- 2 Ocak 2018
- 308
- 88
- 103
- Konu Sahibi kahvesevenkiz
-
bence isin icine gurur girdigi icin öyle oluyor, yoksa neden olmasin kiArtık eskisi gibi olmaz. Birşeyler gidince geri gelmiyor.
Kesinlikle. Ya bide o da yetmedi ortak arkadasimizla görüstügümüzde onu sordum yazmadigini söyledim o da ben ona uygun bi dille anlatirim dedi. Bunlar bulustu sosyal medya ya foto atiyorlar bulustuklarina dair, gezip tozuyorlar ve hala tik yok. Ben basbaya elimden geleni yaptim kendisi bilir. Bide o ortak arkadas bana tavir yapiyor. Su an fark ettimde kurtulmusum bence böylesi gururlu birinden.Biraz zaman tani, eger O da arkadasligini ozlerse iletisime gecer zaten.
Lise yillarindan, yedigim ictigim ayri gitmeyen bir arkadasimla 2 kez epey tartisarak koptuk. Araya seneler girdi her defasinda da. Evlendi beni dugunune cagirmadi vs. Simdi en yakinim, her gun konusuyoruz mutlaka aradaki mesafeye ve zaman farkina ragmen.
Zaman gecince insan daha net bakabiliyor olaya ve empati kurabiliyor. Elinden geleni fazlasiyla yapmissin, kendini geri cek bakalim ne olacak.
Bana göre ben daha cok düsünen üstüne düsen tarafim :)Tam olarak ne sebeple tartıştınız. Bu kadar üstüne gittiğnize göre siz daha haksız olan tarafsınız. Eğer öyle değilse bu kadar çaba size yazık
Iyi ben de zaten artik istemiyorum onu; konuyu yine düsününce sogudum gururundaneski konunu hatirliyorum senin. bence artik kizi rahat birakmalisin. o kendine sensiz bir hayat ciziyor ve bence bunun gururla alakasi yok. seni istemiyor.
Biten arkadasliklar gercek arkadasliklar degil bence. Yillardir tanidigin kisiyi arkadaslik ettigin kisiyi kolay silemezsin bana göre, karaktere bagli bu tabi.Arkadaşlıkta ince bir çizgi var. Bazen bir sürü soruna rağmen devam edebiliyor, bazen tek bir olayda eski samimiyet yakalanamayacak şekilde bitiyor. Arkadaşınızın size kızgın, kırgın olduğunu dolayısıyla sizin yapabileceğiniz bir şey olduğunu sanmıyorum; ama o arkadaşlığınızı bitirmiş görünen o ki o olaydan sonra. Bence kovalamayı bırakın, kabul edin. Ya da açık açık konuşabilir miyiz önemli, deyip alın karşınıza içinizdekileri samimiyetle anlatın sorun. Başka yolu yok böyle yapmacık bir durum oluyor bir şey varmış gibi de ama yokmuş gibi de.
Ne bileyim eski tat gelmiyor. Anneyi kardeşi eşi affediyorsun da arkadaşı silip atiyorsunbence isin icine gurur girdigi icin öyle oluyor, yoksa neden olmasin ki
Ben de araya birinin sokulmasını anlayamıyorum ve asıl sorunu derinlestiren aracılar olabiliyor .Kesinlikle. Ya bide o da yetmedi ortak arkadasimizla görüstügümüzde onu sordum yazmadigini söyledim o da ben ona uygun bi dille anlatirim dedi. Bunlar bulustu sosyal medya ya foto atiyorlar bulustuklarina dair, gezip tozuyorlar ve hala tik yok. Ben basbaya elimden geleni yaptim kendisi bilir. Bide o ortak arkadas bana tavir yapiyor. Su an fark ettimde kurtulmusum bence böylesi gururlu birinden.
senin acindan daha iyi olur ve bence artik kendine yeni bir hayat cizmwlisin.Iyi ben de zaten artik istemiyorum onu; konuyu yine düsününce sogudum gururundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?