• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En zoruda bir geçmiş olsun bile duyamamaktır insanın sevdiğinden

Hanimefendi kzn dalavere cevrdgi falan yok, eger oyle olsa adam smdi ona srlsklam asik olmstu coktan ve bz burada bunlari konusmus olmazdk. Salaklk yapms demssnz, dogru bence de ackca soyleyerek salaklk yapms. Hoaayla samimi olma konusuna gelince; bi proftan soz etmyrz. Pekala boyle ilskler yada arkadaslk ilskisi kurulablr. Nitekm ok onceden hocasyla evlnms ya da gayet sosyal arkadas olup bicok etknlge katilan bicok insan bunun canli ornegi..
anlatmayana anlatmayı öğretmek için çeneni yorma gülüm. ben dala vere çevirseydim adam şuan elimde olurdu. sevmek salaklıksa salak olduğumu kabul ediyorum. sevmeyi bilmeyenler gelip laf yapıyorlar burda bu kadar sevilmenin ne demek olduğu bilmediklerinden. neyse canım ben çıkıyorum sabah telefondan mesaj atarım biliyorsun hastaneye gideceğim yine iyi geceler:16:

Hanimefendi kzn dalavere cevrdgi falan yok, eger oyle olsa adam smdi ona srlsklam asik olmstu coktan ve bz burada bunlari konusmus olmazdk. Salaklk yapms demssnz, dogru bence de ackca soyleyerek salaklk yapms. Hoaayla samimi olma konusuna gelince; bi proftan soz etmyrz. Pekala boyle ilskler yada arkadaslk ilskisi kurulablr. Nitekm ok onceden hocasyla evlnms ya da gayet sosyal arkadas olup bicok etknlge katilan bicok insan bunun canli ornegi..

ben olmaz diye birşey demedim bizim zamanımızdaki mesafeden bahsettim... şimdikilerin hadleri belli zaten..

öncelikle geçmiş olsun.:3:

eski konunu da okudum ne desem bilemedim.:26:

ya senden hoşlanıyor ama hem yaş farkı hem de hocan olduğu için aranızda bir şey olmayacağı düşündüğünden böyle davranıyor.

ya da senin ilgin hoşuna gidiyor kaybetmemek için tam böyle çok ters bir cevap vermiyor.

ama her ne olursa olsun şuan seninle muhatap olmak istemediği net açık canım sen de vazgeç bu sevdadan.

o sana karşı bir şeyler hissetse de seni istemiyor hayatında bu belli.

bazı erkekler sevdikleri kızların peşinde ne kadar koşuyorlar. burada koşan taraf hep sen olmuşsun zaten daha fazla zaman kaybetme.

zor ama düşünmemeye çalış onu.

muhtemelen seninle iletişimi koparmak istediğinden bir geçmiş olsun bile dememiş. çünkü cevap yazsa senin mesaj çekmeye devam edeceğini düşünmüş olabilir.

umarım yaşıtın kendine uygun birini bulursun:23:

ben olmaz diye birşey demedim bizim zamanımızdaki mesafeden bahsettim... şimdikileri
n hadleri belli zaten..
Valla zaman cok cabuk degisiyor,szn zamaniniz ne zaman blmiyorum ama bzm donemden bi suru ksi var ogrencsyle ask yasayan ve/veya evlenen. Dedgnz gbi olmayacak dye bsey yok. Dipnot:birbrmizi krmadan yorumlasalm lutfen, iyi geceler :)

öncelikle geçmiş olsun.:3:

eski konunu da okudum ne desem bilemedim.:26:

ya senden hoşlanıyor ama hem yaş farkı hem de hocan olduğu için aranızda bir şey olmayacağı düşündüğünden böyle davranıyor.

ya da senin ilgin hoşuna gidiyor kaybetmemek için tam böyle çok ters bir cevap vermiyor.

ama her ne olursa olsun şuan seninle muhatap olmak istemediği net açık canım sen de vazgeç bu sevdadan.

o sana karşı bir şeyler hissetse de seni istemiyor hayatında bu belli.

bazı erkekler sevdikleri kızların peşinde ne kadar koşuyorlar. burada koşan taraf hep sen olmuşsun zaten daha fazla zaman kaybetme.

zor ama düşünmemeye çalış onu.

muhtemelen seninle iletişimi koparmak istediğinden bir geçmiş olsun bile dememiş. çünkü cevap yazsa senin mesaj çekmeye devam edeceğini düşünmüş olabilir.

umarım yaşıtın kendine uygun birini bulursun:23:
sağol canım dediklerinden biri olabilir bakalım zaman gösterecek ne olacağını kırıcı olmayan yorumun içinde tekrardan teşekür ederim :16:

daha önce burada konu açmıştım bilen bilir. sevmek suçmuş özür dilerim hocam diye.(http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h.../626661-sevmek-sucmus-ozur-dilerim-hocam.html) geçen hafta ayağımdan ufak br operasyon geçirdim yarın da diğer ayağımdan ufak bir operasyon geçireceğim ve 2 gün ayağa kalkmam yasak 3 haftada bandajla gezicem. sevdiğim adama yanlışlıkla arkadaşa atacağım durumumu bildiren bir mesaj gitti. son anda farketsemde ne yazıkki iptal edemedim. bu mesajda tahlil sonuçlarım ve geçireceğim operasyonun detayları falan vardı. büyük ihtimal bu mesajı okudu ama bir geçmiş olsun bile demedi ya ben ondan seni seviyorum yada sana aşık oldum demesinide beklemedim ufak bir geçmiş olsundu beklediğim. ama şunu farkettim ki hastalığımda yanımda olmayanı bende sağlığımda istemiyorum yanımda.

Seni çok iyi anlıyorum.:ssz: Öncelikle çok geçmiş olsun,Rabbim acil şifalar versin.:6: Hoca mevzusuna gelince...Benim de yakın bir tarihte çok canım yandı,öyle böyle değil üstelik...:ssz: Sen öl,bit,geber zerre kadar umrunda olmuyor.Kaldı ki umutsuz bir vaka da değildi benimkisi ama adam oynaktı.:32::32: Şükür kurtardı Rabbim ondan,sen de üzülme ne olur.:50:

Valla zaman cok cabuk degisiyor,szn zamaniniz ne zaman blmiyorum ama bzm donemden bi suru ksi var ogrencsyle ask yasayan ve/veya evlenen. Dedgnz gbi olmayacak dye bsey yok. Dipnot:birbrmizi krmadan yorumlasalm lutfen, iyi geceler :)

Çocuğumu okula yollayamayacakmıyım??ne demek öğrencisiyle aşk yaşmak!!! Cidden çok modernleşmişiz yahu:ssz:

Konuyu anlayabilmek adına öteki konunuzu okudum. Algım sancılandı, beyin doğuracaktım burun deliklerimden neredeyse. O kadar çok "cafede yanımdan geçti. Merdivende bana baktı." şeklinde ayrıntı vardı ki, buna rağmen yılmadım sonuna dek okudum. Valla ben hiç platonik aşk yaşamadım, kimseye de hayran olamadım hayatım boyunca. O yüzden atıp tutmam yersiz olur bu konuda. Anlamaya çabalarım nacizane.

Ancak zannediyorum karşımdaki zat "hoca" sıfatını, varlığı muallak olan hislerinden önde tutmayı yeğliyorsa bu kararına saygı duyardım. Daha da önemlisi, varlığına mana yüklemezdim bu durum karşısında. Dediğim gibi, karşılık almadığım bir hissin peşinde olmadım hiç. Bu konuda sizi anlayamam. Kişisel kanaatim şudur ki, geçmiş olsun dememekle doğru bir karar vermiş kendisi. Varsayalım size karşı sizin kadar olmasa da bazı hisleri mevcut. Nihayetinde 30'unu aşmış, hislerin peşinden koşturma halini çoktan geride bırakmış biri belli ki. Kararı, hissi ne olursa olsun aradaki mesafeyi korumak yönünde verilmiş.

Sizin payınıza da bu karara saygı duymak ve mümkün olduğunca samimiyet göstermemek düşüyor. En azından bir kadın olarak kendinize saygınızın olması gerekiyor. Hislerinize engel olamayıp geçmiş olsun demesini bekleyebilirsiniz, anlarım. Ancak bu kişi size hiç karşılık vermemiş ki zaten. Gülümsemek, bakmak, kıskanmak... Yerküredeki tüm insanlar ilgi karşısında bitmek bilmeyen bir açlık beslerler. İlgiye zaafları vardır. Bir eğitmen olarak bu hallerini tasvip etmiyor olsam da, belli ki ilgiye aç her insan gibi çeşitli duygusal tepkiler vermiş. Ancak mühim olan hareketleri değil, verdiği karar ve bu kararı size söyleme şeklidir. Çıkarmanız gereken tek sonuç, açık bir dille belirttiği kararıdır. Vesselam.

Son düzenleme:
Konu sahibi çok acil piskolojik desteğe ihtiyacın var.böyle platonik bir vaka ancak kendine zarar verirsin.hocana da bilerek mesaj attığını düşünüyorum,zaten uzun zamandır olduğu gibi yine cevap vermemiş.geçmiş olsun amelyatın iyi gçer inşallah.

Gecmis olsun canim. Birsey sorucam. Obur konunda hocam numarasini degistirmis yazmissin. Eski numarasina gitmisse mesaj, zaten o numarayi kullanmiyor dogal olarakta okumamis demektir..

sana öncekı konunda da söyledım
kendı kendıne gelın güvey oluyorsun bak yapma acı çeken sen oluyorsun
atmadıysa atmadı ne yanı o geçmış olsun dese geçecek mı ağrıların?
adam sana şımdıye kadar hıç bır şekılde umut vermedı, hıç bır şekılde ılgısını aşkını bellı etmedı
senın yazlığın olduğu beldeye gelmış, eee bu mu yanı ?
bence bı doktordan destek almalısın, senın bu platonık aşk resmen takıntı saplantı gıbı bırşey oldu

bu arada, geçmış olsun.

diğer konuyu okudum
sizin gibiler insanın başını belaya sokar
adamın seveceği varsa da sizi nasıl sevsin yaptıklarınızdan sonra

bence dua edin adam sizin hislerinizi ve kendi mevkiini kullanarak sizden faydalanmaya kalkmamış
çok iyi adammış

Seni çok iyi anlıyorum.:ssz: Öncelikle çok geçmiş olsun,Rabbim acil şifalar versin.:6: Hoca mevzusuna gelince...Benim de yakın bir tarihte çok canım yandı,öyle böyle değil üstelik...:ssz: Sen öl,bit,geber zerre kadar umrunda olmuyor.Kaldı ki umutsuz bir vaka da değildi benimkisi ama adam oynaktı.:32::32: Şükür kurtardı Rabbim ondan,sen de üzülme ne olur.:50:

teşekür ederim canım

Gecmis olsun canim. Birsey sorucam. Obur konunda hocam numarasini degistirmis yazmissin. Eski numarasina gitmisse mesaj, zaten o numarayi kullanmiyor dogal olarakta okumamis demektir..
sağol canım. tekrar kullanmaya başladı aynı numarayı

daha önce burada konu açmıştım bilen bilir. sevmek suçmuş özür dilerim hocam diye.(http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h.../626661-sevmek-sucmus-ozur-dilerim-hocam.html) geçen hafta ayağımdan ufak br operasyon geçirdim yarın da diğer ayağımdan ufak bir operasyon geçireceğim ve 2 gün ayağa kalkmam yasak 3 haftada bandajla gezicem. sevdiğim adama yanlışlıkla arkadaşa atacağım durumumu bildiren bir mesaj gitti. son anda farketsemde ne yazıkki iptal edemedim. bu mesajda tahlil sonuçlarım ve geçireceğim operasyonun detayları falan vardı. büyük ihtimal bu mesajı okudu ama bir geçmiş olsun bile demedi ya ben ondan seni seviyorum yada sana aşık oldum demesinide beklemedim ufak bir geçmiş olsundu beklediğim. ama şunu farkettim ki hastalığımda yanımda olmayanı bende sağlığımda istemiyorum yanımda.

Onceki konunu da okudum. Ne kada rahatsizlik vericisin. Yaptigin acikca taciz. Adam bana mesaj atmadi da falan filan. Senin hocan o. Kimse kusura bakmasin ogretmen ogrenci iliskisi etik degildir hicbirzaman. Adam basini belaya sokmak istemiyor senin yuzunden demek ki. Sen de kendi kendine adami taciz etmeye devam ediyorsun. Insan gibi soylemis "Bana mesaj atma senin ogretmeninim" diye hala yok gecmis olsun mesaji atmadi bilmem ne. Adamin yerinde olsam seni disiplin kuruluna sikayet ederdim. KAdin ogretmen erkek ogrencisinden ayni davranislarla karsilassa karakola bile sikayet edebilirken erkek ogretmen kiz ogrenci tarafindan taciz edilmesi serbest. Ne kadar sacma

Son düzenleme:
Ilk konuyu okudum dedim ama okumadim aslinda sole bir goz attim. Bana surada bakti, beni bole suzdu. Tatilde ayni yere geldi vs vs. Kemal Kilicdaroglu da bizim yzligin karsisinda yazlik aldi. Bana kara sevdali o zaman :9::9: Scma sapan dertler olaylar insanlar

Sana mesaj atmasi lazim ama "gecmis olsun" diye degil, "ezik misin nesin sumuk gibi yapistin" diye. Belki o zaman dusersin adamin yakasindan

Son düzenleme:
Önceki konunuda okudum canım bence tamamen kendi dünyandasın hocanın sana karşı bir ilgisi olsa bile zaten bu kadar tacizden sonra artık ilgisi kalmamıştır diye düşünüyorum ayrıca kimsenin kimseyi rahatsız etme lüksü olamaz belki hocanın kız arkadaşı var bunu düşündünmü hiç belki kız arkadaşında kaldığı için kaç gun aynı buruşuk gomlekle işe geliyor nerden biliyorsun ailesiyle sorunları olduğunu falcıyamı guveniyorsun. Bence bir daha msj atma ve seni şikayet etmediğine dua et çünkü her insanın bir yere kadar sabrı var hocanın şikayet etmemesinden yüz bulup bu yaptıklarına devam etme hocan sadece soruşturma açılırsa bunun kariyerine yansıcağından korkuyordur baksana bütün arkadaşların biliyor hocayı sevdiğini hocanın zaten ilgisi olsa asla söylemez e birşey yaşasanız nerden bilecek bütün arkadaşlarına söylemiceğini cok yanlış yoldasın bence bu bir hayranlık değil aşk diyorsan sus konuşma hocan hakkında arkadaşlarına peşini bıraktığını inandır programında olmadığı halde o hocanın dersine gitme mezun ol ondan sonra cık karşısına konuş aksi taktirde böle devam edersen hocanıda kendinide yakıcaksın bu işler şakaya gelmez...

Son düzenleme:
Back
X