• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en yakın arkadaşımla başım dertte :(

Ben Türk toplumundan sıkıldım. Hemde çok sıkıldım. Bu tip şeyleri bende yaşadım, bu kadar aleni olmasada yaşadığım şeyler oldu. Ve sonuçta izlemeye başladım bu milleti, arkadaş dostları hepsini.
Gördüm ki beş para etmez bi toplumuz.

annemin tesbiti herşeyi çok takıyormuşum kafaya herkes herkesi sevmek zorunda değil mesafeni koy başın ağrımasın sonra diyor ama onların zamanın da bu kadar kötülük yoktu tabi ..

ah yaa şu kadının eşin de gelmiyor mu yaa diye kıvranmaları bile yeterliymiş aslında anlamaya :KK43:

normalde yakın kız arkadaşlar baş başa görüşmek isterler çünkü. rahat dedikodu yapabilmek için :-):KK73::KK73:

ah yaa şu kadının eşin de gelmiyor mu yaa diye kıvranmaları bile yeterliymiş aslında anlamaya :KK43:

normalde yakın kız arkadaşlar baş başa görüşmek isterler çünkü. rahat dedikodu yapabilmek için :-):KK73::KK73:

evet aynen üstelik 6 aydır ilk defa görüşüryoruz napıcaksın kocamı ben de tam tersi istemem adamları dediğin gibi onların yanında herşey konuşulmuyor ki düşünürsen 6 ay olmuş bi sürü konuşcak mevzu olur adamı niye soruyorsun niyet belli çünkü sanıyorki ben hiç birşey anlamıyorum

Ben Türk toplumundan sıkıldım. Hemde çok sıkıldım. Bu tip şeyleri bende yaşadım, bu kadar aleni olmasada yaşadığım şeyler oldu. Ve sonuçta izlemeye başladım bu milleti, arkadaş dostları hepsini.
Gördüm ki beş para etmez bi toplumuz.
Bazı kişilerin yaptığı şeyleri bir topluma mal edemezsiniz, 'beş para etmeyen' sizin düşünceleriniz

Aziz Nesin 'in zamanın da söylediği bir şey geldi de aklıma ne kadar haklıymış diyorum mahkemeye veren o şahsiyetlerin torunları onların izinde ilerliyorlar :)))

biz zaten 6 aydır görüşmüyoruz kendisiyle ama ne yapıp edip huzurumuzu kaçıracak birşeyler buluyor en yakınım dediğim arkadaşımın bana bunları yapmasına üzülmek abartmaksa evet abartıyorum sizin kadar soğukkanlı olamam malesef umarım yaşamazsınız böyle şeyler ve beni anlamak zorun da kalmazsınız
Ben konuyu başından biraz okudum.Yorumlara şöyle bir baktım.Bana göre arkadaşının eşinle muhabbeti,sana eşinin gelip gelmeyeceğini sorması veya tanıştırdığınız erkekle ilk zamanlar yalnız buluşmak istemememesi,sizin de olmanızı istemesi,eşinde gözü olduğunun ispatı için yeterli gerekçeler değil.Bir kadın bir erkeği gözüne kestirdiyse,bunu ona HİSSETTİRİR.Dünyanın en aptal erkeği dahi olsa,bir erkek,bir kadının ona ilgisini hisseder.Yazdığın kadarıyla kocan böyle birşey hissetmemiş ama sen farketmiş rahatsız olmuşsun.Arada kaçırdığıum gelişmeler olabilir.Senin haklılığını kanıtlayan olaylara şahit olmuş olabilirsin yazmışsındır ben okumamışımdır.

Yalnız ben son güncellemende olayı anlayamadım.Kim kimle watsaplaşmış,eşinin arkadaşına nasıl bir rahatsız etme durumu söz konusu bir de mahkemeye gidecek olay ne.Ben buraları anlaymadım.

TÜRK MİLLETİNİ, TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİ, DEVLETİN KURUM VE ORGANLARINI AŞAĞILAMA

Madde 301- (Değişik: 30/4/2008-5759/1 md.)

(1) Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Türkiye Büyük Millet Meclisini, Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ve Devletin yargı organlarını alenen aşağılayan kişi, altı aydan iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

Lütfen konuyu siyasete çevirmeyiniz...

QUOTE="nazlideniz, post: 39265915, member: 489006"]Ben konuyu başından biraz okudum.Yorumlara şöyle bir baktım.Bana göre arkadaşının eşinle muhabbeti,sana eşinin gelip gelmeyeceğini sorması veya tanıştırdığınız erkekle ilk zamanlar yalnız buluşmak istemememesi,sizin de olmanızı istemesi,eşinde gözü olduğunun ispatı için yeterli gerekçeler değil.Bir kadın bir erkeği gözüne kestirdiyse,bunu ona HİSSETTİRİR.Dünyanın en aptal erkeği dahi olsa,bir erkek,bir kadının ona ilgisini hisseder.Yazdığın kadarıyla kocan böyle birşey hissetmemiş ama sen farketmiş rahatsız olmuşsun.Arada kaçırdığıum gelişmeler olabilir.Senin haklılığını kanıtlayan olaylara şahit olmuş olabilirsin yazmışsındır ben okumamışımdır.

Yalnız ben son güncellemende olayı anlayamadım.Kim kimle watsaplaşmış,eşinin arkadaşına nasıl bir rahatsız etme durumu söz konusu bir de mahkemeye gidecek olay ne.Ben buraları anlaymadım.[/QUOTE]

Benim eşim yabancıdır türk değil öncelikle onu belirteyim o yüzden asla bu tarz davranışları üstüne alınmaz fakat 6 aydır görüşmediğimiz halde eşimin yakın arkadaşına saçma sapan watsaptan yazıp rahatsız ediyormuş .Eşim de haliyle sinirlendi çünkü sözkonusu kişi eşimin yakın arkadaşı rahatsızlık veren de benim yakın arkadaşım.Birde ben kesinlikle eminim eşim den hoşlandığına ama aleni bir davranışta bulunamıyor çünkü ben anladığım günden itibaren eşimle aynı ortama sokmuyorum onu ama o sürekli eşimle bir araya gelme çabasın da kaç yıllık arkadaşımı anıyorum eşime bakışları küçük çocuk sesiyle şımararak konuşmaları bana hiç normal gelmiyor birde belaltı espirileri ben eşimle kimsenin bu şekilde konuşmasına müsade etmem birşey elde edemiyceğini biliyorum ama ben başka kadınlaın eşleriyle arama mesafe koyuyorsam başkaları da bana ve evliliğime saygı duymalıdır ve ben hiç bir kadının eşiyle başka bir kadının o şekilde konuşmalarına tahammül edemez eşim son zamanlar da gayet resmi konuştuğu halde hiç davranışlarını değiştirmiyor ben de kendisini açıkca uyardım eşimle bu şekilde konuşma diye ben kötü niyetle yapmıyorum diyor neyse çok da mühim değil artık hayatım dan çıktı bu insan huzurum herşeyden önemli ilginiz için teşekkür ederim.

TÜRK MİLLETİNİ, TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİ, DEVLETİN KURUM VE ORGANLARINI AŞAĞILAMA

Madde 301- (Değişik: 30/4/2008-5759/1 md.)

(1) Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Türkiye Büyük Millet Meclisini, Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ve Devletin yargı organlarını alenen aşağılayan kişi, altı aydan iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

Lütfen konuyu siyasete çevirmeyiniz...

haklısınız konumuz bu değil ilginize teşekkür ederim .

Arkadaşlar desteğinize çok teşekkür ederim.Ben kıskanç bir kadın değilim dersem acayip yalan söylemiş olurum :) evet kıskanıyorum eşimi ama boğacak kadar değil özellikle zamanla daha da olgunlaştığımı farkediyorum .İnşallah daha iyi olucak evliliğim düzene oturdukça .Ben evli kadınlara saygı gösterilmesini kendilerine yapılmasını istemedikleri şeyleri başka kadınların eşlerine yapmamalarını rica ediyorum .Toplum olarak biz bunu kaldıramayız hoş hareketler de değil .Başın dan beri anlatmak istediğim ben eşimle bir ortam da arkadaşlarımla buluşup sohbet edebilirim bayan da olur erkek te ama o konuşmalar terbiyesiz bir hale gelirse tepki gösteririm .Arkadaşımın yaptığı en büyük hata buydu benim evliliğime saygı duymadı ve ben kendisine açık açık söyledim içimdekileri biz artık çocuk değiliz ben evlendim eşimle konuşmaların haddini ve sınırını aşıyor seni uyardım dinlemedin bu yüzden seni hayatım da istemiyorum yolun açık olsun dedim .Bana benim kötü bir niyetim yoktu masalı anlatmaya başladı ben de dedimki ilerde evlendiğin de eşinle senin yaptığın gibi belaltı espiriler yapan bir kadın olursa ancak o zaman beni anlarsın . Yazık ama yapacak birşey yok en kötü derdimiz bu olsun Allah başka dert tasa vermesin .

Esınıze bu durumu hıc yansıtmayın.. Hıc olmadık yerde esınızın aklına sokabılırsınız bu durumu.. Ve esınızde boyle bı algı olusmadıysa sızın cok fazla kıskanc oldugunuzu dusunemye kadar gıdebılır durum..

Esınıze bu durumu hıc yansıtmayın.. Hıc olmadık yerde esınızın aklına sokabılırsınız bu durumu.. Ve esınızde boyle bı algı olusmadıysa sızın cok fazla kıskanc oldugunuzu dusunemye kadar gıdebılır durum..

eşime olaylar çok farklı yansıdığı için benim bu durumu anlatmama bile gerek kalmadı zaten eşim ben evlendiğim ve kendisi hala bekar olduğundan evliliğimizi kıskandığını ve eşimle evlendikten sonra kendisine ilgi göstermediğim için kıskanmış olabileceğini düşünüyor :) olay bizden çıktı zaten ama anlatmak istediğim şu benimde çok yakın arkadaşlarım ben den önce evlendiler hatta bazılarının eşleri de benim yakın arkadaşlarım oldukları halde ben evlenmelerinden sonra o arkadaşlarımla konuşma seviyeme hep dikkat ettim sonuçta evlilik kurumudur saygılı olmak karşıdakinin özellikle kardeş olark gördüğümüz yakın arkadaşlarımızın hisselerine duyarlı olmalıyız benim şahsi düşüncem bu kötü niyet olmayabilir ama ben tasvip etmiyorum çok laubali konuşmaları belki çok gerikafalıyım ama böyleyim ve değişemem buna kıskançlık deniyorsa da o da kabulüm :)

Whatsap konuşmaları neymiş arkadaşınız ne durumda sesi çıkmıyor mu

vallahi okumadım gerekte kalmadı zaten konuştum kendisiyle ve sonsuza kadar çıkardım hayatım dan boşu boşuna huzursuz olmuşum gerek yokmuş hiç

eşime olaylar çok farklı yansıdığı için benim bu durumu anlatmama bile gerek kalmadı zaten eşim ben evlendiğim ve kendisi hala bekar olduğundan evliliğimizi kıskandığını ve eşimle evlendikten sonra kendisine ilgi göstermediğim için kıskanmış olabileceğini düşünüyor :) olay bizden çıktı zaten ama anlatmak istediğim şu benimde çok yakın arkadaşlarım ben den önce evlendiler hatta bazılarının eşleri de benim yakın arkadaşlarım oldukları halde ben evlenmelerinden sonra o arkadaşlarımla konuşma seviyeme hep dikkat ettim sonuçta evlilik kurumudur saygılı olmak karşıdakinin özellikle kardeş olark gördüğümüz yakın arkadaşlarımızın hisselerine duyarlı olmalıyız benim şahsi düşüncem bu kötü niyet olmayabilir ama ben tasvip etmiyorum çok laubali konuşmaları belki çok gerikafalıyım ama böyleyim ve değişemem buna kıskançlık deniyorsa da o da kabulüm :)

Ben sızı bununla yargılamıyorum.. Oyle bakabılecegını sadece ıfade etmeye calıstım.. Basıma geldı benımde.. Once o kısının o nıyette olmadıgını, sonrada benım onu kıskandıgıma varır cumlelerı olustu.. Sonrada cok fazla bunu soylersen benım aklıma sokarsın dedı.. ki haklıydı..Ben evlı arkadaslarımın hayatlarına fazla mudahıl olmayı dogru bulmuyorum zaten..

o kadar doğru bir tespit yaptınki evet çocuğa doğrudürüst bakmadı bile şimdi daha önceki erkek arkadaşlarıma hiç yapmadı bunu birde kaç yıllık arkadaşım davranışlarıdaki tuhaflığı o kadar net görebiliyorumki ve son bir haftadır bizle görüşmek için attığı taklalar çünkü eşimle birebir görüşemiyeceğini çok iyi biliyor bide geçen gün bana geceleri uyku sorunu yaşıyorum aşk acısımı çekiyorum acaba filan dedi bende kimse yokki hayatında kime aşık olcaksın hem karşılıksız aşk acısı çekmek kadar kötü birşey yok dedim oda hani öle derler ya uyuyamaanlara aşk acısımı çekiosunda uyuyamıosun die şaka olarak söledim tabiki öle bişe yok dedi ya ben herşeyi çok üstüme alıyorum yada onda bi tuhaflık var ama anılmıyorum ya o kadar saçma davranışları varki bu akşam için ortak bir arkadaşımız var onla git yazdım en son cevap yok kesin başka yöntemler düşünüyor şimdi
Adi avrat gicik oldum iyice suna. Kocani mi ayartmaya calisiyor. Senin de durup dururken canini sıkıyor. Bos yere kiskandirtir boyleleri. Boylelerini bahane ile uzaklastirmayacan hayatindan, bildigin kufur ede ede cikaracaksin.

Ben sızı bununla yargılamıyorum.. Oyle bakabılecegını sadece ıfade etmeye calıstım.. Basıma geldı benımde.. Once o kısının o nıyette olmadıgını, sonrada benım onu kıskandıgıma varır cumlelerı olustu.. Sonrada cok fazla bunu soylersen benım aklıma sokarsın dedı.. ki haklıydı..Ben evlı arkadaslarımın hayatlarına fazla mudahıl olmayı dogru bulmuyorum zaten..

tabi haklılık payınız var ben zaten genel anlam da yazdım kıskançlık olarak gören abarttığımı düşünen insanlar için ama cidden kıskançlık değil sadece ihanete uğramış gibi hissediyorum hep bahsettiğim konu kocamla alakalı değil arkadaşıma olan kırgınlığım .Uzun yılladır kardeş gibiydik bana bunu nasıl yapmaya çalışır aklım almıyor çok severdim o yüzden canımı çok acıttı eşim adına bir kaygım yok zaten konu bir hiç uğruna biten dostluğum .

Adi avrat gicik oldum iyice suna. Kocani mi ayartmaya calisiyor. Senin de durup dururken canini sıkıyor. Bos yere kiskandirtir boyleleri. Boylelerini bahane ile uzaklastirmayacan hayatindan, bildigin kufur ede ede cikaracaksin.

Hiç gerek yok boşuna zaman kaybı Allahım herkesi böyle dostlar dan korusun ve hayırlı eşler nasip etsin eşlerimiz sağlam duruşluysa herşeyin üstesinden geliriz eveallah :)

Back
X