En yakın arkadaştan sevgili olurmuuuuuuuuuu

marimar91

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
39
2
6
İzmir
arkadaşlar ya en yakın arkadaşıma aşık oldum onunda bana ilgisi var gibi ancak 2 yakın arkadaşın ilişkisi sağlıklı olur mu dersiniz ?

arkadaşlar ya en yakın arkadaşıma aşık oldum onunda bana ilgisi var gibi ancak 2 yakın arkadaşın ilişkisi sağlıklı olur mu dersiniz ?
ah şu erosun okunu kime atacağı hiç belli olmuyor :16:
eğer karşılıklı bir aşksa neden olmasın ki
hem birbirini seven insanlar ne kadar iyi dost olabilirse o kadar da iyi sevgili olurlar diye düşünüyorum

belkı cok ıyı sevgılı olur belkı olmaz bu hıc bellı olmaz kı kım olursa olsun...ve suda varkı ayrıldığınız zaman en yakın arkadaşını da kaybedeceksın bunu göze alabılıyorsan ve farkındaysan neden olmasın....ha bırde senın herseyını bılıyor olması herzamann iyi bir şey değildir bunu da unutma....allah yardımcın olsun :)

Çok yakın arkadassanız çok zor ama öyle uzaktan tanıdıgınız biriyse çokta guzel olur.Yakın arkadaslıkta sırlar hayatı hakkında cok sey bılmek mutlaka ıkı kısıden bırınde ılerıde sorun olur.Bence en önemlısıde aşkı arkadaslıkla karıstırmak.Çok ince bir çizgi ıkısının arası buna emın olmalısınız

şansın %50. çok iyi tanıdığını sandığın bir adamı yeni baştan tanıyacaksın.
bence diğer ilişkilerden farkı yok dezavantajı çok çabuk monotonluğa geçebilirsiniz.
şans.

Back
X