasıl tepki vermezsiniz ya da nasıl erkek arkadaşınız azıcık uzaklaşma ihtiyacı hissetmez.. Bence erkek arkadaşınız da tekin değil. Hatta yine bence kız arkadaşınızla flörtleşmiş siz ayrıyken...

senelerdir yedigimiz ictigimiz ayri gitmez bende , egoist bir insan ben orda sesimi cikarsam o zaman cikmadigimiz icin sevgilim egosunu tatmin edecekti kiz arkadasimda eminim beni suclayacakti herkesin arasinda. susmak zorunda kaldim bir neyi. daha sonra aldim kac kere konustum ama yapmadi birsey. erkek arkadasim tekin degil fakat o zamanlar beni kiskandirmak icin cabaliyordu. fakat kiz bunu farkli gordu sanirim. insan nasil en yakinim dedigi insanin gunlerce agladigi uzuldugu insana bunu yapabilir hala aklim almiyor. dun yine birlikteydik erkek arkadasimla daha once konustugum icin o hep temkinli uzak davrandi ama kiz arkadasim surekli emre ac misin emre soyle boyle surekli sevgilimle baglanti kurmaya calisti. Acaba dedim ben mi boyle goruyorum yakin bir arkadasima dikkat ermesini soyledim aksam aradim konustuk oda ayni seyleri dusunuyor.. benden buyuksunuz boyle insanlari gormek cok yipratiyor insani.

Arkadas diye cok bile sabretmissin sen, ben olsam yolardim oyle arkadasi. Herkes yerini bilmeli ne kadar yakin bi arkadasta olsa senin sevgiline nasil dokunabilir o. Sen olsaydin onun erkek arkadasina o kadar yakin davranirmiydin??

Arkadasindan uzak durmalisin bence. O kiz ya seni kiskaniyo ya da sevgilinde gozu var. Yaptiklari hic normal bisey degil. Sevgilininde ondan rahatsizmidir degilmidir bilemem, ama bu kiz guvenilecek biri degil. Guvenemiyecegin birinide hayatina " en yakin arkadas" diye sokarsan ilerde cok basin agrir.

Kız bildiğin sevgiline yazıyor. Sevgilin de tavır koymamış. Bildiğin flörtleşiyor sevgilinle, hem de en yakın arkadaşın ya. Aşık olmak kimsenin elinde değildir ama bir insan arkadaşının sevgilisine aşık olduysa ona yavşamak yerine, unutmak için mesafe koymalı Bence.

Sen bu kızı çıkar hayatından, sevgilinde sende mesafe koyun. Sevgilin farkında mı peki olayların?

soylemek istedim fakat o zaman kiz in daha cok dikkatini cekmesinden korktum. hani aklina sokmayim olmayan birseyi diye. fakat gecen gunlerde artik rahatsiz oldugumu bellirttim ama isim vermeden. suan gayet iyi durumumuz sevgilimle. fakat kiz icin ayni seyi soyleyemecegim. Bir insanin nasi midesi alabiliyor aklim almiyor. belki cok normal bir kisi olsa bu kadar yipratmazdim kendimi en yakin olunca insan ne yapacagini dusunecegini sasiriyor.

X