• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En zoruda bir geçmiş olsun bile duyamamaktır insanın sevdiğinden

[SUP][/SUP]

Gelisine yada gidisine sallamyrm sekerim, gercekleri gun yuzune ckaryrm sadece :) Ayrica sen niye tartsmaya mudahil oluyosun ki? Senlk bi durum yok soncta, ya da car da bz mi blmyr:27:z acaba

Yaşın küçük galiba böyle saçma şeylerle iftira atarak su yüzüne çıkabileceğini sanıyorsun.bu biiir ikincisi farkındaysan burası herkesin görebildiği okuyabildiği bir platform:) özel mesajı bu yüzden icat etmişler
Senin asistan sana yüz vermediği için sinirlisin galiba hayatım.sinirini doğmamış çocuklardan ve burdaki bayanlardan çıkarıyorsun zaar:) ya da ergen dikkat çekme piskolojisi ;)
hade öptüm

Kasım 2011 de eşim eski eşinden boşanmıştır.
Sebep:eşimin eski eşi eşimin yakınıyla eşimi aldatmıştır.
Biz eşimle 5nisan 2012 tanışmış olup 5 kasımda evlemişizdir.
Madem hukukçusunuz bir insana iftira atmanın ne denli yanlış olacağını bilmelisin..
Bana bu hakareti yapamazsınız,ben asla ve asla EVLİ bi adamla beraber olmadım! Şuandan itibaren sizinle muhatap olmıcam.

'Biz flörtlesirken esimin eski esiyle cektirdigi opusurkenki fotolar' demissinz, ona istinaden oyle dedim ben.

Eger ben haksz yere birilerini krdysam ozur dilemesini de blrm, zira bu bir erdemdir. Fakat Bayan true ve dger saygszlk boyutunda sert elestriler yqpan hanmlarn da genc arkadasmzdan ozur dilemesi gerektgni dsnyrm. Hosca kaln.

An itibariyle Bayan true kendisini ifşa etmem konusunda ısrarda bulundu:

31-05-2013, 20:49 Konu Sahibi : true #1 true - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) true true isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Nervous bride

Giriş tarihi
Feb 2013
I love KK Ne yapsam
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım,bir yıllık evliyim eşimi çok seviyorum ama kafamdan çıkaramadığım ve beni deli eden bişi var..ben eşimin 2. Eşiyim flört zamanında eşimin eski eşiyle olan bütün fotolarını tesadüf eseri buldum,mutluluklarını muck muck öpüşmelerini gördüm yazarken bile elim ayağım titriyor:( keşke bulmasaydım o fotoları,en ufak bişeyde onunlada yaptımı? Vs... Düşünüyorum, hala eşimin eski eşiyle kullandığı eşyaları kullanıyoruz ,yattığımız yatak bile onların eski yatağı onu düşünüyormudur acaba benimleyken?? Ailesi acaba eski gelinleriyle beni kıyaslıyormudur?? Eşimin geçmişini çok kıskanıyorum tabi bütün bunlar fotolardan sonra oldu.. Ne yapsamda bu duyguyu törpülesem?

Yuva ykanin yuvasi olmazms, belki de bu yuzden ALLAHu Teala sana bi evlat vermiyordur..

Çok gerildim gerçekten... Ne konu sahibini tanıyorum ne true adlı arkadaşı. Siz belki true adlı yazarı tanıyorsunuzdur bilemem onu. Ancak ne kadar da acımasızsınız yahu. Ne kadar vicdandan muaf bir yorumdur bu? Çocuk sahibi olmak isteyen ancak bunu başaramayan bir kadına ne kadar da rahat bir şekilde "bu yüzden evladın olmuyor belki" diyebiliyorsunuz? Belki iddianız doğrudur onu da bilemiyorum. Ancak insanların geçmişleriyle geleceklerini karşılaştırmak ve akabinde acımasızca eleştirmek... Bunu da anne olmak isteyen bir kadının en zayıf noktasına vurarak gerçekleştirmek...Ne diyeyim hemcinslerimin bu denli acımasız olması kanımı donduruyor! Kim bilir belki günün birinde anne olmak istediğinizde, zamanında anne olmak isteyip olamayan bir kadına bu kadar acımasız bir yorum yaptığınızdan dolayı Yaradan size evlat vermez... Bunu da düşünün olur mu?

True adlı yazarı tanımadığınızı ve bu konusundan dolayı yuva yıkan kadın yaftası yapıştırdığınız ihtimalini düşünmek bile istemiyorum zaten...

Kasım 2011 de eşim eski eşinden boşanmıştır.
Sebep:eşimin eski eşi eşimin yakınıyla eşimi aldatmıştır.
Biz eşimle 5nisan 2012 tanışmış olup 5 kasımda evlemişizdir.
Madem hukukçusunuz bir insana iftira atmanın ne denli yanlış olacağını bilmelisin..
Bana bu hakareti yapamazsınız,ben asla ve asla EVLİ bi adamla beraber olmadım! Şuandan itibaren sizinle muhatap olmıcam.

'Biz flörtlesirken esimin eski esiyle cektirdigi opusurkenki fotolar' demissinz, ona istinaden oyle dedim ben.

Eger ben haksz yere birilerini krdysam ozur dilemesini de blrm, zira bu bir erdemdir. Fakat Bayan true ve dger saygszlk boyutunda sert elestriler yqpan hanmlarn da genc arkadasmzdan ozur dilemesi gerektgni dsnyrm. Hosca kaln.

Buna ben de katılıyorum.:ssz: Zira ben de aynı şeyi yaşadım.Hocam benden 4 yaş büyük ve bekardı. Namussuzluk yapmadım,altına yatmadım ama burada insan o damgayı yiyor.:ssz:

Çok gerildim gerçekten... Ne konu sahibini tanıyorum ne true adlı arkadaşı. Siz belki true adlı yazarı tanıyorsunuzdur bilemem onu. Ancak ne kadar da acımasızsınız yahu. Ne kadar vicdandan muaf bir yorumdur bu? Çocuk sahibi olmak isteyen ancak bunu başaramayan bir kadına ne kadar da rahat bir şekilde "bu yüzden evladın olmuyor belki" diyebiliyorsunuz? Belki iddianız doğrudur onu da bilemiyorum. Ancak insanların geçmişleriyle geleceklerini karşılaştırmak ve akabinde acımasızca eleştirmek... Bunu da anne olmak isteyen bir kadının en zayıf noktasına vurarak gerçekleştirmek...Ne diyeyim hemcinslerimin bu denli acımasız olması kanımı donduruyor! Kim bilir belki günün birinde anne olmak istediğinizde, zamanında anne olmak isteyip olamayan bir kadına bu kadar acımasız bir yorum yaptığınızdan dolayı Yaradan size evlat vermez... Bunu da düşünün olur mu?

True adlı yazarı tanımadığınızı ve bu konusundan dolayı yuva yıkan kadın yaftası yapıştırdığınız ihtimalini düşünmek bile istemiyorum zaten...

Tanımıyorum ve eşimle yazdıklarını okuyoruz...ben kimsenin yuvasını bozmadım.neden neden neden bu çirkin iftira

Tanımıyorum ve eşimle yazdıklarını okuyoruz...ben kimsenin yuvasını bozmadım.neden neden neden bu çirkin iftira

Canım kendini üzme,konularına da bakarsan daha küçük ve farklı yaşam düşüncesinde olduğunu görürsün.bence eşinle okuyup gülmelisiniz;)

Ne tepki verirseniz verin sonuna kadar haklısınız. Hanımefendi avukatmış lakin böyle asılsız bir iddianın bilişim suçlarına bildirileceğini, akabinde mutlak suretle olumlu sonuçlanacak bir davaya dönüşeceğini de biliyordur umarım...

Sakin olunuz ve kendinizi üzmeyiniz. Burada kimse kimseyle aynı fikirde olmak zorunda değil ancak hadsizlik bambaşka bir mevzu... Konu sahibinin konusunun dağılmasına vesile olmak istemiyorum. Lütfen üzmeyiniz kendinizi...

Eşimin eski eşi eşimi aldatınca eşim üzüntüden bikaç resmi yakıp valizinide alıp ameriya gidiyor ve diğer orda burda kalan resimleri farketmiyor haliyle üzüntüden..boşanma oluyor vs..biz tanışıyoruz evine gittiğimde "meraktn" karıştırdım orayı burayı ve eşimin eski eşiyle kalan resimlerini bulmuştum..bahsettiğim oydu..ama öyle büyük bir günaha girdinizki Allah affetsin sizi..belki bir anlık nefsinize uydunuz ama beim gibi bi kadına ahlaksız damgasını yapıştırdnız..hakkım helaldir size yinede..

yakındır kapanması bu konununda :12:

ama kapanmadan da olsa şunu söyleyim true eli öpülecek kadınsın. Atılan öyle bi iftiradan sonra bile hakkım helaldir diyosun ya... Rabbim de bebişini sağlıcakla kucağına versin inşallah.

konu sahibi sende kendine başka meşgaleler bul da düş adamın yakasından

Eşimin eski eşi eşimi aldatınca eşim üzüntüden bikaç resmi yakıp valizinide alıp ameriya gidiyor ve diğer orda burda kalan resimleri farketmiyor haliyle üzüntüden..boşanma oluyor vs..biz tanışıyoruz evine gittiğimde "meraktn" karıştırdım orayı burayı ve eşimin eski eşiyle kalan resimlerini bulmuştum..bahsettiğim oydu..ama öyle büyük bir günaha girdinizki Allah affetsin sizi..belki bir anlık nefsinize uydunuz ama beim gibi bi kadına ahlaksız damgasını yapıştırdnız..hakkım helaldir size yinede..

True ablacım sizi sadece yaptığınız yorumlardan ve resimlerinizden tanıyorum.
Sizde biliyorsunuz ki sizinle bir tek kelime konuşmadık şu zamana kadar.
Ama ben yinede sizin samimiyetinize inanıyorum.
Çok rica ederim densiz haddini bilmez insanların çirkin iftiralarına kulak asıp canınızı sıkmayın.
Arkadaş, konu sahibini savunacam derken baya bi çirkinleşti.
O yüzden takmayın.

Rabbim sizi o çok beklediğiniz minik ellere bir an önce kavuştursun inşallah.:emir_bebek:
:16:

31-05-2013, 20:49 Konu Sahibi : true #1 true - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) true true isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Nervous bride

Giriş tarihi
Feb 2013
I love KK Ne yapsam
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım,bir yıllık evliyim eşimi çok seviyorum ama kafamdan çıkaramadığım ve beni deli eden bişi var..ben eşimin 2. Eşiyim flört zamanında eşimin eski eşiyle olan bütün fotolarını tesadüf eseri buldum,mutluluklarını muck muck öpüşmelerini gördüm yazarken bile elim ayağım titriyor:( keşke bulmasaydım o fotoları,en ufak bişeyde onunlada yaptımı? Vs... Düşünüyorum, hala eşimin eski eşiyle kullandığı eşyaları kullanıyoruz ,yattığımız yatak bile onların eski yatağı onu düşünüyormudur acaba benimleyken?? Ailesi acaba eski gelinleriyle beni kıyaslıyormudur?? Eşimin geçmişini çok kıskanıyorum tabi bütün bunlar fotolardan sonra oldu.. Ne yapsamda bu duyguyu törpülesem?

Yuva ykanin yuvasi olmazms, belki de bu yuzden ALLAHu Teala sana bi evlat vermiyordur..

Konuya yorum yapacağım ama konu sahibi eleştirel hiç bir yorumdan memnun olmamış.

Öğrenci- öğretmen ilişkisini etik bulmuyorum..

Öğrenci dediğin öğretmeninden çekinmeli, öğretmen dediğinde küçücük kızlarla ilişki yaşama derdinde değil iyi bir eğitmen olmalıdır..

Ve siz pek sevgili hümanist ve hukukçu arkadaş.

Ben de bir hukukçu olarak sana diyorum ki çok yanlış yoldasın.

İnsanlara sanal ortamda dahi olsa iftirada bulunmak hele ki ahlaki konularda büyük suçtur.

Cezası da vardır.

Şimdi bu True adlı arkadaş benim gibi cazgır biri olsa emin ol bu işi burada bırakmazdı.

Ayrıca hukukçu dediğin ağırlığını belli etmeli bilmem anlatabildim mi.

Ne olmuş eşinin 2.evliliğiyse bize ne yani.

Ve gayet normal bir şey.

Yazık kadın da sana laf anlatmaya çalışıyor.

Yaptığın çok ama çok ayıp...

Ben olsam ben de atmam hatta ölüyorum bana bir çare dese de atmam istemediğim, sevmediğim birine. Atmamıştım da zaten. Demek ki size bir geçmiş olsun bile demek istemiyor, o kadar sevmiyor yani.

konu sahibi senin diğer konunuda okudum bence hayal alemindesin tıpkı eskiden benzer durumda olan yakın bir arkadaşım gibi ama seninki daha ağır bir boyut neyseki o çok geçmeden gördü hocanın gerçek yüzünüde ucuz atlattı akademik hayatını tehlikeye atma olacak olsa çoktan olurdu akacak kan damarda durmaz demiş atalarımız sen bir bayan olarak yeterince taviz vermişsin oluru olsa karşındakide değerlendirirdi bunu çoktan:50:

Okuduğunu anlamayan hukukçuyla karşı karşıyayız."Eşimle flört ederken onun eski eşiyle fotolarını gördüm" cümlesini nasıl da yuva yıkma mevzusunu getirdi anlaşılır değil.konu sahibi de ayrı triplerde,o da yanlış anlamada.Hocan sana umut vermemek için mesaj atmamış işte diyorlar,yok bi insanlık bekledim falan filan.Adam mesaj atsa bu seferde hocam beni seviyor diye dolaşacak.

kimseden özürdilemem herkes haddini bilsin:ssz:

Konu sahibi bir havada arkadaşı ayrı bir havada. Okuduğunu anlamayan sizler mi üniversiteli-siniz aklım almıyor daha doğrusu almak istemiyor. Biri beni sevmiyor diye gerçeği söyleyene saldırıyor öteki hukukçuyum edalarında hiç tanımadığı birine iftira atıyor. Ki alıntıladığı mesajı doğru düzgün okumamış bile. Yazık yani ne diyeyim. Hangi gezegenden geldiniz bilemedim ki.

True Hakkını helal etse bile Allah davadan vazgeçmeyebilir aman dikkat

Son düzenleme:

Nervous bride

Giriş tarihi
Feb 2013
I love KK Ne yapsam

Hukukcu olan sızmısınız ?

1)Hiç bir şekilde ahlaka ve hukuka uygun olmayan bır tavırla haddinize olmayan bir konu hakkında burada 'ifşa' etmek gibi aşalağıyıcı bir sözcükle koca bir İFTİRA attığınız için.
2)Bir hukukçu olarak türkçeyi yazım hatalarınızla katlettiğiniz için .

Aynı sıfatla sizinle anılmaktan UTANIYORUM .

Unutmayın ki Kul hakkının telafisi yoktur.

Back
X