En yakin arkadaşınız boyle bi durumda olsaydi siz ne yapardiniz

Konu şaka mi? Onune gelen adami biyerlere gidelim diye cagirip surtununce evlenecegini mi saniyormuş.
Surtununce hamile kalacagini sanmis da olabilirdi

@Konu sahibinin arkadasi: Adam ciddi iliski vs aramiyor rahatca sevismek istiyor, e sen bakiresin, istedigini yapamiyor. Birak adamin pesini de istedigi gibi doya doya sevissin.

Belki daha ilerisi oldu ? Bilemeyiz ki , bide adama yazınca adam canın mı çekti demiş onu dediği an engeli çakması gerekirdi. Adam kafasına esince çağırıp kullanmasın arkadaşınızı

@Konu sahibinin arkadasi: Adam ciddi iliski vs aramiyor rahatca sevismek istiyor, e sen bakiresin, istedigini yapamiyor. Birak adamin pesini de istedigi gibi doya doya sevissin.

Adam diyecekti ki "aaa bakireymişşş kesin ilk benimle süründü heemmen sahip cikmaliyim."
Başlasin nikah işlemleriiiii...

Belki daha ilerisi oldu ? Bilemeyiz ki , bide adama yazınca adam canın mı çekti demiş onu dediği an engeli çakması gerekirdi. Adam kafasına esince çağırıp kullanmasın arkadaşınızı
Bende aynısını dedim.yaz ağzına geleni çak engeli dedim.beklim diyo

Ay ne olucak yaptıysa yaptı aaa bekareti gitseydi öldürecekti kendini heralde.
Ya çıkın şu kafadan gençliğinizi yaşayın deli misiniz bu ne dram ya

Adam diyecekti ki "aaa bakireymişşş kesin ilk benimle süründü heemmen sahip cikmaliyim."
Başlasin nikah işlemleriiiii...
Dalga geçme.gercekten üzülüyorum.ben kendim aşık olunca herseyi toz pembe görürüm gibi geliyodu.ama arkadaşımdan boyle bisiyi yaşayıp boyle olması benim canımı acıttı nebilim.

Bende aynısını dedim.yaz ağzına geleni çak engeli dedim.beklim diyo
Bu durumda yapcak bir şey kalmıyor siz elinizden geleni yapmışsınız hayat onun hayatı böyle saçma sapan arizonalara kendini kullandirmasin

Uzak dursun pislik heriften, ayrıca sürtünmek nedir ya , öyle yapınca namuslu mu olunuyor..

Bana garip geldi olan durum. 3 aydır hiç yakınlaşmadan ilk yakınlaşmada bu noktaya gelmeleri garip olmuş. Birde kız gitmek istemiş. Sevgilide değiller anladığım, aralarında bir şeyler yaşanmış. Kızı zorlamamış sonuçta

Adamın yaptığı aşırı iğrenç. Mutlaka uyar onu, bu pislik, kızı dedikodu malmezesi yaparsa diye kulağına bir şey gelirse "o benim peşimden koştu yüz vermedim diye kuyruk acısı var" gibi şeyler desin.

Konuya değil de konunun başında konuyla alakası olmamasına rağmen neden nişan attığından bahsetmişsiniz arkadaşınızın onu anlamadım. Ne alaka yani

Siz ne derseniz diyin arkadaşınız adamı takıntı haline getirmiş. Gerçekten kendi istediği zaman ancak adamdan tamamen uzaklaşarak. Siz söylemeniz gereken her şeyi söylemişsiniz.
Ne kadar yakın arkadaşım olursa olsun. Onca döktüğüm lafa rağmen kendi kafasının dikine gidiyorsa çokta umrunda olmaz. Herkesin aklı, fikri var. Bırakın ne yaşayacaksa yaşasın, tecrübe etsin.
Yalnız adamla birlikte olsa kapısına dayanacaktı demek ki benimle evlen, sorumluluğumu al diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…