• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

enayi gibi görüyorum artık kendimi

zor bir durum allah onları ıslah etsin doymaz böyle insanlar paraya:47::47:ben nişanlıyım geçenlerde nişanlıma evlenince paralar bende toplansın ben sana ihtiyaç oldukça veririm ben daha tutumlyum senden dedim ve itiraz etmedi kabul etti umarım evlenincede değişmez değişirsede ben yinede alırım

ailesi karısmazsa değişmez ama ailesi devreye grer oda ailesine düşkünse işin zor kardeşim

senden öğreniceğimiz çok şey var :1::1:

bunları öğrenene kadar 7 senem geçti , 30 yaşında saçıma düşen aklardan loreal müdavimi oldum:52:

bu arada sweet1986 gerçekten gr altın işine girdiğini duyarlarsa bunu da isteyebilirler. tabi artık vermezsin içlerini öğrendiğin için ama verirdin vermezdin derken yine huzurun kaçabilir. bunun için mesela bankaların gr altın hesaplarını kullanabilirsin. en azından ortada altın yok daha bir kaç gr. , ederinden çok aza bozamam falan diye de geçiştirebilirsin mesela. malum kolunda burma bileziği görünce kaynananın nefsi uyanabilir ama bankadaki (misalen )hayali altın pek göze çarpmaz diye düşündüm. ah gerçi ona da tamah eder mi eder ama sen üzme kendini be yavrum , en önemlisi senin üzülmemen yıpranmaman. hepimiz geçtik bu yollardan , insan nasıl sinir olur , üzülür bilirim. :47:

bunları öğrenene kadar 7 senem geçti , 30 yaşında saçıma düşen aklardan loreal müdavimi oldum:52:

bu arada sweet1986 gerçekten gr altın işine girdiğini duyarlarsa bunu da isteyebilirler. tabi artık vermezsin içlerini öğrendiğin için ama verirdin vermezdin derken yine huzurun kaçabilir. bunun için mesela bankaların gr altın hesaplarını kullanabilirsin. en azından ortada altın yok daha bir kaç gr. , ederinden çok aza bozamam falan diye de geçiştirebilirsin mesela. malum kolunda burma bileziği görünce kaynananın nefsi uyanabilir ama bankadaki (misalen )hayali altın pek göze çarpmaz diye düşündüm. ah gerçi ona da tamah eder mi eder ama sen üzme kendini be yavrum , en önemlisi senin üzülmemen yıpranmaman. hepimiz geçtik bu yollardan , insan nasıl sinir olur , üzülür bilirim. :47:

yok canım kusura bakmasınlar o kadarıda fazla onu isterlersede üzgünüm alacakları cevap hayır olacak.
bankadakinide ögrenir onlar.onu vermesi hatta daha kolay olur.kolumdakine eşimde yanasmaz bozmaya biliyorum cünkü.

herşey bi yana eşiniz neden bu kadar kör onu anlamıyorum
ailesinin görgüsüzlüğünü açlılığını geçtim onların zaten yüzlerinde perde kalmamış
artık böyle şeyler görünce evlilikten soğuyorum valla..
bence eşinize daha fazla sorumluluk yükleyin ne bileyim şmdiden çocuklarıma yatırım yapıcam diyip çekilin köşenize
bakın bakalım bi evin yükünü tek başına alınca nasıl oluyormuş
onların durumunu varlığını bile bile elde avuçta ne varsa gönderirsin öyle mi
hadi şimdide gönder

Back
X