En yakın arkadaşın aslında çok uzak olması

Bu daha da garip.200 lira aldiysa ona da muhtac olabiliyor demekki bu kisi.odeyemeyebiliyor demekki.tabi bu iyi niyetli yaklasim.bir de bunu size odemeyip kacmasi ihtimali var.size dokunacak bir para degil belki ama kacmasi demek onun karakterini gosterir zaten arkadas olunacak bir insan degil boyleyse.bugun bir ogretmen arkadas okulda tost ismarladi onu bile uzatmadan ben de ona ismarlayayim diye dusunuyorum oysa kac lira ki bir tost.parasindan degil ama bu gorgu meselesi.bosverin bence onun arkadasligini
Yani evet ben de sizin gibiyimdir.1lira bile borcum olsa uyuyamam geceleri.
Evet o dönem darda kalmış ihtiyacı olmuş olabilir gerçekten.Ben aslında hiç ödemese bile sorun etmicem yakın arkadaşım çünkü.
Ama bu tavırları uzaklaştırdı beni bakalım tavrımı belli edicem artık teşekkür ederim yorum için.

Yani pes öyle bi yorum yazmışsınız ki :oha:
İşte dünya sadece sizin hayat görüşünüzden ibaret olmayabilir.
Ki ben sabahtan beri eşimle beraber görüştüğümüzü söylüyorum sanki eşimin arkasından gizli saklı iş çeviriyormuşum gibi yorum yapmışsınız yani.
Siz karşı olabilirsiniz ama bunu ifade etmenin de bi uslubu adabı vardır diyorum.
Tabii tabii erkek kısmı ile sadece evlenmek veya aşna fişna yapmak için görüşülür çünkü o yüzden evli bir kadının erkek arkadaşı olması yassah hemşerim. Hangi devirde yaşıyorsak artık :skandal:

Back