En yakin arkadasimla adeta koptuk

kahvesevenkiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2018
308
88
103
Gecen sene haziran gibi tartismistik agir seyler söyledik birbirimize, üzdük birbirimizi ondan önce bir sogukluk vardi konuyu fazla uzatmiyim. Her neyse bu kavgadan sonra ben edemedim yazdim görüsmek icin o gün olmaz fln dedi, bidahakinde tatildeydi, daha sonrasinda cicek aldim icimden geldigi icin ve kahveye davet ettim. Her sey iyiydi hostu derken o günden sonra ne yazdi ne de etti. Normalde benim dogum günümü hep kutlamak icin disari cikardik o sene sadece mesaj atti mesela. Daha sonra görüselim mi falan diye de tabi yazmadi hic. Aslinda beni arkadasligindan sildigini acikca belli ediyordu ama ben onu sevdigimden yakin arkadas bildigimden yine yazdim hal hatir sormak icin, iyi oldugundan ve sinav döneminde oldugundan bahsetti. Bende sinavlarin bitince görüselim dedim orda kaldi. Artik yüzsüzlükte yapmak istemiyorum onun yazmasini bekliyorum. Bu durumda onun yazmasi gerekmez mi sizce de? baskalarina davetiye yollar gibi görüsmek istiyor, beni adeta ignore ediyor. baskalariyla geziyor ama beni tinlamiyor bir mesaj atamiyor. Ne yapicami sasirdim. Ne yapmaya calisiyor onu da anlamiyorum. O üzüldü sanki ben üzülmedim mi. Gönlümü almiyor bir de üzerine kiskandirip arkadasliktan siliyor. Eskisi gibi olmayi cok isterim ama sanirim cok gec. Cidden cok sevdigim bir arkadasimdi cok kirdigi icin beni duygusal oldugum icin de agir konusmustum o da hos sözler etmemisti. Onun burcu basak yükseleni aslan. tam bir aslan gururu var sanirim onda. Siz ne diyorsunuz? lütfen akil verin be. cocuk mocukta degiliz yaslar 24. Icimden tekrar yazmak geliyor ama yazsam mi yazmasam mi bilemedim.. ne bekliyor benden?

Tam olarak ne sebeple tartıştınız. Bu kadar üstüne gittiğnize göre siz daha haksız olan tarafsınız. Eğer öyle değilse bu kadar çaba size yazık

Arkadaşlıkta ince bir çizgi var. Bazen bir sürü soruna rağmen devam edebiliyor, bazen tek bir olayda eski samimiyet yakalanamayacak şekilde bitiyor. Arkadaşınızın size kızgın, kırgın olduğunu dolayısıyla sizin yapabileceğiniz bir şey olduğunu sanmıyorum; ama o arkadaşlığınızı bitirmiş görünen o ki o olaydan sonra. Bence kovalamayı bırakın, kabul edin. Ya da açık açık konuşabilir miyiz önemli, deyip alın karşınıza içinizdekileri samimiyetle anlatın sorun. Başka yolu yok böyle yapmacık bir durum oluyor bir şey varmış gibi de ama yokmuş gibi de.

eski konunu hatirliyorum senin. bence artik kizi rahat birakmalisin. o kendine sensiz bir hayat ciziyor ve bence bunun gururla alakasi yok. seni istemiyor.

Egerki arkadaşınızın içinde soguma olduysa elinizden gelen birşey yok. Bazı insanlar öyle söylenen agır sözleri unutamaz, belki kin tutmaz ama içimde yara olur söyleyene karşı sogutur zaman içinde ve uzaklaşır gider insan. Açıkçası ben de öyle oldugum içim arkadaşlığa çok önem veririm ama sevdigim bi insandan hak etmediğim bi muamele görürsem ya da zor zamanlarımda yalnız bırakılırsam soguyorum açıkçası ve tamir edilemez bi sogukluk. Sonrası gelmiyor zaten çünkü içimden geldigi gibi davranamıyorum, samimiyet bitiyor. Haliyle zamanla arkadaşlık ta bitiriyor

Biraz zaman tani, eger O da arkadasligini ozlerse iletisime gecer zaten.

Lise yillarindan, yedigim ictigim ayri gitmeyen bir arkadasimla 2 kez epey tartisarak koptuk. Araya seneler girdi her defasinda da. Evlendi beni dugunune cagirmadi vs. Simdi en yakinim, her gun konusuyoruz mutlaka aradaki mesafeye ve zaman farkina ragmen.

Zaman gecince insan daha net bakabiliyor olaya ve empati kurabiliyor. Elinden geleni fazlasiyla yapmissin, kendini geri cek bakalim ne olacak.

Kesinlikle. Ya bide o da yetmedi ortak arkadasimizla görüstügümüzde onu sordum yazmadigini söyledim o da ben ona uygun bi dille anlatirim dedi. Bunlar bulustu sosyal medya ya foto atiyorlar bulustuklarina dair, gezip tozuyorlar ve hala tik yok. Ben basbaya elimden geleni yaptim kendisi bilir. Bide o ortak arkadas bana tavir yapiyor. Su an fark ettimde kurtulmusum bence böylesi gururlu birinden.

Biten arkadasliklar gercek arkadasliklar degil bence. Yillardir tanidigin kisiyi arkadaslik ettigin kisiyi kolay silemezsin bana göre, karaktere bagli bu tabi.

Sizi anlıyorum. Ben de bunun için çok cabalamistim, eskisi gibi olalım istedim taa ki onu telefonlarımı acmayip, bir baskasiyla otelde tatil yaptığını görene kadar. Görüşmek istemiyorsa bay bay diyeceksiniz bu kadar. Zorla güzellik olmaz.

Ben de araya birinin sokulmasını anlayamıyorum ve asıl sorunu derinlestiren aracılar olabiliyor .

Siz zaten tartismanizdan sonra adip atip davet etmissiniz yetmemis tekrar aramissiniz artik o adım atmıyorsa demekki tamamen bitirmiş. Bence düşünmeyin artık, biliyorum fotograf gördükçe insanın içi acıyor, sosyal medyadan da silebilirsiniz inanın büyük ferahlık olacak.

Ben de çok sevdiğim bir arkadaşımı sildim. Şimdi diyorum ki yıllarca boşuna çekmişim. Bazı insanların yokluğu daha çok huzur veriyor. Siz de boşverin sizi istemeyeni hiç istemeyin

Benimde böyle sildigim sözde yakın arkadasım olmustu
Bence aramayın istemiyor sizle görüşmek konusmak zorla olcak değil ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…