• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En yakın arkadaşınız "eşimi senden kıskanıyorum" dese?

O saatten sonra en yakın arkadaşımı bırakın arkadaşım olamaz muhtemelen.
O kadar soğurum ki bu tavrından dolayı.
Yani ne büyük terbiyesizlik bunu direk söylemek.
Ben onca şey paylaşıp o kişinin en yakını olacağım hemde bunu işiteceğim.
Benim için orada biter.
Görüşmem birdaha asla.
Hatta son lafımı da sokarım.
'' Aman canım biz dışarda da görüşmeyelim . Gerek yok yani sonra kocan görür o cafeden de tırsarsın sen , hatta numaramı da sil telefonda konuşurken sesimi işitir mazallah'' der.
Çeker giderim.

Bakın kıskanmak mesele değil.
Sorun bunun söylenmesi.
Koy arana mesafe ama bunu dillendirme.
Ne sinir bozucu birşey yahu.
Karşında ki ne çok üzülür.

Dün bu konuyu evli arkadaşlarımla konuştuk onlar benim aksimi düşündü ortak kararımız şu oldu böyle bir arkadaşlığı sürdürmeyiz güvenmediğimiz arkadaşlarla yola devam edilmiyor ama siz yine de uyanık olun arkadaşlarınıza güvenin ama tedbiri elden bırakmayın benim arkadaşım eşimin de arkadaşı olmak zorunda değil evimde de dışarda da görüşürüm fakat eşimin olduğu zamanlarda o mesafeyi iyi ayarlarım ne ben rahatsız olurum ne de arkadaşımı üzmüş olurum gerçi ben daha bekarım :) evlendğimde bunu uygularım ama yineliyorum bir arkadaşım bana artık evde değil dışarda görüşmek istiyorum derse çokta bozulmam eğer arkadaşlığım benim için kıymetliyse :) aman neyse işte başıma gelmedi umarım da gelmez

Aklima `kisi karsisindakini kendisini gibi bilirmis` sozu geldi.. Ne bileyim `en yakin` arkadasim bana bunu dediyse ben ilk bas o arkadasliktan suphe ederim. Ama sorarim da neden boyle bir sey soyleme geregi duydugunu.

"Dışarıda görüşelim" diyebildiğine göre, kıskanılan bayanın pek bir suçu yok bence.
Hatta hiçbir suçu bile olmayabilir.
Hem arkadaşlığından vazgeçemiyor, hem evine kabul etmiyor.
Böyle saçmalık mı olur? Evini bile açamıyorsan bunun neresinde arkadaşlık?
Zaten bir kadının, en yakın arkadaşı dahi olsa eşine karşı hareketlerinden rahatsız oluyorsa onunla olan arkadaşlığını devam ettireceğini sanmıyorum.
Böyle bir uyarıda bulunma gereksinimi de duymaz, direk kestirir atar.
Bu bana biraz aşırı kıskançlık, kuruntu gibi geldi...

en yakın arkadaşım ''eşimi senden kıskanıyorum dese''
anında onunla tüm münasebetimi keserim
bir daha da görüşmem.

Back
X