• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En zoruda bir geçmiş olsun bile duyamamaktır insanın sevdiğinden

Arkadaslar bence adam elife delidivane asik deil belki ama ona karsi bos oldugunu da soyleyemem acikcasi.
Bisey hissetmiyo bile olsa en azndan soguk da olsa bi gecmis olsun diyeblrdi yine de.Belki umitlendrmek istemiyordur ama zaten yeternce umitlendrms daha once.
Ayrica kzcagz hasta yatiyo, braz duygusal olablr; kaldi ki srf bu yuzden de olsa herkesin onun ustune gtmesi de dogru bi davrans degil.. :25:

Biz onun üstüne gitmiyoruz ki.
Aksine o bizim üstümüze geliyor.
Her şeyi yanlış anlıyor.
Bence siz yorumları bir daha okuyun. :ssz:

Biz onun üstüne gitmiyoruz ki.
Aksine o bizim üstümüze geliyor.
Her şeyi yanlış anlıyor.
Bence siz yorumları bir daha okuyun. :ssz:

Hepmz hastayken duygusal oluyoruz, bu yadsinamaz bi gercek. Elif de belli ki o ruh haliyle szlere o seklde cevaplar vermis ama sonrasnda yapilan yorumlarda ben oyle bi durum sezdim. Oyle bisey yoksa sorun da yok :) biz burda kk uyeleri olarak brbrmize yardmci olmaya calsyrz die blyrm, eger aksi soz konusu ise buraya grp yazlan seyleri okumamizn da bi manasi yok dye dsnyrm.:27:

Gerçekler malesef acı oluyor ve birilerinin bu arkadaşa "gerçeklerden"bahsetmesi lazım:ssz: sırf ayağı kırık diye elifi neden boş hayallere sürekleyelim?? Nedir bu acıtasyon anlayamadım..amannnn banane yazanda kabahat:ssz:

senin bir duruma düştüğün yok canım ya...
Allaha havale edilecek bir durum yok ortada seni kandırdımı ??? ümitmi verdi...??? adamın zerre sucu yok koca okulda adamın gözüne girmek için binbir dalavere ceviren sensin üstelik adamın işini tehlikeye atma pahasına... bu ne cürret biz eskiden hocalarımızdan korkardık ya... bir mesafemiz bir saygımız olurdu şimdikiler maşallah kankalar sanki... geçmiş olsun demez bıktırmışsın cünkü bıktırmakla birlikte egosunud tavan yapmışsın adamın tebrikler... :51:

Gerçekler malesef acı oluyor ve birilerinin bu arkadaşa "gerçeklerden"bahsetmesi lazım:ssz: sırf ayağı kırık diye elifi neden boş hayallere sürekleyelim?? Nedir bu acıtasyon anlayamadım..amannnn banane yazanda kabahat:ssz:
ayağım kırık değil. toplar damarlar ile ilgli bir operasyon geçirdim

aşkın gözü kördür ama ben buna aşk demiyorum... s...lık diyorum..!! düpedüz hemde... iki şekildede insan gerceği göremez yani zaman alır... :34:

Allaha havale edilecek bir durum yok ortada seni kandırdımı ??? ümitmi verdi...??? adamın zerre sucu yok koca okulda adamın gözüne girmek için binbir dalavere ceviren sensin üstelik adamın işini tehlikeye atma pahasına... bu ne cürret biz eskiden hocalarımızdan korkardık ya... bir mesafemiz bir saygımız olurdu şimdikiler maşallah kankalar sanki... geçmiş olsun demez bıktırmışsın cünkü bıktırmakla birlikte egosunud tavan yapmışsın adamın tebrikler... :51:
ne konuştuğunuza dikkat edin bence öyle konuşun dalavere çevirmedim ben ki o benim hocam bundan size ne ister korkmam bu sizi hiç ilgilendirmez hanım efendi. hoca diye insan değil mi bu adam. ister kanka oluruz ister arkadaş. bu kimse yi ilgilendirmez. bıkmış olduğu için tatil yaptığım yere kadar geldi değil mi. bilmeden konuşmak çok kolay

aşkın gözü kördür ama ben buna aşk demiyorum... s...lık diyorum..!! düpedüz hemde... iki şekildede insan gerceği göremez yani zaman alır... :34:
pardonda size ne oluyor görende yaranız var dokunduk sanacak bu ne cellal. sanki size zararım dokundu. bir daha yorum yapmazsanız sevinirim

ne konuştuğunuza dikkat edin bence öyle konuşun dalavere çevirmedim ben ki o benim hocam bundan size ne ister korkmam bu sizi hiç ilgilendirmez hanım efendi. hoca diye insan değil mi bu adam. ister kanka oluruz ister arkadaş. bu kimse yi ilgilendirmez. bıkmış olduğu için tatil yaptığım yere kadar geldi değil mi. bilmeden konuşmak çok kolay

ahhaha ayy bayılazammmm tatil yaptığın yer herkesin gelebileceği bir yer canım biz ona tesadüf diyoruz ama bu tesadüfte sen yer almıyorsun cünkü seni arayıp ben geldim demedi... bir çay içmişliğiniz bile yok... saçmalama istersen :34: bilmeden konuşan yok buraya apaçık yazan sensin bizden fikir bekleyen sensin e fikrimize saygı duyucaksın:34: madem kimseyi ilgilendirmeyecekti ne die buraya döküldün o zaman ????

ahhaha ayy bayılazammmm tatil yaptığın yer herkesin gelebileceği bir yer canım biz ona tesadüf diyoruz ama bu tesadüfte sen yer almıyorsun cünkü seni arayıp ben geldim demedi... bir çay içmişliğiniz bile yok... saçmalama istersen :34: bilmeden konuşan yok buraya apaçık yazan sensin bizden fikir bekleyen sensin e fikrimize saygı duyucaksın:34: madem kimseyi ilgilendirmeyecekti ne die buraya döküldün o zaman ????
daha fazla muhatap olmayacağım sizinle. bilmeden konuşmak kolay seviyemi düşüremem

sana burda seviyor desek sana kötülük yapmış olucaz anlamıyorsun işte... erkek milletini 5 yaşından sonra değiştiremiyorsun bu günlerine yazık etme:34:

Hanimefendi kzn dalavere cevrdgi falan yok, eger oyle olsa adam smdi ona srlsklam asik olmstu coktan ve bz burada bunlari konusmus olmazdk. Salaklk yapms demssnz, dogru bence de ackca soyleyerek salaklk yapms. Hoaayla samimi olma konusuna gelince; bi proftan soz etmyrz. Pekala boyle ilskler yada arkadaslk ilskisi kurulablr. Nitekm ok onceden hocasyla evlnms ya da gayet sosyal arkadas olup bicok etknlge katilan bicok insan bunun canli ornegi..

Back
X