En yakn arkadam(!)

• Konu Sahibi Konu Sahibi karamsar_tarz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla ne yapacağını bilemiyorum canım ama ne yapmaman gerektiğini söyleyebilirim
Allah aşkına aralarını bozmaya kalkma çocuğa ilgi gösterme ilgini belli etme
bunu yaparsın diye söylemiyorum
yanlış anlama sakın
içinden böyle bir duygu geçebilir farkında ol ve haksızlık yapma diye söylüyorum insanız nitekim geçer herşey içimizden
önemli olan doğru davranmak
a.s.

ablacım inan öyle bi düşüncem yok saldım artık onu sevgilisiyle ne yaparsa yapsın ama kendi kendime şöyle bi düşünce içindeyim sanki kullanıldım yani ufak bi ihtimalde olsa ikimizi bi arada düşündüğüne eminim ya ama küçük bi şeydi işte sonra herşey iyiyken o kız çıkageldi kötükedihüso tekrar görünce depreşti galiba bilemiyorum mafoldumben
o olmasaydı belkide iyi olucaktık ama işte senağlama
bugün hastaydım bi geçmiş olsun bile demedi oysaki çok samimiydik yani en çok zoruma gidende bu zaten senağlama senağlama senağlama

kızlarrr tam 1 ay olmuş bu konuya yazalı çok bekledim sabrettm hatta bi hafta öncesine dek demştim tamam olmıycak bu iş dedim ve o kızın olduğunu kabullenmiştim son kez ağladım ve silmiştim mafoldumben kii bu haberi aldım 2hafta önce ayrılmışlar hemde kızın hiç umrunda değilmiş takmıyo havalrındaymış kız takmıyosa o hiç takmaz :sm_cool:

sorun şuki artık nasıl davranıcağımı bilmiyorum of napmalıyım :dance:

Back
X