• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En zoruda bir geçmiş olsun bile duyamamaktır insanın sevdiğinden

Evli barklı adamlarla flört edip onlarn yuvasini bozan kimseleri kastediyorum. Saf ayagina yatma bence..[/
Konuyla ne ilgisi var diye düşünüyorum şuan:ssz: elif bekar hocasıda bekar ee mutluluklar o zaman:52::52: herkes mutlu ne güzel:34:

Diger kadin mutlu mudur acaba??
Gecenlerde cocuk icin tedaviler yaptrdgnzi gordgmde sze o kadar icten dua etmstm ki 'Rabbim onlara da evlat versn' seklnde.. Nyse ya devamini yazarsam cok agir olacak. İyi aksamlar sze !

Diger kadin mutlu mudur acaba??
Gecenlerde cocuk icin tedaviler yaptrdgnzi gordgmde sze o kadar icten dua etmstm ki 'Rabbim onlara da evlat versn' seklnde.. Nyse ya devamini yazarsam cok agir olacak. İyi aksamlar sze !
Yok canım ya tedaviye başlamadık henüz..biraz daha beklicez bu arada duaların için saol.. Diğer kadın kim yaw??bilmece gibisin yeminle:9:

Yani diyo ki arkadaş,konu sahibi hiç olmazsa evli birine aşık değil bekar birine aşık.
Konuya nasıl atladım bilemedm :52: cevap veresim geldi :52::52::52::52::52:

Bi genc kzi duygularndan oturu rencide ettkleri icin bunlari yazdm ben :) elifle bz burada tanstk 2hafta once, siyasi ve dini dsncelermz pek uyusmasa da guzel bi arkadslk kurduk. Ama o deil de baska bri daha aybi durumda olsa onu da ayni seklde savnrdm. Cunku ben hem hukukcuyum hem de herseyden once humanst biriyim. Bayan true'yu da ifşa etmek istemem daha fazla, kendsi buna sebebiyet verirse ayri tabi :)

Bi genc kzi duygularndan oturu rencide ettkleri icin bunlari yazdm ben :) elifle bz burada tanstk 2hafta once, siyasi ve dini dsncelermz pek uyusmasa da guzel bi arkadslk kurduk. Ama o deil de baska bri daha aybi durumda olsa onu da ayni seklde savnrdm. Cunku ben hem hukukcuyum hem de herseyden once humanst biriyim. Bayan true'yu da ifşa etmek istemem daha fazla, kendsi buna sebebiyet verirse ayri tabi :)

Sen bence beni ifşa et ,bende merak ettim çünkü açık açık yaz bakalım:ssz:

Anladığım kadarıyla trueyla gerçek anlamada tanışmışlığınız var

An itibariyle Bayan true kendisini ifşa etmem konusunda ısrarda bulundu:

31-05-2013, 20:49 Konu Sahibi : true #1 true - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) true true isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Nervous bride

Giriş tarihi
Feb 2013
I love KK Ne yapsam
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım,bir yıllık evliyim eşimi çok seviyorum ama kafamdan çıkaramadığım ve beni deli eden bişi var..ben eşimin 2. Eşiyim flört zamanında eşimin eski eşiyle olan bütün fotolarını tesadüf eseri buldum,mutluluklarını muck muck öpüşmelerini gördüm yazarken bile elim ayağım titriyor:( keşke bulmasaydım o fotoları,en ufak bişeyde onunlada yaptımı? Vs... Düşünüyorum, hala eşimin eski eşiyle kullandığı eşyaları kullanıyoruz ,yattığımız yatak bile onların eski yatağı onu düşünüyormudur acaba benimleyken?? Ailesi acaba eski gelinleriyle beni kıyaslıyormudur?? Eşimin geçmişini çok kıskanıyorum tabi bütün bunlar fotolardan sonra oldu.. Ne yapsamda bu duyguyu törpülesem?

Yuva ykanin yuvasi olmazms, belki de bu yuzden ALLAHu Teala sana bi evlat vermiyordur..

Benm tansklgm yok ama sen onu kolladgna gore ondan farksz saylmazsn :)

Kasım 2011 de eşim eski eşinden boşanmıştır.
Sebep:eşimin eski eşi eşimin yakınıyla eşimi aldatmıştır.
Biz eşimle 5nisan 2012 tanışmış olup 5 kasımda evlemişizdir.
Madem hukukçusunuz bir insana iftira atmanın ne denli yanlış olacağını bilmelisin..
Bana bu hakareti yapamazsınız,ben asla ve asla EVLİ bi adamla beraber olmadım! Şuandan itibaren sizinle muhatap olmıcam.

Back
X