• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en yakın arkadaşınız ve eşiniz?

Vay bu işte bir denyoluk var. donan insanla sevişmeye ne gerek var. ben soyunup arkadaşıma sarılırım. vucut sıcaklığım onu kendine getirir bunun için niye bir erkekle sevişsin. iyi uydurma olmuş bu filmde

ya öyle şeyler aşılamaya başladılar ki dizilerle filmlerle iyice dejenere olduk göre göre artık böyle şeyler bir süre sonra normal gelmeye başlayacak, zaten çoğu ahlaksızca şey de böyle böyle yerleşmedi mi toplumda, hayır efendim böyle bir şeyi ben kabul edemem.arkadaşlık başka eş başka aile çok farklı...

Arkadaşlar ben size filmin özetini yazayım...

Kaya ve Ozan, eşleriyle sekiz yıldır evlidir. İlişkileri iyi-kötü devam ederken, günün birinde yakın arkadaşları Tamer telefon ederek onları evine çağırır. Babadan kalma servetle 36 yaşına kadar gününü gün eden, kadınlardan ve partilerden başını kaldıramayan Tamer, derin bir mutsuzluğun pençesindedir. İlişkileri sallantıda olan Ozan ve Didem de, Tamer'in evinde kavga edince, ortalık birbirine girer.

Tamer tüm bunlara sebep olduğu için kendini suçlu hissetmektedir ve onlara bir teklifte bulunur; yıllar önce Uludağ'da tanışan bu çifti nikâh tazelemeleri için aynı yere götürecektir. Birlikte tatile giden gruptan ikisi kaybolur. Arkadaşları onları donmak üzereyken bulur. Bilimsel adıyla hipotermiye giren kişinin kurtulabilmesi için gruptan birinin onunla sevişmesi ve kan deveranını harekete geçirmesi gerekmektedir. Çiftler doktor tavsiyesiyle arkadaşlarını hayata döndürecek bu yöntemi uygulayıp, uygulamamakta tereddüt ederler. Arkadaşlıklar ve ‘sadakat’ bir kez daha sorgulanacaktır...

Yani iş sadece eşinize değil, size de düşüyor...
Ne kadar iğrenç ya...
Ölmeleri en hayırlısı...

kimsenin kabul edemeyeceği bir durum kesinlikle hayır olaya birde tersten baksak yani erkekler böyle bir şeyi kabul ederlermi sanki

hipotermiden(donma) kurtulmanin tek yolu seviserek kan dolasimini hizlandirmakmis

arkadaşım donup öldükten sonra ömür boyu o vicdan azabıyla yaşıyacağıma
sevişsinler derim gibi geliyor.
zor soru yaCADIARZU
yok yok ben vazgeçtim bir daha eşime asla eskisi gib yakın olamam en iyisi kadere boyun eğmek.
ömrü bu kadarmış derim

ya bide aklıma takıldı niye illaki kocamla arkadaşım sevişsinki donmamak için.illaki sevişincemi kan dolaşımı hızlanacak.karı koca biz kaldıralım arkadaşımı egzersiz yaptıralım elini kolunu oynatalım.zıplasın bişeyler yapsın.ha ama nasıl yapcak donmuş hali yok diyemez kimse, sevişmeye hali varda zıplamaya hareket etmeyemi hali yok:1closedeyes:
yada kaderine boyun eğip orda donacak

:roflol: koptum ya bu yorumu okurken :roflol: büroda millet bana bakiyor noluyor buna diye :roflol:
süpersin yav :roflol:

Çok üzgünüm ama asla , bu tarz bir şeye izin veremem koşullar ne olursa olsun .Ayrıca diyelim ki bizler izin veriyoruz kocalarımız bunu yapmak ister mi ?

Sıfır Noktası diye bir film var..Yeni gösterime girecek sanırım.Konusu;en yakın arkadaşınız sıfır noktasında donmak üzere..Ve tek çare eşinizle sevişerek kan dolaşımını hızlandırmak..
Ahlaki değerler her koşulda aynı mı olmalı?
Hangi koşullarda ahlaki değerlerde esneklik olabilir?
Yaşam için ahlaki değerlerden ödün verilebilir mi?

Çok ilgimi çekti..Düşüncelerinizi bekliyorum...Tek şart samimi olmak..
(konuda lütfen birbirimize karşı saygısız olmayalım hemen modlara bildireceğim çünkü)

boşver ya ölsün nediye ben kocamı feda edicem allah korusun sonra alışır falan

Eğri oturup doğru konuşursam eğer böyle birşeye izin veremem.

Ha kocam ne der bilemem tabi, Allahtan tıbba meraklı değil köfte, bilmez öyle hipo bilmem neleri:smiley-cool:

aslında iki arada bir derede kalmak herhalde bu..ama kandolaşımını başka türlüde sağlayamazmıyız böcüğüm...dur ben bi düşüneyim yine dönicem sana..mühim bir konu çünkü...

çubuk krakerim beni bu dertten kurtardı..demekki başka tekniklerde varmış...düşününce bile çaresiz kaldım resmen ama hayır derdim...

Arkadaslar konu ilk acildiginda film ile ilgili bir arastirma yapmadim..
Direk arkadasin sordugu soruya cevap yazdim..
Ve turk sinemasi oldugunu bilmiyordum ben yabanci film sanmistim..
Hatta dusunuyorum neden sadece sevisme ile kurtulsun..bir cok alternativ olabilir..
Konunun sonlarina dogru okudum ki turk sinemasiymis..
Cok guzel filmler yaptiklari gibi..
Cok sacmaladiklarida oluyor...

Böyle bir şeye sanırım razı olmazdım. Sonuçta eşim en yakın arkadaşımla....
Yok ben bunu kabul etmezdim. Allah yardımcın olsun derdim arkadaşıma herhalde.
Başka hal çareleri aramaya çalışırdım içinde eşimin olmayacağı çareler
:uhm::uhm:

Peki ben neredeyim ? Yanlarındaysam bizzat ben sevişsem arkadaşımla...
Ya da onlar soyunup sadece yatsalar...Yani niye sevişiyorlar ya...
Allah allah... Sarılsınlar birbirlerine olmaz mı ?
Peki eşim donmuyomu ? Hani aynı yerdelerse...
Ay cevap bile yazmıycaktım o derece hoşlanmadım mevzudan yanii...
Kafamda karıştı ayrıcafisfisfis

Takdiri ilahi der onun için 3 ihlas 1 Fatiha okurdum...
Ayrıca en yakın arkadaşım dostum kanım canımda olsa ne işi var kocamla bi başlarına oralarda..
Eğer böyle bir organizasyon yapılıyorsa eşim gidecekse muhakkak bende giderdim ee ben gidiyorsam eşimin o kadına ihtiyacı yok demektir....
Yada ben çoktan ölmüşümdür banane ya hangi durumda olursa olsun mümkün değil...
Bi başına gitmseydi oda çeksin cezasını ....

Back
X